Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Παρουσία του Ι.Ν. Αγ. Διονυσίου Βελβεντού στην τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων-Βελβεντού



του παπαδάσκαλου Κωνσταντίνου Ι. Κώστα
 Ο Ιερός Ναός του Αγίου Διονυσίου εν Ολύμπω Βελβεντού αποδεχόμενος την πρόσκληση του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού κ. Αθανασίου Κοσματόπουλου, συμμετείχε, διά του Εφημερίου και των μελών, τακτικών και αναπληρωματικών του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, στην ‘’τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου, των Δημοτικών Συμβούλων και των Συμβούλων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων’’ που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014, ώρα 7 μ.μ. στην πλατεία των Σερβίων από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλο.


Ο Σεβασμιώτατος κ. Παύλος, στο τέλος της τελετής, επέδωσε ευχαριστίες στον απερχόμενο Δήμαρχο κ. Βασίλη Κωνσταντόπουλο για την άριστη συνεργασία τους ‘’εν τοις πράγμασι και όχι μόνο εν τοις λόγοις’’, όπως είπε, υπογράμμισε την αξία της ενότητας και στη συνέχεια επέδωσε ευχές και την Επισκοπική του ευλογία στο νέο εκλεγέντα και ορκισθέντα Δήμαρχο Σερβίων-Βελβεντού κ. Αθανάσιο Κοσματόπουλο, καθώς και σε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους και τους Συμβούλους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, λέγοντας με έμφαση τη φράση: ‘’υπηρετούμε και εσείς και εμείς τον ίδιο Λαό’’, κάνοντας έτσι εμφανέστερα την ανάγκη διαλόγου, σύνθεσης, συνεργασίας και συμπόρευσης (πολιτικών και πνευματικών ηγεσιών) σε πολλαπλά θέματα και ανάγκες που αφορούν το λαό στο σύνολό του και τον ταλαιπωρούν στην αβίωτη σχεδόν καθημερινότητά του.  

Ο Ιερός Ναός συστοιχίζεται με τις ευχές του Σεβασμιωτάτου κ. Παύλου και θα συμβάλλει προσευχητικά, διαλογικά και έμπρακτα (και με την ευχή του Αγίου Διονυσίου εν Ολύμπω) στο μέτρο των δυνατοτήτων του (και της ορθόδοξης εκκλησιολογίας) στη σύνθεση, στη συνεργασία και στην ενότητα (προσώπων και τοπικών κοινωνιών) εν Χριστώ. 

π. Κωνσταντίνος Ι. Κώστας
παπαδάσκαλος
1-9-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας