Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

4 στιλιστικά λάθη που δεν πρέπει να κάνεις στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν!

Στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, το θέμα είναι στο πώς να κλέψετε τις εντυπώσεις για όλους τους σωστούς λόγους. Μέχρι τώρα θα έχετε πάθει… υπερπληροφόρηση από τα ρεπορτάζ αγοράς – που… για τους δικούς τους λόγους – όλα τα επιτρέπουν και όλα τα συγχωρούν.
Όμως, η μαύρη αλήθεια είναι ότι υπάρχουν μερικά «μη», για το καλό σας φυσικά, τα οποία θα σας προστατέψουν από το να βρεθείτε στο λάθος event με το λάθος ρούχο ή να εκτεθείτε με την «υπερβολική» επιλογή, ενώ ο στόχος είναι να «λάμψετε»!

Γι’ αυτούς τους πολύ σοβαρούς λόγους, ρίξτε μια ματιά σε ορισμένα «μη» που πρέπει να έχετε κατά νου και ενώ βρίσκεστε μπροστά στην γκαρνταρόμπα σας, προσπαθώντας να επιλέξετε το ρούχο που θα σας στέψει «βασίλισσα» του ρεβεγιόν!
1. Μην πέσετε στην παγίδα της έξτρα… λάμψης. Κοινώς, μην επενδύσετε τα πάντα =- ρούχα, αξεσουάρ, παπούτσια – σε χρυσό χρώμα, επειδή είναι seasonal trend. Και ένα μαύρο φόρεμα με παγιέτες ή μία χρυσή λεπτομέρεια μπορεί να κάνει τη διαφορά!
2. Μην υποκύψετε στον πειρασμό του jean. Ναι, τα jeans μπορούν να φορεθούν παντού και πάντα και με τους κατάλληλους συνδυασμούς να «δείξουν» πιο πλούσια και από μία ακριβή επιλογή, αλλά για το βράδυ του ρεβεγιόν πείτε «όχι».
3. Μην επενδύσετε σε ένα ζευγάρι υπέροχες μεν, πανύψηλες και άβολες γόβες δε, που θα σας «στριμώξουν» στη γωνία ή θα σας καθηλώσουν σε μία καρέκλα. Εκτός κι αν η βραδιά κλείσει με λίγο πόκερ για το καλό του νέου χρόνου, είναι πολύ πιθανό να θέλετε να χορέψετε. Αν δεν θέλετε να το κάνετε ξυπόλητη, προτιμήστε ένα ζευγάρι ψηλές μεν, άνετες δε γόβες που δεν θα σας ρημάξουν στον πόνο την ίδια νύχτα και την επόμενη μέρα!
4. Μην το παρακάνετε με το μακιγιάζ και την κόμμωση, αν έχετε επιλέξει ένα –κυριολεκτικά – απαστράπτον φόρεμα για να κάνετε τη μεγάλη εμφάνιση σας. Όσο πιο πολύ «φωνάζει» το ρούχο, τόσο πιο «ήσυχο» πρέπει να είναι το χτένισμα και το make up.
Αφού σιγουρευτείτε ότι η «λάμψη» σας προστατεύεται από τους βασικούς κανόνες της άψογης εμφάνισης, περάστε καλά και καλή σας χρονιά!

 Πηγή:Joytv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας