Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Δελτίο Τύπου Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κοζάνης για τις εκλογές

Ν.Ε.  ΚΟΖΑΝΗΣ
Η Χώρα οδηγείται σε εκλογές.

Σε πρόωρες εκλογές, όπου τα μεγάλα εθνικά συμφέροντα θυσιάζονται στο βωμό της μικροκομματικής σκοπιμότητας και της εξυπηρέτησης προσωπικών συμφερόντων.

Σε πρόωρες εκλογές με παράδοξους πολιτικούς σχηματισμούς, συνονθυλεύματα και ανεμομαζώματα του πιο ακραίου και επικίνδυνου λαϊκισμού που γνώρισε ποτέ ο τόπος.

Στην καρδιά του χειμώνα και παρά τη θέληση της πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού, που σταθερά έστελνε το μήνυμα ΟΧΙ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΟΓΕΣ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΔΗΜΑΡ,  αποφάσισαν να αγνοήσουν τους πολίτες. Μαζί τους, συναθροιζόμενοι και συνοδοιπόροι και οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής.

Κατανοούμε το ΣΥΡΙΖΑ, τους ΑΝΕΛ και τη Χρυσή Αυγή.

Όχι όμως και την «υπεύθυνη» ΔΗΜΑΡ που από «εγγυήτρια» της σταθερότητας και της ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας, έγινε δεκανίκι όλων αυτών που το μόνο που μπορούν να εξασφαλίσουν είναι περισσότερα βάρη και θυσίες χωρίς τέλος στον ελληνικό λαό. 

Το ΠΑΣΟΚ όλο αυτό το διάστημα υπηρέτησε με πολιτικό κόστος και συνέπεια αυτό που υποσχέθηκε στους πολίτες: την πολιτική και δημοσιονομική σταθερότητα και μεταρρυθμίσεις για να γίνουμε μια ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ.

Η προσπάθεια αυτή βρίσκεται σε μια σταθερά θετική πορεία και ΤΙΠΟΤΕ, ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΕΙ.

ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ:

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΠΑΝΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.

Στη κρίσιμη αυτή στιγμή ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.

Οι Δημοκρατικές δυνάμεις και η παράταξη του ΠΑΣΟΚ, θα δώσουν αυτόν τον εκλογικό αγώνα, όχι για την εξουσία και τις καρέκλες, αλλά για τον τόπο, για την σταθερότητα, για την δημοκρατία και τους θεσμούς της.

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κοζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας