Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Οι 10 χώρες με τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο

Η ομορφιά είναι υποκειμενική. Σύμφωνοι στο μεγαλύτερο κλισέ που ειπώθηκε ποτέ από ανθρώπινο στόμα. Υπάρχουν όμως και μερικές περιπτώσεις στις οποίες κανείς δε μπορεί να πει ότι δε βλέπει ομορφιά. Όπως ας πούμε τα κορίτσια που ακολουθούν.
Αυτές οι χώρες τυχαίνει να έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά όμορφων γυναικών στον κόσμο. Οι περισσότερες λίγο πολύ αναμενόμενες βέβαια, αλλά ποιος περίμενε τη Νότια Κορέα;

1. Βραζιλία





Η Βραζιλία είναι η πατρίδα των περισσότερων μοντέλων με λατινικές ρίζες. Εκεί θα βρεις γυναίκες που μπαίνουν στη λίστα με τις πιο όμορφες θηλυκές υπάρξεις του κόσμου. Και οι ξανθές και οι μελαχρινές Βραζιλιάνες, είναι διάσημες για τα σεξουαλικά, αθλητικά και πολύ ελκυστικά κορμιά τους, γεγονός που σε συνδυασμό με τα πρόσωπά τους, δικαιολογεί απόλυτα την συνολική ομορφιά τους.



2. Ρωσία

 




Οι Ρωσίδες είναι περισσότερο γνωστές για τα υπέροχα, γαλανά τους μάτια, την ανοιχτόχρωμη και αψεγάδιαστη επιδερμίδα τους, τα κορμιά με τις μοναδικές αναλογίες και το - συνήθως - αρκετών εκατοστών μεγαλύτερο του μέσου όρου, ύψος τους.

 

 

 

 

 

3. Βενεζουέλα





































Οι περισσότερες νικήτριες καλλιστείων κατάγονται από τη Βενεζουέλα, μια χώρα που ''γεννά'' πανέμορφα πρόσωπα. Μια μέση γυναίκα από εκεί, έχει συνήθως ψηλό και αδύνατο κορμί και ελκυστικό πρόσωπο, γεγονός που τις βάζει στο τοπ 10 των πιο όμορφων στον κόσμο.






4. Ινδία






Μια πολυφυλετική χώρα με συγκερασμό από πολλές διαφορετικές κουλτούρες, με αποτέλεσμα την ''παραγωγή'' ορισμένων από τα πιο όμορφα πρόσωπα του κόσμου. Η σκοτεινή τους επιδερμίδα, το θηλυκό και χαμηλών τόνων physique τους και το σκούρο, λαμπερό τους δέρμα, είναι ένας πανέμορφος συνδυασμός για πολλούς ειδικούς.






5. Αργεντινή





































Οι γυναίκες από την Αργεντινή προσέχουν πολύ τους εαυτούς τους και δίνουν ιδιαίτερη σημασία στη φροντίδα του δέρματος και των μαλλιών τους και προσπαθούν πάντα να είναι περιποιημένες και σέξι. Επίσης ακολουθούν πιστά τις επιταγές της μοδας.









6. Σερβία





Ο τέλειος συνδυασμός των σλαβικών και μεσογειακών χαρακτηριστικών, συναντάται στις γυναίκες από τη Σερβία. Ψηλές με ωραίες σωματικές αναλογίες, έχουν στιλ και ελκυστικά μάτια. Οι υπέροχες καμπύλες τους τις κάνουν αξιοζήλευτες.






7. Νότια Κορέα





Αυτές οι γυναίκες έχουν αθώα και πολύ γλυκά πρόσωπα και ενδιαφέρουσες προσωπικότητες. Το ανοιχτόχρωμο και λαμπερό τους δέρμα, τα γυαλιστερά, μαύρα μαλλιά και το ευλύγιστο και καμπυλωτό κορμί σε συνδυασμό ε το μέτριο ύψος τους, τις κάνουν πολύ σέξι.

8. Γαλλία












Οι Γαλλίδες είναι γνωστές για την εξωστρέφειά, την ενέργεια και το γούστο τους. Είναι συνήθως ξανθές με ραφιναρισμένες και ρομαντικές προσωπικότητες.

9. Ιταλία

Τα κορίτσια από την Ιταλία έχουν ηλιοκαμμένο δέρμα και καστανά μαλλιά και είναι πανέμορφα. Με τα μεσογειακά τους χαρακτηριστικά, αυτές οι γυναίκες ξέρουν πολύ καλά τι τις κάνει ακόμα ομορφότερες.

10. Ουκρανία

Η Ουκρανία έχει μερικές από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο. Είναι χαριτωμένες και σέξι ταυτόχρονα. Στην ομορφιά και στη συμπεριφορά, θυμίζουν τις Ρωσίδες.  
joytv.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

11. ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ

Ανώνυμος είπε...

Γιατί τους προσβάλεις; Νο1 στο γαλαξία

Ανώνυμος είπε...

Απορω πως δεν ειναι μεσα οι Ελληνιδες με την τρομερη διαιτα στριφτο τσιγαρο, καφε , πιτογυρο μπιριμπα

Το Προφίλ μας