Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

#lastixo_zoitsas -To twitter σπάει πλάκα με το λάστιχο της Ζωής! Δείτε τις ξεκαρδιστικές αναρτήσεις!

Το επεισόδιο με την Ζωή Κωνσταντοπούλου σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Αιδηψό, όπως καταγγέλλεται από τον υπάλληλο και αυτόπτες μάρτυρες, δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τους χρήστες του Twitter.

Κάποιοι δημιούργησαν, μάλιστα, και το ανάλογο hashtag «#lastixo_zoitsas», το οποίο λίγη ώρα μετά τη σχετική ανάρτηση του iefimerida.gr μέχρι και τώρα είναι το πιο δημοφιλές hashtag στο Twitter για την Ελλάδα.
Ακολουθούν κάποια από τα tweets:
















 star.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χεχε ατομο εμπιστοσυνης η κυρα βαλια! Τη μιση μερα ξυνεται και την αλλη μιση βριζει το συριζα. Εντελώς τυχαία βρέθηκε εκεί! Κι άκουσε και όλους τους διαλόγους!! Άλλη μια μονάδα πάνω ο σύριζα σήμερα! Πάμε για εκλογές και πάνω από 60%!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την "πολιτική στοχοποίηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου"
Tο τμήμα φεμινιστικής πολιτικής - φύλου του ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την πολιτική στοχοποίηση της Προέδρου της Βουλής, κας Ζωής Κωνσταντοπούλου, η οποία επιχειρείται τις τελευταίες μέρες. Στην ομαδική επίθεση συμμετέχουν ΜΜΕ και γνωστά «παπαγαλάκια», όπως επίσης βουλευτές και κόμματα της αντιπολίτευσης.

Η πίεση εντάθηκε από τη στιγμή που συγκροτήθηκε στη Βουλή η επιτροπή για τον έλεγχο του δημόσιου χρέους. Γίνεται προσπάθεια να πεισθεί η κοινή γνώμη ότι η συγκεκριμένη επιτροπή είναι ανώφελη, και σε κάθε περίπτωση αντιστρατεύεται ή βρίσκεται σε αντίφαση με τη στάση της κυβέρνησης στο ζήτημα του χρέους. Είναι προφανές πως η αντίδραση τους που, μεταξύ των άλλων, εστιάζεται στην Πρόεδρο συνδέεται ευθέως με την ανησυχία και το φόβο τους για τα συμπεράσματα στα οποία μπορείνακαταλήξει.

Στο ανωτέρω πλαίσιο εντάσσεται η πρωτοφανής σεξιστική επίθεση που δέχτηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου από τον βουλευτή της Ν.Δ. Γιακουμάτο, και τα άθλια και χυδαία υπονοούμενα για την υγεία της από τον βουλευτή του Ποταμιού Ψαριανό. Στην ενορχηστρωμένη επίθεση δεν θα μπορούσαν φυσικά να απουσιάζουν οι εκπρόσωποι του παρηκμασμένου πολιτικού κόσμου Γεωργιάδης και Πάγκαλος που, στερούμενοι πολιτικών επιχειρημάτων, καταφεύγουν στη χυδαιότητα για να εκφοβίσουν και να φθείρουν την Πρόεδρο της Βουλής.

Οι σεξιστικές επιθέσεις και η ανοικτή υποτίμηση των γυναικών έχουν ενταθεί το τελευταίο διάστημα στην Ελληνική Βουλή, ακολουθώντας την «αντρίκια γραμμή» την οποία χάραξε ο κ. Σαμαράς. Η εκλογή μιας γυναίκας στο τρίτο ανώτερο πολιτειακό αξίωμα της Ελληνικής Δημοκρατίας είναι μια θετική εξέλιξη, ωστόσο αντιστρατεύεται τις βαθιά ριζωμένες αντιλήψεις που θεωρούν την πολιτική και μάλιστα το Κοινοβούλιο, μια «αντρική» υπόθεση και αμφισβητούν την κατάκτηση δημοσίων αξιωμάτων από τις γυναίκες. Έτσι δεν είναι τυχαίες και οι διαρκείς τους παραινέσεις προς την Πρόεδρο να περιοριστεί απλά και μόνο στη διεύθυνση των εργασιών του σώματος.

Καταγγέλλουμε αυτά τα χυδαία φαινόμενα σεξισμού και ανοιχτής υποτίμησης των γυναικών. Αποτελεί χρέος μας να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στην κ. Κωνσταντοπούλου, αλλά και σε κάθε κοινωνικά και πολιτικά δραστήρια γυναίκα που δέχεται επίθεση, εξαιτίας πριν από όλα του φύλου της, και να δημιουργήσουμε από κοινού μέτωπο αντίστασης και απόκρουσης του φασίζοντος σεξισμού σε κάθε του εκδήλωση.

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΖΩΗ!!!! ΣΕ ΠΑΜΕ ΜΕ ΧΙΛΙΑ!! ΧΟΡΕΨΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΝΑ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ!!!!!!!

Το Προφίλ μας