Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Η 13η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία ξεκινάει απο την Κοζάνη...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ 13η ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑΣ
Φίλοι του πολιτισμού, του  Αθλητισμού  του Εθελοντισμού, Αγαπητοί Κοζανίτες. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Αιμοδοτών Κοζάνης ¨Γέφυρα Ζωής¨ σας προσκαλεί να παραβρεθείτε στην τελετή Αφής της φλόγας της Αγάπης  και  έναρξης της 13ης  Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, το Σάββατο 1 Αυγούστου 2015 και ώρα 18:00 στο Υπαίθριο Θέατρο Κοζάνης.*
Από την  πόλη της Κοζάνης ξεκινάει φέτος η ¨Φλόγα της Αγάπης¨, η φλόγα των Εθελοντών Αιμοδοτών και η μεταλαμπάδευση της στις αντιπροσωπίες όλης της χώρας για να ξεκινήσει το Πανελλήνιο ταξίδι της, να διατρέξει φωτίζοντας με το μήνυμα του Εθελοντισμού όλη τη χώρα, νησιωτική και ηπειρωτική και να καταλήξει στις 25 Σεπτεμβρίου στη Λαμία (Θερμοπύλες)  όπου και θα σηματοδοτήσει την έναρξη των εργασιών της 28ης Αμφικτιονίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα συνοδέψουμε τη φλόγα από το υπαίθριο Θέατρο Κοζάνης μέχρι το Γραφείο του Συλλόγου Αιμοδοτών όπου και θα διανυκτερεύσει.
*Στους συμμετέχοντες θα δοθούν μπλουζάκια t- shirt με το λογότυπο της Λαμπαδηδρομίας & κορδόνια LANEYARDS   της cosmote.
Για συμμετοχή  και παραλαβή μπλουζών επικοινωνείτε με το γραφείο του Συλλόγου Αιμοδοτών Κοζάνης Παύλου Χαρίση 23 και στα τηλέφωνα 2461040575 και κινητό 6977337561

Για το Δ.Σ.
                    Ο πρόεδρος                                 Η Γ. Γραμματέας
Τσαουσίδης Θεόδωρος                      Τσαουσίδου Κάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας