Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Aνεξάρτητο Βελβεντό ζήτησε αντιπροσωπεία κατοίκων από τη Φ. Γεννηματά: "Ενώ είμαστε αντιμέτωποι με Grexit δεν συζητάμε αλλαγές στον Καλλικράτη"-VIDEO & Photo

της Βάσως Σάφη από τον ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ
Αντιπροσωπεία κατοίκων του Βελβεντού με επικεφαλής τον πρώην δήμαρχο Μ. Στεργίου είχαν ολιγόλεπτη συνάντηση με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, στις εγκαταστάσεις του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού.





Εκεί ζήτησαν για μια ακόμη φορά την ανεξαρτησία του Δήμου, πιάνοντας ...αδιάβαστη τη Φώφη Γεννηματά, η οποία σαφώς και δεν θα μπορούσα να δεσμευτεί για κάτι τέτοιο, απαντώντας πως ενώ η χώρα απειλείται με Grexit δεν μπορούμε να μιλάμε για αλλαγές στον Καλλικράτη".
Δείτε φωτο και VIDEO
.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στη Φώφη τους τελείωσε. Δεν περνάνε πλέον οι πολιτικοί εκβιασμοί.
Ο Στεργίου πρέπει να ειναι πολύ άρρωστος για την καρέκλα του δημάρχου .
Τι Δήμος ανεξάρτητος και χαμπάρια εδώ καιγόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Ποτε θα καταλαβουν καποιοι οτι για 6-7 μηνες τουλαχιστον η χωρα θα ειναι στην πριζα; Οποιος και να κυβερνα, πριν το 2017 σοβαρη συζητηση δεν θα γινει. Γι` αυτο ας πορευθουν ετσι μεχρι τις επομενες εκλογες με τον Τετο αντ/ρχο και τους λοιπους που μας ηρθαν και μαλλον εδωσαν <> στο Βελβεντο.
Αν τοσο πολυ κοπτονται ας κοιταξουν το καλο του Δημου και ειδικοτερα του Βελβεντου και οχι μονο κριτικη στους απο το 2011 αιρετους του Δημου Σερβιων-Βελβεντου.

Το Προφίλ μας