Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Το πλατάνι στον Αγ. Δημήτριο πριν και μετά...


13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι δυνατόν να προκαλείται τέτοια καταστροφή σε υπεραιωνόβια πλατάνια, με φαιδρές δικαιολογίες περί κινδύνων;
Τέτοια δένδρα χαρακτηρίζονται ως μνημεία της φύσης και προστατεύονται,
Να το κλαδέψετε ναι, αλλά εσείς το καταστρέψατε.Περίμένουμε την επίσημη θέση του Δασαεχείου και φυσικά του Δήμου.
Σύντομα και μάλιστα χθές.!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

mia xara to kontinane alla mallon den meneis profanos ekei sthn geitonia giati an tha menes ekei tha hkseres oti eixane kanei arketoi geitones aitish gia kladema alla etsi einai oti den einai se mas den mas enoxlei to paizoume fusiolatres

Ανώνυμος είπε...

mia xara to kontinane alla mallon den meneis profanos ekei sthn geitonia giati an tha menes ekei tha hkseres oti eixane kanei arketoi geitones aitish gia kladema alla etsi einai oti den einai se mas den mas enoxlei to paizoume fusiolatres

Ανώνυμος είπε...

Μερικες ακομα σκεψεις για την ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΣΤΑ ΝΤΑΜΠΑΧΑΝΑ...
Συμφωνα με τα λεγομενα κι εφοσων η αστυνομια εφτασε αμεσως , δεν επρεπε να συλλαβει το "συνεργειο" για τα περεταιρω στο τμημα? ΔΕΝ ειχαν τιποτα στα χερια τους απο χαρτια, η κοπη δεντρων-και μαλιστα πλατανιων- νομιζω δεν θεωρειται πραξη αξιεπαινη αλλα αξιοποινη και το μονο που τους απασχολουσε συμφωνα με τις φωτογραφιες ηταν να ειναι στοιχημενα - ζυγημενα τα ξυλα στην καροτσα...
Η προφορικη εντολη για ενα προσεκτικοτατο καθαρισμα ξερων και σαπιων (μικρων) κλαδιων απο καποιον αιρετο, δε σημαινει οτι θα αφησουμε ενα κουτσουρο στη θεση ενος καταπρασινου θεορατου πλατανιου. Και αν δεν περνουσε ο καταγγελων , το ακριβως απο κατω πλατανι θα ηταν σιγουρα κι αυτο γκουτζιουπι...
Επισης ο μοναδικος γειτονας που 'θιγεται !!??, εκανε απο οτι λεει αιτηση επι Κοκολιου , για ενα κλαδι που ισως με τυφωνα Αμερικης καποτε να επεφτε στο μπαχτσε του..
Τα φυσικα φαινομενα ειναι τοσο παλια και τοσο πολλα οσο ο ανθρωπος. Δεν καταστρεφουμε το περιβαλλον για ηλιθιοτητες
Τελος φιλοι μου, στο Δημο ολοι λουφαξαν, αναλογιζομενοι μαλλον οτι το θεμα ειναι σοβαρο γιατι υπαρχει και η μπουζου...
Αυτα και αλλα πολλα καλοκαιρι του 2015 στα ακυβερνητα και παρατημενα σε ημιτρελλους , Σερβια ..

Ανώνυμος είπε...

AI VRES ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ?

Ανώνυμος είπε...

gia pia geitonia milas katarxas? to kontinotero spiti einai sta 80-100 metra. ta platania se vrikan i ta vrikes? ta platania file mou tha einai ekei opws itan gia 300 xronia kai tha ta vroun alles 5-6 genies meta apo emas . emeis eimaste perastikoi ayta einai ipereonovia kai den exei dikaioma kanenas anarmodios na asxoleite gia to pos prepei na kladeutoun kai na prostateftoun.

Ανώνυμος είπε...

τη μεγαλύτερη απάντηση για το αν έγινε σωστά η όχι η κοπή των πλατάνων θα την πάρεις από τον κόσμο που επισκεφτούν την γειτονιά σου αύριο το απόγευμα οι κάτοικοι που θα παν στον εσπερινό του αγίου Παντελεήμονα . Εκεί βγές και πες τα επιχειρήματα σου για το αποκαρδιωτικό αποτέλεσμα αυτής της πράξης πάντα κατά την δική μου άποψη.

Ανώνυμος είπε...

aisxos

Ανώνυμος είπε...

Κυρία-ε που ειρωνεύεσαι και αναφέρεις περί ΄΄φυσιολατρειών ΄΄ κ,λ,π. Τα συγκεκριμένα πλατάνια είναι πάνω απο 300 χρόνια. Τώρα γιατί εσένα σε ενοχλούν και πρέπει να τα καταστρέψεις χρειάζεται να το δείς ως προσωπικό σου πρόβλημα.
Το επιχείρημα που επικαλλείσαι και αναφέρεις οτι υπάρχουν υπογραφές απο την γειτονιά να το παρουσιάσεις στους αρμόδιους
του Δασαρχείου και σε κάθε άλλη αρχή , αν και θεωρώ οτι με δύο ή τρείς υπογραφές , μην πώ και δέκα χιλιάδες, δεν σου δίνει κανένας το δικαίωμα να προβαίνεις σε αυθερεσίες.Καταλάλαβε οτι υπάρχει νομος που προβλέπει τέτοιες ενέργειες.
Τέλος πάντων το Δασαρχείο και κάθε αρμόδια αρχή,πρέπει να επιληφθούν άμμεσα και να πράξουν τα δέοντα.
Το κακό είναι οτι η ζημιά έγινε και πρέπει να καταλογισθεί.
Μπράβο στον συμπολίτη που το ανέδειξε. Αντι να επικροτούμε το ενδιαφέρον του, υπάρχουν άνθρωποι που ειρωνεύονται.
AI VRES κράτησε μας ενήμερους για κάθε εξέλιξη.

Ανώνυμος είπε...

Όουεν κύριος Σταμκόπουλος ο πολύ αυστηρός δασικός που είναι; Άφαντος. Αλλού κ αλλού πάει πρώτος.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ. ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΑ (ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΤΙΣ ΤΟΜΕΣ ΚΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ) ? ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ....ΟΙ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΙ "ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ", ΤΑ ΥΛΟΤΟΜΗΣΑΝ ΜΕ ΚΑΥΣΩΝΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ¨ΞΥΛΕΙΑ¨ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ..ΕΠΙΣΤΡΑΦΗΚΕ ?

Ανώνυμος είπε...

NTROPH,XILIES FORES NTROPH....

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 9.46 και βασικα ολοι οι φιλοι που κραζουν για δασαρχεια κλπ.....πριν σχολιασετε,να ξερετε για αυτο που λετε..και αν δεν ξερετε τουλαχιστον ρωτηστε για να ειναι τα σχολια σας βασιμα και με επιχειρηματα....τι θελω να πω???με μια απλη αναζητηση στο google θα δειτε πως το δασαρχειο δεν εχει ευθυνη....ο λογος??η περιοχη που εγινε το συμβαν ειναι κατοικημενη περιοχη...η αρμοδιοτητα ειναι της πολεοδομιας και οχι του δασαρχειου!!!το δασαρχειο ειναι υπευθυνο ΜΟΝΟ για τις δασικες εκτασεις...τα αλλα υποκεινται στην πολεοδομια....αυτο γτ καθε πικραμενος βγαινει και λεει το μακρυ του και το κοντο του...παρολαυτα μπραβο στν θοδωρη που ανεδειξε και κατηγγειλε το θεμα,αισχος για οποιον εδωσε την εντολη για το κοψιμο...και αυτοι οι μπαγλαμαδες οι βιλβινοι....τους ειπαν να κλαδεψουν το δεντρο ή εστω να κοψουν καποια επικινδυνα κλαδια(αν και δεν γινεται κλαδεμα πλατανου τετοιον καιρο) και αυτοι πηγαν και το πετσοκοψαν...ειναι δυνατον???

Το Προφίλ μας