Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Επιστολή παραίτησης από τη θέση του προέδρου της Τ.Κ. Καστανιάς υπέβαλε ο Σπύρος Γκόγκος

Επιστολή παραίτησης από τη θέση του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Καστανιάς υπέβαλε ο Σπύρος Γκόγκος, που αναγνώστηκε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων – Βελβεντού την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015 και στην οποία δεν αναφέρονται οι λόγοι παραίτησής του.
Η πλήρης επιστολή του κ. Γκόγου με θέμα «Παραίτηση από θέση προέδρου» έχει ως παρακάτω:
«Σας παρακαλώ να κάνετε δεκτή την παραίτησή μου από τη θέση του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Καστανιάς και να προβείτε στις ενέργειες για την εκλογή νέου προέδρου».
Με παρέμβασή του ο αντιδήμαρχος Φώτης Ζυγούρης, επικαλούμενος συνομιλία μαζί του, ενημέρωσε ότι ο παραιτηθείς πρόεδρος επικαλέστηκε «προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους» και η παραίτησή του ισχύει και από τη θέση του συμβούλου. Από την άλλη πλευρά ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Βασίλης Κωνσταντόπουλος, με την παράταξη του οποίου είχε εκλεγεί ο κ. Γκόγκος, ζήτησε κάποιο χρόνο μέχρι την αποδοχή της, επικαλούμενος «διαδικασία ανάκλησης της αίτησης παραίτησης».
Σε κάθε περίπτωση που ο Σπύρος Γκόγκος εμμείνει στην παραίτησή του, πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καστανιάς αναλαμβάνει η δεύτερη σε ψήφους από το ψηφοδέλτιο, σύμβουλος  Παναγιώτα Καραγιώργου (96 ψήφοι), ενώ θέση μέλους του Τοπικού Συμβουλίου καταλαμβάνει ο Βασίλης Λάσπας (77 ψήφοι).
mikrovalto.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε Σπύρο που εχεις τα Αρ---α και εφτυσες τα σούργελα γιατί ουτε τα χόρτα στην Καστανια δεν μπορούν να κόψουν .

Ανώνυμος είπε...

Μηπως ο προεδρος αγανακτησε απο τη συνεργασια του με τη δημοτικη αρχη;
Ας μας το πει ξεκαθαρα

Ανώνυμος είπε...

Μήπως πάλι ψάχνεται ευκαιρία να δημιουργήσετε πρόβλημα;;; "Προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους" λέει!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΟΝΟ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΤΑΙΛΙΚΙΑ .ΤΙ ΚΑΝΑΝ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ?ΜΟΝΟ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΧΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΣΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η Α ΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ,ΑΠΟΡΩ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ ΠΩΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ

Το Προφίλ μας