Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

«Η γειτονία μας γιορτάζει μαζί και η εκκλησία της 2015»

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
Τις καθιερωμένες ετήσιες καλοκαιρινές μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις διοργανώνει και φέτος την Παρασκευή 28 Αυγούστου και το Σάββατο 29 Αυγούστου 2015 από τις 18.30 μ.μ. το απόγευμα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγ. Αθανασίου Κοζάνης.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015 με την τέλεση στις 18.00 μ.μ το απόγευμα πανηγυρικού εσπερινού μετ΄ αρτοκλασίας στον Ιερό Ναό του Αγ. Αθανασίου επί τη μνήμη της αποτομής της Kεφαλής του Tιμίου Προδρόμου.
Αμέσως μετά, οι παρευρισκόμενοι θα κεραστούν από τις κυρίες της γειτονιάς στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού και θα ακούσουν τραγούδια από την παιδική χορωδία του Συλλόγου. Από τις 19.30 μ.μ. οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν παρουσίαση  τοπικών προϊόντων και επίδειξη μαγειρικής με βάση τα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα από σεφ της περιοχής. Η πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων κορυφώνεται με την 1η Γιορτή χειροποίητης πίτας της γειτονιάς που θα ξεκινήσει στις 20.30 μ.μ. στον ίδιο και την συμμετοχή γυναικών της γειτονιάς.

Το Σάββατο 29 Αυγούστου 2015 οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 18.30 μ.μ. στο πάρκο του Ιερού Ναού με δραστηριότητες για παιδιά μεταξύ των οποίων ζωγραφική 100 μέτρων και θέμα «Η ζωή στη γειτονιά μας» καθώς και πλούσια παιδικά παιχνίδια για όλες τις ηλικίες.

Στις 21.00 μ.μ. οι εκδηλώσεις θα μεταφερθούν στο προαύλιο του 13ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης, δίπλα στον Ιερό Ναό του Αγ. Αθανασίου, όπου και θα πραγματοποιηθεί η μουσικοχορευτική βραδιά του Συλλόγου, με παρουσίαση παιδικών χορευτικών τμημάτων, έκθεσης εικαστικών και φωτογραφίες από τις δραστηριότητες του Συλλόγου.

Στην μουσικοχορευτική βραδιά, που θα ξεκινήσει στις 21.30 μ.μ συμμετέχουν η γνωστή δημοτική ορχήστρα του Γιάννη Γρίβα, η οποία υπόσχεται κέφι και γλέντι για όλες τις προτιμήσεις.

Καλούμε όλους τους γείτονες και τις γειτόνισσες, συνδημότες και συνδημότισσες να συμμετάσχουν στην εκδήλωση και να περάσουμε μαζί με τους γείτονες μας λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς και γλεντιού.

Θα χαρούμε να σας δούμε

Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Πολιτιστικού Συλλόγου
Αγ. Αθανασίου Κοζάνης   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας