Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Πρόσκληση στη Γιορτή Κρασιού στην Tοπική Κοινότητα Πελεκάνου

Ο Δήμος Βοΐου, η Τοπική Κοινότητα Πελεκάνου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πελεκάνου «Η Πέλκα» σας προσκαλούν στη Γιορτή Κρασιού το Σάββατο 29 Αυγούστου 2015 και ώρα 21:00 στον αύλειο χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου.
Εδώ και 38 χρόνια, το τελευταίο  Σάββατο  του Αυγούστου, οι κάτοικοι του  Δ.Δ Πελεκάνου, του Δ. Βοΐου, περιμένοντας να ξεκινήσει ο τρύγος, φέρνουν μια διονυσιακή νότα κεφιού και ξεφαντώματος στο Δήμο Βοΐου.
Η γιορτή κρασιού , προσελκύει στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου,  εκατοντάδες κόσμο, κατοίκους και επισκέπτες, που έρχονται να απολαύσουν το καλό Πελκιώτικο  κρασί και να διασκεδάσουν με δημοτική παραδοσιακή μουσική και τραγούδια,  με την ορχήστρα του Φώτη Τσιοτίκα, στο τραγούδι τον Καρακώστα Δημήτρη και τον Βαγγέλη Τόρη.   
Οι εκδηλώσεις πλαισιώνονται από την εμφάνιση χορευτικών που παρουσιάζουν τοπικούς χορούς και δρώμενα.
Στόχος της εκδήλωσης είναι η προβολή του κρασιού, η αναβάθμιση του Πολιτιστικού επιπέδου των κατοίκων της περιοχής καθώς και η διατήρηση και διάδοση της πολιτιστικής κληρονομιάς.
Η Εκδήλωση πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Δήμου και του πολιτιστικού Συλλόγου " Η Πέλκα ", καθώς και των χωριανών που στηρίζουν τη γιορτή κρασιού με την εθελοντική τους προσφορά.
Σας περιμένουμε για να σας κεράσουμε το μοναδικό Πελκιώτικο κρασί μας και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί . 
                                                                                                                         Από το Δήμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας