Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Η “διαστημική” ατάκα του δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού, προς τους Σερβιώτες, που ξεσήκωσε “θύελλα” αντιδράσεων: “Σήμερα ο κόσμος θα πάει, σε λίγο, στον Άρη και εσείς θέλετε να πάτε τα Σέρβια στην παλαιολιθική εποχή” – Σταυροκοπιόταν ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος” (Bίντεο)

Από το kozan.gr
“Θύελλα” αντιδράσεων προκάλεσε η φράση του δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού, Σάκη Κοσματόπουλου, προς τους Σερβιώτες, που παρακολουθούσαν τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ότι: “Σήμερα ο κόσμος θα πάει, σε λίγο, στον Άρη και εσείς θέλετε να πάτε τα Σέρβια στην παλαιολιθική εποχή”. Αξιοσημείωτη και η αντίδραση του πρώην δημάρχου, Βασίλη Κωνσταντόπουλου, ο οποίος σταυροκοπιόταν, μετά τα όσα ακούστηκαν. To παρακάτω απόσπασμα είναι από το  live-avles

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΤΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙ...ΣΥΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ ..[[[ ΑΛΙΜΟΝΟ,]]]

Ανώνυμος είπε...

1,5 χρόνο τώρα δεν ακούμε και τίποτα άλλο από το Δήμαρχο, μόνο προσβολές για τους Σερβιώτες. Άμα δεν ήθελε τους Σερβιώτες και τα Σέρβια ας μην κατέβαινε.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλά σας κάνει και σας λέει όλους εσάς τους σερβιώτες (και την γύρω περιοχή των σερβίων) που τον ψηφίσατε! και ακόμη είμαστε στην αρχή!

Ανώνυμος είπε...

Ο καραγκιοζάκος ο δήμαρχος και τα φερέφωνα του (... κτλ) από το Βελβεντό. Το μόνο που κάνουν εδώ και 1,5 χρόνο είναι να ξεστομίζουν μόνο προσβολές προς τους Σερβιώτες....

Πραγματικά, αυτή η 5ετία θα πάει εντελώς χαμένη για την ανάπτυξη του τόπου μας, με τους αποτυχημένους -και στην επαγγελματική τους πορεία- που έχουμε μπλέξει.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΥΣ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ?ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΤΕ?

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΤΟ ΜΠΑΓΑΣΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΜΟΛΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ,ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΚΕΙ.!!! ΔΗΜΑΡΧΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΠΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΠΑ ΜΑΖΙ;;;;ΦΟΥΡΚΑΑΑΑ!!!!!

Το Προφίλ μας