Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Παραλειπόμενα της παρέλασης...

Selfie by F.Zygouris

από το kozan.gr
Μετά το χαρακτηρισμό «γεροξεκούτης», μέσω facebook, του Φώτη Ζυγούρη, που “φωτογράφιζε” το δήμαρχο Σάκη Κοσματόπουλο θα περίμενε κανείς πως, οι δυο τους, στη χθεσινή παρέλαση στα Σέρβια, δε θα αντάλλασσαν …ούτε βλέμμα, όμως, κάτι τέτοιο, προς έκπληξη πολλών, δε συνέβη. Αντιθέτως, βρέθηκαν μαζί στην εξέδρα των επισήμων και τα είπαν, σα να μην προηγήθηκε τίποτα, με τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών, Φώτη Κεχαγιά, να τα “βάζει”, για όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην πλειοψηφούσα παράταξη του δημοτικού συμβουλίου, με τον Σάκη Κοσματόπουλο. “Άποψή μου είναι πως πρέπει να αποφύγεις τις τηλεοπτικές εμφανίσεις και τις δηλώσεις, τουλάχιστον για ένα διάστημα, για το καλό του συνδυασμού.
Θα ανεξαρτητοποιηθούν κι άλλοι και θα έχεις πρόβλημα”, είπε ο Φ. Κεχαγιάς, σα συμβουλή, στο δήμαρχο Σερβίων – Βελβεντού, με τον τελευταίο, να μη δίνει και ιδιαίτερη σημασία στα λεγόμενά του.

Την ίδια στιγμή, ο Φώτης Ζυγούρης, μετά τις σοβαρές κατηγορίες εναντίον του, περί “κουμπάρων”, που εξαπέλυσε, μέσω τηλεοπτικής συνέντευξης, ο δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού, Σάκης Κοσματόπουλος, δεν ανεξαρτητοποιείται, όπως Δισερής και Κυριακίδης, αλλά κρατά στάση αναμονής. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της στήλης, θα θέσει στο δήμαρχο, τόσο σε επίπεδο παραταξιακό, όσο και σε επίπεδο δημοτικού συμβουλίου, όλα όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα, ζητώντας του, ουσιαστικά, μια σειρά από προϋποθέσεις και δεσμεύσεις, με σκοπό να μην επαναληφθούν αντίστοιχα φαινόμενα, που προσβάλουν συμβούλους της παράταξής του …και όχι μόνο. Ενδεχομένως να υπάρξει κι “ανοιχτή” επιστολή, που θα σταλεί στα ΜΜΕ και θα συνυπογράφεται κι από άλλους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας, που φέρονται απογοητευμένοι με τη συμπεριφορά του δημάρχου, με σκοπό, έστω και την ύστατη στιγμή, να βρεθεί μια λύση, ώστε να μη διασπαστεί ο συνδυασμός. Όλα αυτά τα ζητήματα, όπως όλα δείχνουν, θα παραμείνουν ανοιχτά, μέχρι τη σημαντική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, εντός Νοεμβρίου, για την ψήφιση του προϋπολογισμού, όπου εκεί, οι όποιες διαφοροποιήσεις, αν τελικώς υπάρξουν, θα δρομολογήσουν σημαντικές εξελίξεις σε επίπεδο δημοτικής αρχής.



Τι είπε ο βουλευτής Θέμης Μουμουλίδης, στον Αντιπεριφερειάρχη Φώτη Κεχαγιά, σε κάποιο “πηγαδάκι” στην χθεσινή παρέλαση στα Σέρβιαπου αποκαλύπτει η στήλη και προκαλεί εντύπωση; “Υπάρχει σοβαρή περίπτωση να υπάρξει τροπολογία, ν’ αλλάξει ο Καλλικράτης και οι θητείες των αυτοδιοικητικών αρχών, να μειωθούν, από τα πέντε χρόνια, στα τέσσερα”, του είπε ο Θ. Μουμουλίδης, προκαλώντας την έκπληξη τού Φώτη κι όλων όσων ακόμη άκουσαν τo βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, που, σίγουρα, κάτι περισσότερο θα γνωρίζει, για τις προθέσεις της κυβέρνησης.


Δεν είναι μόνο ο Μανώλης Στεργίου, που ενοχλήθηκε με τις δηλώσεις του δημάρχου, Σάκη Κοσματόπουλου, ότι το νερό τα προηγούμενα χρόνια στο Βελβεντό ήταν “θάνατος” και πως στη δεξαμενή του χωριού βρέθηκαν σκελετοί ζώων, αλλά και ο Βασίλης Κωσνταντόπουλος, ο οποίος, όπως πληροφορούμαστε, δε θα αφήσει αναπάντητες, τις έμμεσες σοβαρές κατηγορίες εναντίον του.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δε φαίνεται καλά. πέφτει το κείμενο πάνω στη φώτο. Αν μπορείτε να κάνετε κάτι. Ευχαριστώ

ai-vreS είπε...

Ευχαριστούμε για την παρατήρηση. Τώρα νομίζουμε φαίνεται καλύτερα.

Το Προφίλ μας