Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Συνέντευξη του Δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού στο κανάλι TOP για το σημερινό χάλι της παρέλασης της 10ης Οκτωβρίου (βίντεο)

Ακούσαμε με προσοχή το Δήμαρχο Σερβίων-Βελβεντού. Δεν ακούσαμε κανέναν λόγο για την απουσία της μπάντας πέρα από τα λόγια του Αντιδημάρχου "Δεν θα σας χρειαστούμε".

Αθ. Κοσματόπουλος: "Η μπάντα των Σερβίων ήταν σκορπισμένη, άλλος ήταν εδώ άλλος ήταν εκεί, του Βελβεντού δεν θέλησαν να συνεργαστούν μ' αυτά τα λίγα παιδιά των Σερβίων και έτσι έμεινε...", ενώ η άποψη του κ. Μαραμή υπεύθυνου της μπάντας είναι ότι θα μπορούσε να λειτουργήσει με τα υπάρχοντα μέλη, όπως γίνεται κάθε φορά. 

Για την άποψη του Αντιδήμαρχου Σταύρου Παπαδόπουλου προς τον υπεύθυνο της μπάντας του Δήμου  "Δεν θα σας χρειαστούμε" είπε ο κ. Δήμαρχος: "Τώρα το θέμα είναι, το άκουσα κι εγώ, τώρα δεν είναι κάτι που αξίζει τον κόπο να αναφέρουμε"(!!!), δηλαδή δεν αξίζει τον κόπο να αναφερθεί ότι ο Αντιδήμαρχος έδιωξε τη μπάντα του Δήμου μετά από 34 χρόνια συνεχούς παρουσίας σε όλες τις εκδηλώσεις και σε όλες τις παρελάσεις, προσβάλλοντας ουσιαστικά τα παιδιά και τον κ. Ν. Μαραμή, ο οποίος εδώ και δεκαετίες προσφέρει στη μπάντα αφιλοκερδώς.

Για τις διαμαρτυρίες των κατοίκων ότι η παρέλαση έγινε χωρίς συνοδεία μουσικής μπάντας:
"Κοιτάξτε εδώ μιλάμε για εμπόλεμη ζώνη κι εσείς τώρα εστιάζετε το θέμα στο αν υπήρχε μπάντα ή όχι" , είναι επουσιώδεις, δηλαδή, οι διαμαρτυρίες των Δημοτών και δεν δίνει, προφανώς, σημασία...

"Εγώ εστιάζω το πρόβλημα ότι ο δάσκαλος έχει να πληρωθεί χρόνια και χρόνια", σε ποιον δάσκαλο αναφέρεται; Όλοι γνωρίζουν ότι εδώ και 30 και πλέον χρόνια ο κ. Μαραμής προσφέρει τις υπηρεσίες του στη μπάντα αφιλοκερδώς. 

Σε ερώτηση αν η μη συμμετοχή της μπάντας ήταν δική του απόφαση ή της μπάντας η απάντηση ήταν: "Μια τέτοια πράξη χρειάζεται και τα δυο μέρη να συμφωνήσουν",  ρίχνοντας την ευθύνη ΚΑΙ στον κ. Μαραμή, ενώ ο ίδιος λέει ότι ο Αντιδήμαρχος είπε ότι 'δεν τους χρειάζεται'.

Για να καταλάβουμε, κι εμείς, μόνο την μπάντα των Σερβίων δεν χρειαζόταν ο κ. Παπαδόπουλος; Γιατί τότε χρειάστηκε να αναζητήσει τη μπάντα του Βελβεντού και να ρωτήσει και την Πανδώρα (Κοζάνης, η οποία δεν προτιμήθηκε λόγω υψηλής αμοιβής);

Για τις διαμαρτυρίες των Δημοτών σχετικά με την κατάσταση στην οδό Α. Παπανδρέου:
"Είχαμε συννενοηθεί να ρίχναμε προσωρινά άσφαλτο, αλλά επειδή θα στρωθεί σύντομα με κυβόλιθους, έμεινε έτσι". 
 Έχει καταλάβει ο κ. Δήμαρχος ποια είναι η οδός Α. Παπανδρέου; Να του θυμίσουμε ότι είναι η κεντρική οδός εισόδου των Σερβίων και ΔΕΝ προβλέπεται να στρωθεί με κυβόλιθους. 
Άρα θα μπορούσε να στρωθεί με λίγο χαλίκι σήμερα το πρωί και να κλείσουν οι λακούβες, ώστε να μην γίνει η παρέλαση μέσα σε λιμνούλες από λάσπες.


.
.
ai-vreS 

Πηγή βίντεο: kozanimedia.gr

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΝΕΙΡΟ ΖΩ ΜΗ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕ..
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.!! ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΩΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ¨ΔΟΥΛΕΥΕΙ¨ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ

Ανώνυμος είπε...

Πες τα Χρυσοστομε.Γιατι ο κ.δημαρχος μας εχει φουσκωσει με αναληθειες και νομιζει οτι τρωμε και κουτοχορτο μια που ζουμε και στην παλαιολιθικη εποχη

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΊΠΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ο επώνυμος είπε...

Δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω, να θυμώσω ή να γελάσω με αυτά που δήλωσε ο φωτεινός παντογνώστης.....


Θεέ μου, βοήθα μας, ο καραγκιοζάκος ο δήμαρχος μάλλον θεωρεί πως απευθύνεται σε άτομα που δεν μπορούν να κρίνουν. Τι να σχολιάσει κανείς σε αυτά που δήλωσε;;;; Ήμαρτον!!!!

Παραιτήσου να τελειώσουμε από εσένα και το σινάφι σου μια ώρα νωρίτερα.

Ανώνυμος είπε...

re o anthropos vrike malakes mia xara kani.

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε πρώτον πάρε κεφάλια και άσε τις μακακίες.
δεύτερον αλλαξέ μας το DNA που ξέχασες να το πεις.
τρίτον κάνε επιτέλους εκείνο το ευχέλαιο που επίσης ξέχασες

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ

Ανώνυμος είπε...

Όχι ευχέλαιο εξορκισμος πρέπει να γίνει να ξεκουμπιστει το κακό από την περιοχή !

Ανώνυμος είπε...

Αλληλούια.......
Δημοτική αρχή.!!!!!!!!!!!
Παροιμίες είναι απόσταγμα εμπειρίας όσο υπάρχει Ανθρωπότητα.
Διέρρεε και Βασίλευε.!!!!!!!!!!!!!!!!
Ξυπνήστε Χωριανοί ............!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

το θέμα είναι οτι οχι μονο τα κανατε μπάχαλο με λιγα λογια!! φανερά φαίνεται το ποιόν της δημοτικής αρχής (ασυνεννοησία κτλ.)...το ζήτημα είναι πιο βαθύ. Δείχνει πως δεν υπάρχει καμία ευαισθησία, καμία πολιτική βούληση, καμία προοπτική. Όταν απαξιώνεις σε έναν τόσο μικρό (πληθυσμιακά) τόπο το ρόλο της μουσικής που γνωρίζουμε πως με μεράκι και κόπο κρατιέται τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά. Για να βγάλει η φιλαρμονική αυτην την εικόνα προς τα έξω έχει αρρωστήσει εχει κρυώσει και έχει ζορίσει τα παιδιά της...εγκαταστάσεις άθλιες , όργανα κολλημένα με ηλεκτροκολληση με σκοπό κιόλας να φτασουν ακομα και για τα λιγα θεωρήστε ατομα που υπάρχουν εκει...λιγα?
αιτια εσείς κυριε δήμαρχε και ο κάθε ένας που πέρασε απ αυτη την θέση...άτομα καινούρια νέα με όρεξη και μεράκι με σκοπο να προσφέρουν στην τοπική κοινότητα εχουν μπει την πρωτη μερα και εφυγαν την δεύτερη μέσα στο χώρο της 'πρόβας' νιώθοντας μελαγχολία και φόβο αλλα και ενα κρύο τριβοντας τα χέρια τους να ζεσταθούν μπας και βιώσουν την πρώτη τους επαφή με το όργανο που εχουν επιλέξει!! τα μπράβο το θαυμασμο τα θετικά σας ψεύτικα λογια μαγκιά ειναι να μην τα εκφράζεται στο τέλος κάθε εθνικής, τοπικής γιορτής και εκδήλωσης...τα μπράβο και τα συνεχίστε έτσι μας κάνετε περήφανους..λόγια μικρά.... είναι να τα λέτε εφόσον βιώσετε την κατάσταση απο μέσα!!! Μπράβο στην μπάντα μπράβο στους ήρωες Μαραμη Νικο, Καλεα Αλκη που τόσα χρόνια την ζεσταίνουν...την συνέχεια μονο αυτοί και τα παιδιά της μπορούν να την καθορίσουν!!

Ανώνυμος είπε...

τι κουράζεστε και γράφετε και μετά τους προσκυνάτε ?αυτοί δεν καταλαβαίνουν κανέναν έχουν συνηθισει το συμφέρον τους μόνο τους νοιάζει δεν έχουν ευαισθησίες καλύτερα να τους φερθούμε και εμείς ανάλογα.Έπρεπε να μη γίνει παρέλαση να περάσουν τα παιδιά μας μπούγιο και να πετάξουμε ντομάτες στους άρχοντες που καμάρωναν για τα χάλια τους άντε αρκετά κατάπιαμε δεν τους ανεχόμαστε άλλο .

Ανώνυμος είπε...

Για το οτι ο σταυρακης εκανε αυτο που εκανε βριζετε ολοι τον γιατρο ,εσεις ειστε καλυτεροι ? τι φταιει ο γιατρος ? Δημαρχε αστους να λενε οτι τους κατεβει.

Ανώνυμος είπε...

Ax βρε Δήμαρχε ! Ο μόνος που δεν φταις εσύ είσαι ! Ακούς τις βλακείας όλων για κάτι που δεν ήσουν υπεύθυνο ! Σταυρό τον τσουριφλισες τον Σάκη όχι απλώς τον εκαψες ! Πρόσεχε στις 28 Οκτωβρίου αντικατέστησε τις σφυριχτρες των εκπαιδευτικών με κλαρίνα ! Έτσι οι σερβιωτες θα είναι ικανοποιημένοι.

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις σερβιωτες πως την έχετε δει ? Εδώ ο κόσμος χάνεται και οι σερβιωτες χτενιζονται!! Έλεος ποια μ αυτή την μπαντα. Μας ζαλισατε.
Φτάνει πια. Άμα δεν σας αρέσουν μην τους ξανά ψηφίσετε. Πολύ απλά και καθαρά.

Ανώνυμος είπε...

re oust kop...lo pou ha se rotisoyme ti ha kanoume.;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Πίσω από την κουρτίνα τρία ο γουμαρο

Το Προφίλ μας