Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Συζήτηση στο Δ.Σ Δήμου Σερβίων-Βελβεντού για την μεταφορά του Δημαρχείου στο Τούρκικο Σχολείο (Video www.Live-Avles.tv)

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;ΩΣ ΠΟΤΕ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ;ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΝΕ ΤΟΜΕΣ,ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑ.Μ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Παπαδημητρίου Ραφαήλ είπε...

Σήμερα έχει έκτακτη συνέλευση ο εμπορικός σύλλογος Σερβίων, αν αποφασιστεί η παραμονή του δημαρχείου στην πλατεία. Πιστεύω ότι θα είσαι ο πρώτος που θα του χλευάσεις και θα τους πεις οπισθοδρομικους. Είμαστε στα Σέρβια δεν είμαστε ούτε Αθηνα, Θεσ/νικη μια μετακινήσει δημαρχείου σε άλλη περιοχή δεν θα επηρέαζε την καθημερινότητα της εμπορικής αγοράς. Στην Κοζάνη γιατί παραμένει στο κέντρο δημαρχείο, μάλλον είναι μαλάκες;;; Ας σεβαστούμε λοιπόν την κοινή γνώμη Σερβίων.

Ανώνυμος είπε...

Ραφαήλο δεν δικαιούσε να μιλάς γιατί έκανες σκληρό αγώνα για να βγεί ο γιατρός δήμαρχος. Κάτσε τώρα εσύ και όλοι οι συναγωνιστές σου ψευτοπατριώτες αλλά τέσσερα χρόνια να τον λουστείτε και να το ευχαριστηθείτε.
Αλλά ο τόπος όμως τι φταίει ;

Παπαδημητρίου Ραφαήλ είπε...

Γράψε επώνυμα ποιος είσαι 11.52 πμ, ώστε να χρησιμοποιήσω ενέργεια στην δακτυλογράφηση της απάντησης για πολιτισμένο διάλογο.

Ανώνυμος είπε...

RESPECT στον ραφαηλ.τα λόγια είναι περιττά

Ανώνυμος είπε...

Ο ψευτονταης που σηκωνεται και φωναζει τι ρολο παιζει;

Το Προφίλ μας