Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

ΤΙΤΑΝ Σερβίων: Ευχαριστήριο στον Νίκο Πάσχο, ιδιοκτήτη του μεζεδοπωλείου ΄΄Καρτέρι΄΄

Ευχαριστούμε θερμά τον συμπατριώτη μας, ιδιοκτήτη του μεζεδοπωλείου ΄΄Καρτέρι΄΄ στα Σέρβια και φίλο του Τιτάνα κ. Πάσχο Νίκο για την διάθεση αθλητικού υλικού στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
 Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την οικογένεια του Τιτάνα Σερβίων.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του
Δ.Σ. Α.Σ. ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι εννοει οταν λεει "ποδοσφαιρικο υλικο" απο εναν ιδιοκτητη ουζερι???δωσε καμια ντραμιτζανα τσιπουρο τους αντιπαλους μπας και μπορεσουμε να καρδισουμε κανα παιχνιδι γιατι καταντησαμε σαν την Εθνικη Μυκονου!!!

Unknown είπε...

κατεβα παιξε εσυ προπονητη της κερκιδας ηλιθιε που νομιζεις οτι η μπαλα ειναι τριγωνη και δεν εχεις ακουμπησει ποτε σου και μιλας κιολας ζωο χωριατη

Τιτανοβιος είπε...

Mε τον καλο το λογο εισαι παντα.........δες και την θετικη πλευρα της προσφορας!!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον επειχηρηματια!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

οι προσφορες στην ομαδα καλες αλλα μιωνουν τα κερδη σε καπιους

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ Σ΄ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ , ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ . ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ 3: 37 Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ . ΚΑΙ ΑΙ-ΒΡΕΣ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΑΝΑ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΧΩΡΙΑΤΗ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΕΧΕΙΣ ΟΝΟΜΑ;ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ Γ...ΝΕ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ.ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΧΩΡΙΑΤΕΣ ΦΑΓΑΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

αν εχης αρχ...α πεσ ονομα 10.30

Ανώνυμος είπε...

φιλε 6:11.....επαιζα και εγω καποτε μπαλα στο τιταν.....και ξερω αν η μπαλα ειναι στρογγυλη ή τριγωνη ,ισως και καλυυερα απο εσενα....δευτερον:εκανα ενα σχολιο μεταξυ σοβαρου και αστειου.αν δεν εχεις χιουμορ,μν το διαβαζεις....τριτον:εσυ που ξερεις πως η μπαλα δεν ειναι τριγωνη λοιπον,και επειδη παρομοιασα τον τιτανα με την Εθνικη Ελλαδος,μν ξαναβρισεις παικτη της Εθνικης αν δεν μπορουν να κερδισουν....αν εισαι καλυτερος να πας να παιξεις εσυ...προπονητη του καναπε!!!γτ πιστευω πως το ιδιο σχολιο που εκανα εγω για τον τιτανα,καποια στιγμη το εχεις κανει και εσυ για την ομαδα σου....coach της πολυθρονας.....και τελος απαξιω να απαντησω στον χαρακτηρισμο που μ εκανες.απλα το σχολιο σου δειχνει ποιος ειναι το ζωο.....

Ανώνυμος είπε...

10.30 KOITA TΙΣ ΠΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ......ΚΕΦΤΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΕΦΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ που είπες την φράση**τα γαμημένα τα Σέρβια*μπορούμε να μάθουμε το όνοματάκι σου;

Τιτανοβιος είπε...

Γιατι..εαν πει το ονομα του θα των κανεις ντα.....οπως μονο εσυ ξερεις!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι πουρδες γιατι ανακατευονται;Εσυ τιτανοβιε της πλακας,της μιζας και του γλυψιματος εγινες και δικηγορος;Ανηκεις και συ στην σαπιλα που πρεπει να εξαφανιστει απο τον Τιταν....το ξερει ο κοσμος και αυτο δεν θα αργησει να γινει νασαι σιγουρος.Ενημερωσε μας τουλαχιστον σε ποιον αναφερεσαι;Εχει ο καιρος γυρισματα!!!!!!!
ζ

Τιτανοβιος είπε...

σε εσενα αναφερομε προπονητη της παλιας σχολης.τελιωσες απο τον ΤΙΤΑΝ ......ακομη δεν το καταλαβες!!!!!!εφυγες και ηρεμησαμε. ..ασε να δουλεψη και κανενα νεο παιδι.......με οποια λαθη και να κανει.....

Ανώνυμος είπε...

10;30 oxi oi serviotes kati tsompanoxoriates proedroi lamogia ton teliosan ....me ta sthmena ta sthxhmata klp.klp..mistoforoys kai paei legontas .....pios titan pali mpoym fetos...

Ανώνυμος είπε...

Τιτανοβιε αλλαξε ονομα....προτεινω το ΡΟΥΦΙΑΝΟΒΙΟΣ.Αν μιλας γι'αυτον που τιμησε την περιοχη μας στο ποδοσφαιρο τοτε η φτηνος εισαι η τσογλανι.Θα χαρει πολυ να μαθει ποιος εισαι....Ποιος σου ειπε οτι ενδιαφερεται για τον ΤΙΤΑΝ και δεν θελει να δουλεψουν τα νεα παιδια;Συζητησες μαζι του;Το προβλημα δεν ειναι αυτος αλλα εσεις τα καθηκια που μαθατε μια ζωη να μηδενιζετε αξιες αππλα γιατι ποτε δεν εισασταν και ποτε δεν θα γινετε.

Ανώνυμος είπε...

3.46 ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ....ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Έλεος ρε Σερβιωτες, μια δωρεά έκανε ένας άνθρωπος και βρήκαμε ευκαιρία να φαγωθούμε μεταξύ μας και να βγάλει ο καθένας τις αντιπαθειες του? Δεν τιμάτε ούτε την δωρεά,ούτε τον τόπο και κυρίως ούτε τον σύλλογο

Ανώνυμος είπε...

11.05 ετσι ειναι.Αλλα δεν σε ενδιαφερει αν υπαρχει σαπιλα στον Συλλογο;Κανε μια συζητηση με τον πρωην Προεδρο και θα μαθεις την αληθεια.Δεν μπορει μια ζωη να κανει η σαπιλα κουμαντο στον ΤΙΤΑΝ αυτο θελει νομιζω και ο επιχειρηματιας που εκανε την δωρεα και ολοι οι Σερβιωτες.

Ανώνυμος είπε...

10.38 prepei nasai megalh paliopoysta

Τιτανοβιος είπε...

Κ..Α γιατι εχασες την ψυχραιμια σου........να ρωτησουμε τον πρων προεδρο.....εγω λεω να ρωτησουμε ολους τους προεδρους τα τελευταια 30 χρονια.... αλλα αυτο δεν σε συμφερει...εσυ εχεις καλημερα μονο με των ζαρογιαννη....

Ανώνυμος είπε...

Ρουφιανοβιε εισαι πολυ λιγος για να κρινεις..........

Τιτανοβιος είπε...

ολο επιχειρηματα εισαι ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ !!!! μονο να ειρωνευεσαι ξερεις......ασε τον ΤΙΤΑΝ στην υσηχια του....ετσι κι αλλιως μονο οταν εισαι προπονητης κατεβαινης στο γηπεδο.... ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ...ο φιλαθλος κοσμος του ΤΙΤΑΝ ξερει ποιος ενδιαφερεται πραγματικα για την ομαδα!!!!!!!

Τιτανοβιος είπε...

καλα εκει στην ΔΕΥΑΚ,δεν υπαρχει προΙσταμενος....ολη μερα με το διαδυκτιο ασχολουνται οι υπαλληλοι...και μετα θελουμε να κανουμε κρατος....μπραβο στον ΣΥΡΙΖΑ!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΝΟΜΑ;ΠΕΣ ΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ !!!!!!!!!!ΕΝΝΟΙΑ ΣΟΥ ΟΛΑ ΚΑΠΟΤΕ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ !!!!!!!!!!ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ !!!!!!!!!!!!!

Τιτανοβιος είπε...

ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ!!!!!!!!!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!!!!!!!!ΠΑΛΙ ΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΟΥ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΔΕΙ ΤΡΕΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΜΕΤΟ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τιτανοβιος είπε...

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΣ ΟΝΟΜΑ????ΕΣΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ????

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.!!!!!!!!

Το Προφίλ μας