Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Γιώργος Θεοφάνους: «Με καλούν να πληρώσω 22000 ευρώ για μη καταβολή διοδίων ύψους 420 ευρώ»

Ένα απίστευτο πρόστιμο καλείται να πληρώσει ο Γιώργος Θεοφάνους ο οποίος είχε πάρει μέρος στις κινητοποιήσεις κατά των διοδίων από το 2013. 
Όπως διηγείται ο ίδιος στο Κόκκινο 93.4 από το 2013 μέχρι τα μέσα του 2015 πέρασε από τα διόδια Πολυμύλου στην Εγνατία Οδό 130 φορές στις οποίες αντιστοιχεί καταβολή ποσού 420 ευρώ. Αντί αυτών όμως του ήρθε χαρτί από την εφορία που τον καλεί να καταβάλει 8500 ευρώ μέχρι τέλος Φεβρουαρίου ενώ με τα πρόστιμα και τις προσαυξήσεις το συνολικό ποσό που καλείται να καταβάλλει φτάνει τις 22000 ευρώ. Ο Γιώργος Θεοφάνους ήταν συμβασιούχος αρχαιολόγος και τώρα είναι άνεργος.

35 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
xxguestxx είπε...

ΣΥΡΙΖΑ - η επανασταση αργησε μια ημερα

Ανώνυμος είπε...

Ειδικά για τον συγκεκριμένο αλαφροίσκιωτο λίγο ειναι το πρόστιμο. Μετά απο έλεγχο με βλακόμετρο να συνυπολογιστεί και πρόστιμο βλακείας άλλες 10000 ευρώ.

Ανώνυμος είπε...

Η απόλυτη δυσφήμιση της όποιας αριστεράς. Ψάξε λαγούμι να κρυφτείς αντί να δίνεις συνεντεύξεις ανόητε

Ανώνυμος είπε...

Στέλεχος της Τοπικής του ΣΥΡΙΖΑ αρχικά και σήμερα στέλεχος της ΛΑ.Ε .... ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΕ ρε ΣΤΕΛΕΧΑΡΕΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ !!!! ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ

Ανώνυμος είπε...

Ο τόπος μας έχει τεράστια και δυσεπίλυτα προβλήματα , για να ασχολούμαστε με τον παραπάνω. Οι '' γιαλαντζι'' μαγκιές και οι επαναστάσεις, '' του γλυκού νερού έχουν κόστος, το οποίο απαιτεί πληρωμή.΄Οσοι πλήρωναν τα διόδια και τις άλλες υποχρεώσεις τους ήταν κορόιδα ή υποτελείς;

Ανώνυμος είπε...

Πρώτη φορά Αριστερά τέτοιο γαμίση πουθενα !!

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΒΡΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ. ΨΑΞΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗ ΒΡΕΙΣ ΜΟΝΟΣ. ΘΥΜΑΣΕ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΣ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΧΙ ΣΕ ΦΩΝΑΞΑ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝ ΠΟΤΕΣ ΤΙΠΟΤΕ ΕΊΝΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ.......ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΕΊΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Γιώργο για πήγαινε στο γραφείο της Ε.ΣΥ. που ξέρεις μπορεί να υπάρχει λύσει. Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα.

Ανώνυμος είπε...

GIORGO STON KASSIFAKI NA POINEIS KAFE KAI EKEI UA SOY ERTHEI H LYSH MONH THS XWRIS PLAKA.

Ανώνυμος είπε...

Γιώργο η λύση είναι σαν το γαμήση. Πρέπει να βρεις τον κατάλληλο να σε βοηθήσει. Πάντος υπάρχει λύσει. Όχι φυσικά όπως το κίνημα του δεν πληρώνω. Αλλά με το πληρώνω.

Ανώνυμος είπε...

Γιώργο στήριζες εβραίους μέγα παράπτωμα τώρα σε γαμούν όπως όλους μας.
ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΑ Π..Σ..ΡΙΑ ΤΟΥ ai-vres και τα τέσσερα. Ξέρουν από που εκπέμπω. Όπως και εγώ ξέρω αυτούς.

Ανώνυμος είπε...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=181047962259906&set=gm.1529290320703954&type=3

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Γιώργος Θεοφάνους θρηνεί διότι καλείται να πληρώσει πρόστιμο 22.000 ευρώ για μη καταβολή διοδίων 420 ευρώ στο πλαίσιο του αλήστου μνήμης κινήματος "δεν πληρώνω".

Αγαπητέ κ. Θεοφάνους επί της αρχής θα σας έλεγα καλά να πάθετε διότι αργά ή γρήγορα οι μαλακίες πληρώνονται σε αυτή τη ζωή. Υπήρξαμε κι εμείς τα κορόιδα ξέρετε που πληρώναμε κανονικά τα διόδιά μας.

Επιπρόσθετα όμως και μόνο για το γεγονός ότι βγήκατε να διαμαρτυρηθείτε για αυτό που σας συνέβη σε ραδιοσταθμό του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος σας παρέσυρε σε αυτό τον όλεθρο εισηγούμαι στην φορολογική διοίκηση να διπλασιάσει το πρόστιμό σας ως επιπρόσθετο φόρο βλακείας.

Ίσως, έτσι μάθετε κάποτε ότι δεν υπάρχει τσάμπα στη ζωή που ζούμε.

ΥΓ. Δεν πρόκειται για τον γνωστό τραγουδοποιό.

Παν. Κωστούλας fb

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ http://epitropesdiodiastop.blogspot.gr/p/blog-page_10.html

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς την πούτσησες επειδή κατάγεσαι όπως λέει ο Δαρβίνος και συ το αποδέχεσαι από τον πίθηκο οπότε είσαι ζώο δεν είναι βρισιά, είναι ομολογία σου γι αυτό σε κορόιδεψαν και σου στείλανε το λογαριασμό 22000 ευρώ.
Παρακαλώ το ai-vres να το αναρτήσει

Ανώνυμος είπε...

Ακούσαμε ότι η Ραχήλ (ναι, η γνωστή με τα ραχηλιάρικα), αφού τακτοποίησε σε κρατική θέση τον άντρα της, τώρα συγκεντρώνει και τις υποθέσεις των απλήρωτων διοδίων για να δώσει λύση. Ας καταφύγει, λοιπόν, ο Γιώργος στην παλιά του συναγωνίστρια.

Ανώνυμος είπε...

Εμείς που πληρώναμε τα διόδια και τα δάνειά μας δεν ήμασταν από αυτούς που έτρεχε το χρήμα απ΄τα μπατζάκια τους, αλλά ούτε και κορόϊδα. ΄Ημασταν απλά ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ, αν σας λέει κάτι αυτό. Τότε δεν τολμούσαμε να υπερασπιστούμε τις αρχές μας περί νομιμότητας , γιατί εσείς οι οπαδοί του "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" μας προπηλακίζατε. Αλλά, γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος. Τ΄ακούτε, Γιώργο και Πολυδεύκη;

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
https://www.google.gr/search?q=%CE%94%CE%95%CE%9D+%CE%A0%CE%9B%CE%97%CE%A1%CE%A9%CE%9D%CE%A9&tbm=isch&imgil=OWDn2r7oIYxA3M%253A%253BrMa9MtEs7ocvXM%253Bhttps%25253A%25252F%25252Fpartetapisw.wordpress.com%25252F&source=iu&pf=m&fir=OWDn2r7oIYxA3M%253A%252CrMa9MtEs7ocvXM%252C_&biw=1600&bih=758&usg=__Te4DLn6QlYhsMC0hABSptgM9YZE%3D&ved=0ahUKEwji4KjP0dnKAhUD_ywKHSJwBjsQyjcIQw&ei=yuuwVuLTPIP-swGi4JnYAw#imgrc=WIxsEKQdX0jOyM%3A&usg=__Te4DLn6QlYhsMC0hABSptgM9YZE%3D

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει, όλοι γνωρίζουμε τον Γιώργο και τις δυνατότητές του. Πίστεψε σ' αυτούς (Λιάκος κλπ) που τον έκαναν στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ για να συμπληρώσουν το ψηφοδέλτιο στις δημοτικές εκλογές και μπήκε στο κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. Άραγε δεν έχουν ευθύνη για την κατάστασή του;
Και κάτι άλλο. Για σκεφθείτε τι θα γίνει μ' αυτούς που είναι οπαδοί του ΣΩΡΡΑ και που τους λέει να μην πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους στην εφορία, τράπεζες κλπ, όταν μετά από χρόνια θα ρθει η λυπητερή με δεκάδες χιλιάδες ευρώ για τον καθένα;
Καιρός είναι όσοι τον πίστεψαν και ορκίστηκαν μάλιστα να την κάνουν όσο είναι καιρός με ελαφρά πηδηματάκια.

Ανώνυμος είπε...

Οχι, δεν είναι τζαμπατζής.Τόλμησε να αντιδράσει σε μια κατάσταση που ήταν απράδεκτη και μπράβο του. Ολοι εμείς οι υπόλοιποι -νομοταγείς- μπορεί να εξοργιζόμασταν, να το συζητάγαμε, αλλά πληρώναμε..Αν τολμούσαμε κι εμείς, δε θα μπορούσαν να μας κάνουν τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή να καθυβρίζεται ένας άνθρωπος σε δεινή θέση. Τα λάθη όντως πληρώνονται αλλά υπάρχει και η αρχή της αναλογικότητας και της επιείκειας.
Πολιτικά μιλώντας:ο αναμάρτητος (αυτός που δεν πίστεψε - ψήφισε και διαψεύστηκε)πρώτος τον λίθον βαλλέτω.

Ανώνυμος είπε...

Ρα παιδια ντροπη μας.
Δηλαδή ο άνθρωπος εκανε ενα λαθος κι εμεις θα καθίσουμε να τον "θαψουμε";
Ο Γιώργος παλεψε για κατι που πιστευε και την πατησε. Ας τον στηριξουμε τουλάχιστον ηθικα και συμβουλευτικα οσοι ξερουμε τι δικαιουται να πραξει.
Ειμαι σιγουρος πως αν ζητουσαμε την βοήθειά του θα μας την εδινε και αυτος σε κατι που μπορουσε.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΑΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ @ΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΛΟΙΔΟΡΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΒΛΑΨΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ. ..ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΔΕΙΛΟΣ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΙΡΕΚΑΚΙΑ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΕΑΝ ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Με εβλαψε, γιατι οσο αυτος δεν πληρωνε αναγκαζομουν να πληρωνω εγω τα γ@@$ατικα του(ς)

Ανώνυμος είπε...


ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΕΔΙΝΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΛΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘA ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.
ΕΙΔΙΚΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΕ ΓΟΗΤΕΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΕΝΩ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ME THN ANOXH TOY ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥ ΛΟΙΔΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΦΕΛΕΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ Η ΓΙΑΤΙ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ;
ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ;
ΜΑΛΛΟΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.
ΜΑΛΛΟΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΚΕ ΩΣ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ.
ΜΕ ΛΥΠΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΧΑΙΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΘΕΟΦΑΝΟΥ.
ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΟΝΕΙΡΑ ΕΣΤΩ ΟΥΤΟΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΑΣΟΚΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΚΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΡΕΣΤΟΣ;
ΤΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ;
ΠΑΝΤΩΣ ΑΣ ΜΗ ΒΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΩΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΘΕΟΦΑΝΟΥ. ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟ ΤΡΟΠΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΥ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ.
ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΘΕΟΦΑΝΟΥ ΟΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Η ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗ ΝΔ.
ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΗΤΑΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΩΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΑΥΤΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ.
ΥΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ 20-30 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΙΟΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΟΤΣΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ Η ΕΣΤΩ ΜΟΙΩΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΗΘΙΚΟΥ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ.
ΥΓ.Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΝΑΣ ΑΤΕΡΜΟΝΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ
ΜΕ ΤΙΜΗ Γ.Χ

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω τα σχόλια ορισμένων και φρίττω. Χαιρεκακία να το πω? Αντί να βρίζει κανείς αυτό το άδικο και υδροκέφαλο κράτος που είναι εχθρικό στον πολίτη, βρίζετε τον πολίτη? Για απλήρωτα διόδια 420 ευρώ έρχεται πρόστιμο 22.000 ευρώ? Τα υπόλοιπα τι είναι? Αναρωτήθηκε κανείς? Τοκογλυφία? Πολιτική μαστροπεία? Νταβατζηλίκι? Διότι «τόκοι» δεν μπορεί να είναι. Τέτοιους «τόκους» δεν ζητάνε ούτε τα κοράκια που περιμένουν έξω από το καζίνο! Δεν σας ενοχλεί αυτό? Επειδή η ηλιθιότητά σας είναι ανίκητη, επειδή το αίσθημα της κοινωνικής σας αλληλεγγύης είναι ανύπαρκτο, χαιρέκακα ανθρωπάρια, ας γνωρίζετε τούτο: Ο νόμος που ερμηνεύει παράβαση ΚΟΚ με την μη πληρωμή διοδίων είναι αντισυνταγματικός, όπως τόσοι άλλοι νόμοι σ’ αυτό το κράτος. Και είναι αντισυνταγματικός, διότι σε μία διένεξη μεταξύ ενός ιδιώτη (εταιρία κατασκευής έργου) και ενός άλλου ιδιώτη (οδηγού) το κράτος παρεμβαίνει υπέρ του ενός ιδιώτη και κατά του άλλου! Έχουμε μεταφορά χρηματικής απαίτησης από ιδιωτική οφειλή στο κράτος. Σε ένα κράτος μπανανία. Αυτό το κράτος που δεν σας ενοχλεί γι αυτό και είστε άξιοι του. Σύγχρονοι ραγιάδες. Η μπάρα που βάζουν τα διόδια είναι παρακώληση κυκλοφορίας. Αυτό είναι παράβαση ΚΟΚ. Η κάμερα που υπάρχει στα διόδια είναι παράνομη. Μόνο η αστυνομία οφείλει να επιτηρεί δημόσιο χώρο. Τα διόδια οφείλουν να πληρώνονται μετά την περάτωση του έργου ως δικαίωμα χρήσης του έργου. Η Κορίνθου-Πάτρας, η Ιωνία οδός και τόσες άλλες είναι ημιτελή έργα για τα οποία πληρώνονται διόδια ήδη! Για την αττική οδό έχει λήξει η σύμβαση έργου, μετά την οποία σύμφωνα με τα συμβόλαια θα σταματούσε η πληρωμή διοδίων! Τα διόδια εκεί αυξάνονται! Δεν σας ενοχλεί τίποτα? Είμαι σίγουρος. Γι αυτό έχετε το κράτος που σας αξίζει να έχετε. Νεοελληνική καφρίλα

Ανώνυμος είπε...

Κάθε φορά που κάποιος δεν πληρώνει διόδια υπάρχει πρόστιμο 200€. 178 φορες που πέρασε τα διοδια ×200€= 35.600 + το αντίτιμο των διοδίων. Επειδή ζούνε σε μια κοινωνία με κανόνες οι νόμοι πρέπει να τηρούνται. Όποιος θέλει να ζει σε κομμουνιστικο καθεστώς να απαρνηθεί τα προνόμια του αστικισμου και να πάει σε μια καλύβα στο βουνό να τρώει χόρτα.

Ανώνυμος είπε...

Θερμά συγχαρητήρια στον 10.30 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλά να πάθουν όλοι αυτοί οι "αριστεροχίπιδες" που νομίζουν ότι ζούνε στον δικό τους κόσμο με τους δικούς τους κανόνες, επειδή έχουμε "αριστερή" κυβέρνηση. Απο τόσα εκατομμύρια οδηγούς που περνάνε τα διόδια κάθε μέρα και πληρώνουν το αντίτιμο (έστω και παράνομο όπως λένε πολλοί), αυτοί οι "δεν πληρώνω" ήταν οι εξυπνότεροι μάλλον, αλλά γύρισε ο τροχός. Ενας με ένα φορτηγό δηλαδή που κάνει δρομολόγιο Θεσσαλονίκη 2 φόρες την μέρα είναι χαζός που πληρώνει 25-30ε, που στον μήνα βγαίνουν πάνω κάτω 500ε.
Μακάρι να μην πληρώσεις τίποτα φίλε μου και να δικαιωθείς γιατί ο "μεσσίας" σας ο Τσίπρας έλεγε μην πληρώνετε διόδια. Το πάθημα να γίνει μάθημα όμως.

Ανώνυμος είπε...

«Τα προνόμια του αστικισμού». Μάλιστα! Δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό να μην σου ανταπαντήσω. Αγαπητέ, σου δείχνουν το φεγγάρι και κοιτάς το δάχτυλο. Δεν είναι αυτό μία ιδεολογική ή πολιτική (με την στενή έννοια του όρου) συζήτηση. Δεν αφορά στην αντίληψη ή θέση που έχει κανείς για τον κομμουνισμό, τον ΣΥΡΙΖΑ ή… τον «αστικισμό»!
Είναι μία συζήτηση που αφορά στις σχέσεις του κράτους και του πολίτη. Αυτό το κράτος έχετε, γιατί σας μοιάζει. Αυτό το τέρας μας τρώει, γιατί αυτό το τέρας ταΐζετε. Μιλάς για «τήρηση νόμων». Σωστά. Μόνο που σου διαφεύγει, ότι στο αστικό κράτος βασική και απαραίτητη συνθήκη στην λειτουργία του κράτους δικαίου, από την οποία εκπορεύεται ολόκληρη η νομολογία και νομοθεσία μίας εύνομης πολιτείας είναι το κοινό περί δικαίου αίσθημα. Δυστυχώς υπάρχουν και άδικοι νόμοι, και στην Ελλάδα περισσεύουν.
Όσον αφορά στο θέμα μας, τα έγραψα και παραπάνω.
1. Μεταβίβαση οφειλής μεταξύ ιδιωτών στο κράτος, είναι παγκόσμια πρωτοτυπία και συνιστά αντισυνταγματικότητα. Η «νομιμότητα» την οποία επικαλείσαι αντίκειται στο Σύνταγμα της χώρας.
2. Διόδια δεν μπορούν να εισπραχτούν προκαταβολικά και εφόσον το έργο δεν έχει περατωθεί. Ο πολίτης-οδηγός οφείλει να πληρώνει μόνο την χρήση του έργου. Αυτό αναφέρεται ρητά σε ΟΛΕΣ τις συμβάσεις και δυστυχώς αφορά σε μεγάλο ποσοστό των περιπτώσεων όπου διόδια εισπράττονται παράνομα προκαταβολικά. Στην Κορίνθου-Πατρών πχ πληρώνει κανείς διόδιο και μπαίνει σε χωματόδρομο με χαλίκι σε στενό δρόμο διπλής κυκλοφορίας, το περιπολικό επιτηρεί την εύρυθμη διαδικασία των πληρωμών, για έναν δρόμο που ΔΕΝ έχει γίνει. Αυτό συνιστά παράβαση της σύμβασης έργου και είναι ενάντια στον νόμο.
3. Βεβαίωση παράβασης ΚΟΚ μπορεί να κάνει μόνο η τροχαία και μάλιστα επ’ αυτοφώρω. ΟΧΙ ιδιώτης και όχι εκ των υστέρων. Για παράδειγμα αν εγώ δω εσένα να κάνεις παράβαση ερυθρού σηματοδότη, δεν μπορώ να πάω εκ των υστέρων να σε καταγγείλω στην αστυνομία και να σου επιβάλει πρόστιμο. Η αποδοχή από την τροχαία για βεβαίωση παράβασης ΚΟΚ από έναν ιδιώτη (εταιρία διοδίου) συνιστά παράβαση του νόμου περί ΚΟΚ.
4. Η μπάρα των διοδίων είναι παρακώληση κυκλοφορίας από έναν ιδιώτη για εισπρακτικούς λόγους ίδιου συμφέροντος και αντίκειται στον νόμο.
5. Η βιντεοσκόπηση του χώρου, του αυτοκινήτου, καθώς και των υπόλοιπων επιβαινόντων στο όχημα (εκτός του οδηγού) από έναν ιδιώτη, συνιστά παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

Ας μην αναφέρω άλλα πράγματα, όπως τα τεράστια ποσά που εισπράττει το κράτος από τα τέλη κυκλοφορίας που είναι (υποτίθεται) ανταποδοτικά, άρα οφείλουν να εισρέουν στο εθνικό δίκτυο (αλήθεια που πάνε αυτά τα λεφτά?). Ας μην αναφερθώ στις υπερφορολογήσεις. Ο προϋπολογισμός του έργο είναι 10 και στο τέλος το έργο φτάνει να έχει κοστίσει 100. Τα υπόλοιπα 90 τι είναι?
Δεν θα σου γράψω άλλα. Καλύτερα να σε αφήσω να πας να εμβαθύνεις τις γνώσεις σου περί «αστικότητας». Αλλά μιας κι έγινε λόγος περί «αστικού κράτους» μάθε τούτο: Το αστικό κράτος γεννήθηκε μέσα από μία επανάσταση, την Γαλλική Επανάσταση. Και δεν θα μπορούσε να έχει γεννηθεί με άλλον τρόπο. Αυτά περί «καθεστώτων» και «νομιμότητας».
ΥΓ . Το όνομα μου δεν έχω πρόβλημα να το πω (εφόσον μου ζητηθεί θα το κάνω). Αλλά θεώρησα - επειδή όλοι γράφουν ανώνυμα- πως δεν χρειάζεται να πρωτοτυπήσω.

Ανδρέας Τ.

Ανώνυμος είπε...

«Τα προνόμια του αστικισμού». Μάλιστα! Δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό να μην σου ανταπαντήσω. Αγαπητέ, σου δείχνουν το φεγγάρι και κοιτάς το δάχτυλο. Δεν είναι αυτό μία ιδεολογική ή πολιτική (με την στενή έννοια του όρου) συζήτηση. Δεν αφορά στην αντίληψη ή θέση που έχει κανείς για τον κομμουνισμό, τον ΣΥΡΙΖΑ ή… τον «αστικισμό»!
Είναι μία συζήτηση που αφορά στις σχέσεις του κράτους και του πολίτη. Αυτό το κράτος έχετε, γιατί σας μοιάζει. Αυτό το τέρας μας τρώει, γιατί αυτό το τέρας ταΐζετε. Μιλάς για «τήρηση νόμων». Σωστά. Μόνο που σου διαφεύγει, ότι στο αστικό κράτος βασική και απαραίτητη συνθήκη στην λειτουργία του κράτους δικαίου, από την οποία εκπορεύεται ολόκληρη η νομολογία και νομοθεσία μίας εύνομης πολιτείας είναι το κοινό περί δικαίου αίσθημα. Δυστυχώς υπάρχουν και άδικοι νόμοι, και στην Ελλάδα περισσεύουν.
Όσον αφορά στο θέμα μας, τα έγραψα και παραπάνω.
1. Μεταβίβαση οφειλής μεταξύ ιδιωτών στο κράτος, είναι παγκόσμια πρωτοτυπία και συνιστά αντισυνταγματικότητα. Η «νομιμότητα» την οποία επικαλείσαι αντίκειται στο Σύνταγμα της χώρας.
2. Διόδια δεν μπορούν να εισπραχτούν προκαταβολικά και εφόσον το έργο δεν έχει περατωθεί. Ο πολίτης-οδηγός οφείλει να πληρώνει μόνο την χρήση του έργου. Αυτό αναφέρεται ρητά σε ΟΛΕΣ τις συμβάσεις και δυστυχώς αφορά σε μεγάλο ποσοστό των περιπτώσεων όπου διόδια εισπράττονται παράνομα προκαταβολικά. Στην Κορίνθου-Πατρών πχ πληρώνει κανείς διόδιο και μπαίνει σε χωματόδρομο με χαλίκι σε στενό δρόμο διπλής κυκλοφορίας, το περιπολικό επιτηρεί την εύρυθμη διαδικασία των πληρωμών, για έναν δρόμο που ΔΕΝ έχει γίνει. Αυτό συνιστά παράβαση της σύμβασης έργου και είναι ενάντια στον νόμο.
3. Βεβαίωση παράβασης ΚΟΚ μπορεί να κάνει μόνο η τροχαία και μάλιστα επ’ αυτοφώρω. ΟΧΙ ιδιώτης και όχι εκ των υστέρων. Για παράδειγμα αν εγώ δω εσένα να κάνεις παράβαση ερυθρού σηματοδότη, δεν μπορώ να πάω εκ των υστέρων να σε καταγγείλω στην αστυνομία και να σου επιβάλει πρόστιμο. Η αποδοχή από την τροχαία για βεβαίωση παράβασης ΚΟΚ από έναν ιδιώτη (εταιρία διοδίου) συνιστά καταπάτηση του νόμου περί βεβαίωσης παραβάσεων του ΚΟΚ.
4. Η μπάρα των διοδίων είναι παρακώληση κυκλοφορίας από έναν ιδιώτη για εισπρακτικούς λόγους ίδιου συμφέροντος και αντίκειται στον νόμο.
5. Η βιντεοσκόπηση του χώρου, του αυτοκινήτου, καθώς και των υπόλοιπων επιβαινόντων στο όχημα (εκτός του οδηγού) από έναν ιδιώτη, συνιστά παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

Ας μην αναφέρω άλλα πράγματα, όπως τα τεράστια ποσά που εισπράττει το κράτος από τα τέλη κυκλοφορίας που είναι (υποτίθεται) ανταποδοτικά, άρα οφείλουν να εισρέουν στο εθνικό δίκτυο (αλήθεια που πάνε αυτά τα λεφτά?). Ας μην αναφερθώ στις υπερφορολογήσεις. Ο προϋπολογισμός του έργο είναι 10 και στο τέλος το έργο φτάνει να έχει κοστίσει 100. Τα υπόλοιπα 90 τι είναι?
Δεν θα σου γράψω άλλα. Καλύτερα να σε αφήσω να πας να εμβαθύνεις τις γνώσεις σου περί «αστικότητας». Αλλά μιας κι έγινε λόγος περί «αστικού κράτους» μάθε τούτο: Το αστικό κράτος γεννήθηκε μέσα από μία επανάσταση, την Γαλλική Επανάσταση. Και δεν θα μπορούσε να έχει γεννηθεί με άλλον τρόπο. Αυτά περί «καθεστώτων» και «νομιμότητας».
ΥΓ . Το όνομα μου δεν έχω πρόβλημα να το πω (εφόσον μου ζητηθεί θα το κάνω). Αλλά θεώρησα - επειδή όλοι γράφουν ανώνυμα- πως δεν χρειάζεται να πρωτοτυπήσω.

Ανδρέας Τ.

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω πολλές απόψεις εδώ και μέρες τώρα και οι περισσότερες συγκλίνουν στη λογική καλά να πάθεις που ψήφισες ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Θεοφάνου. Δηλαδή αν ψήφιζε ΝΔ ή Πασοκ ή ΚΚΚΕ ή ότι άλλο θα άλλαζε κάτι στην πράξη του;

Συγχαίρω τον Γιώργο που πίστεψε σε κάτι μέχρι τέλους.


Τον συγχαίρω που έδωσε πνοή έστω και ουτοπική στη λογική του να αλλάξει κάτι.

Έρχονται τώρα οι περισσότεροι και μας υπενθυμίζουν ξανά πως πρέπει να συνεχιστεί η ίδια λογική των τελευταίων 50 χρόνων τουλάχιστον.

Μας λένε δηλαδή καλά να πάθεις Θεοφάνου που δεν πίστεψες στον Μητσοτάκη (πάλι η οικογενειοκρατία), την Γεννηματά, τον Κουτσούμπα, τον Ποτάμη, την Κασιδιάρα ψυχή, την αστικιστική κοινωνία των Σερβίων και τα προνόμιά της.
Για γέλια αυτή η αναφορά. Τι να ήθελε να πει ο ποιητής;

Η αλήθεια είναι πως με τόσα που είχε υποσχεθεί ο Τσίπρας ξαναέδωσε δικαίωμα σε όλα αυτά τα απολειφάδια της ιστορίας να σηκώσουν ανάστημα και να μας παρουσιάζουν κάθε αντίσταση, κάθε διαφοροποίηση, κάθε σκέψη, κάθε άλλη πρακτική ως καταστροφή της πατρίδας επειδή οι Έλληνες αποφάσισαν να αλλάξουν ρότα.

Η αλήθεια είναι επίσης πως και η αριστερά θα έπρεπε να αναμετρηθεί με τις ιδέες της, με τις πρακτικές της, με την ιστορία. Ωραία η αριστερή ιδεολογία αλλά η πρακτική της αλήθειας είναι πολύ σκληρή για να αντιμετωπίζεται μόνο με πανό, με βαρύγδουπα λόγια και συγκεντρώσεις.

Έτσι εμφανίζεται σε μια συγκεκριμένη στιγμή ΄΄ο κάθε Θεοφάνου΄΄ με σοβαρότητα ή αφέλεια να πιστεύει σε κάτι, αλλά να έρχεται μια ολόκληρη στρατιά εκδικητικών νεοελλήνων να σου λέει καθαρά:

ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΠΩΣ ξΚΙΝΗΣΕΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ;

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΠΩΣ Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΦΑΝΟΥ ΜΕ ΑΠΩΘΟΥΝ. ΟΦΕΙΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ ΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.

ΓΙΩΡΓΟ ΘΕΟΦΑΝΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ ΠΟΤΕ, ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΕΤΑ ΘΕΟ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΣΕ ΛΟΙΔΟΡΟΥΜΕ.

ΜΕ ΤΙΜΗ ΓΧ

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το κράτος προϋπήρχε του Τσίπρα. Και δεν θα αλλάξει με τα δικά σου τα μυαλά. Είσαι ένας ηλίθιος «πολίτης». Ένας κακόμοιρος Νεοέλληνας που έχει σαν κάθε άμοιρο ραγιά κομματικό αλλά όχι εθνικό πατριωτισμό. Είσαι κι εσύ θύμα αυτού του κράτους. Αλλά δεν το έχεις συνειδητοποιήσει ακόμα. Ο ραγιάς είναι βολεμένος στην μιζέρια του. Η μιζέρια σας αρέσει γιατί σας προσφέρει ασφάλεια. Την ασφάλεια του πάτου που δεν πας παρακάτω. Η Ελευθερία όμως, δεν αρέσει σε κανέναν. Ο αγώνας για ελευθερία είναι ανασφάλεια. Το «άγνωστο» που θα ‘ρθει κι ας είναι και πιο πάνω κι από τον πάτο. Έγραψες «καλά να πάθει»? Ένα ανθρωπάριο είσαι. Η κατσίκα του γείτονα. Να χαίρεστε στην λύπη και να λυπάστε στην χαρά.
Ανδρέας Τ.

Το Προφίλ μας