Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Β. Κωνσταντόπουλος: “Δεν αφήσαμε χρέος 12 εκ ευρώ, όπως ισχυρίζεται ο δήμαρχος, αλλά 5 εκ. ευρώ, ενώ παραλάβαμε 9 εκ. ευρώ (χρέος). Ή ο κ. Κοσματόπουλος δεν ξέρει τι συμβαίνει στα οικονομικά του δήμου ή τα γνωρίζει και τα διαστρεβλώνει συνειδητά. Και στις δύο περιπτώσεις είναι ακατάλληλος να είναι στη διοίκηση του δήμου” (Ηχητικό)

Από το kozan.gr
Στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ Κοζάνης, “Πρωινές Διαδρομές”, με την Δέσποινα Αμαραντίδου και τον Κώστα Δαβάνη, μίλησε σήμερα Τρίτη 29/3, ο  Β. Κωνσταντόπουλος, απαντώντας στα όσα του καταλόγισε, σε χθεσινή του συνέντευξη (στην ίδια εκπομπή), ο δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού, Α. Κοσματόπουλος, ότι παρέλαβε χρέος 12 εκ ευρώ από την προηγούμενη δημοτική αρχή. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Β. Κωνσταντόπουλος: “Δεν αφήσαμε χρέος 12 εκ ευρώ, όπως ισχυρίζεται ο δήμαρχος, αλλά 5 εκ. ευρώ, ενώ παραλάβαμε 9 εκ. ευρώ (χρέος). Ή ο κ. Κοσματόπουλος δεν ξέρει τι συμβαίνει στα οικονομικά του δήμου ή τα γνωρίζει και τα διαστρεβλώνει συνειδητά. 
Και στις δύο περιπτώσεις είναι ακατάλληλος να είναι στη διοίκηση του δήμου.” 

 Τέλος, του συνέστησε να πηγαίνει πιο συχνά στο δημαρχείο και όχι μόνο για καφέ. Ακούστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή του, που σας μεταφέρει διαδικτυακά το Kozan.gr

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛ.Ο ΚΟΚΟΛΙΟΣ ΑΦΗΣΕ 9 ΕΚ.ΧΡΕΟΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ Ο ΚΟΚΟΛΙΟΣ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ 9 ΕΚΑΤ ΧΡΕΟΣ ΑΛΛΑ ΤΑ 9 ΕΚΑΤ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ - ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ- ΚΑΜΒΟΥΝΙΩΝ - ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΤΗΤΑΣ ΛΙΒΑΔΕΡΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν σε ψήφισα αλλά επιτέλους μιλησες ! Μην τον αφήνεις άλλο να μας ντροπιάζει.

Ανώνυμος είπε...

Κων/λε η σιωπή δεν βοηθά τον τόπο μίλα ,φώναξε την αλήθεια γιατι μας φλόμωσε στα ψέμματα του και την αρρωστημένη φαντασία του δεν την αντέχουμε άλλο.Αυτός το λέει και το πιστεύει οτι ειναι αυτοκράτορας ο άνθρωπος δεν στέκει στα μυαλά του ,σώστε τον τόπο απο την ανικανότητα του και την ασχετοσύνη του.φτανει η περίοδος χάριτος αρκετά

Ανώνυμος είπε...

Κοζάνη: Θέματα ασφαλείας έθεσε ο Δήμαρχος Σερβίων Βελβεντού για υγεία και προσφυγικό
http://www.ert.gr/kozani-themata-asfalias-ethese-o-dimarchos-servion-velventou-gia-igia-ke-prosfigiko/

Ανώνυμος είπε...

όχι μόνο δεν ξέρει το χρέος αλλά δεν τον νοιάζει κιόλας σιγά μην ασχοληθεί με τα λεφτά που χρωστάνε οι "χωριάτες" τον άνθρωπο αυτόν πρέπει να τον διώξουμε με τις κλωτσιές Κωνσταντόπουλε ΞΥΠΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Kostadopoule akoma kimase, xipna grigora dioti den exases stis ekloges alla paredoses ston Kosmadopoulo kai tora kimase akoma kai kala kaneis dioti mateoponis adika.

Ανώνυμος είπε...

ου ρε άρωστοι κωνσταντινοπουλικοί

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας νοιαζει ποιος χρωστουσε και τι.σημασια εχει ο δημος να διοικητε απο αξιους ανθρωπους και τα χρεη να αφορουν εργα σωστα! ο κωσταντοπουλος το προσπαθησε πολυ ο ατιμος!αλλα οι σερβιωτες εξυναν το απαυτο τους οταν διαλεγαν δημαρχο.τα ορνια!τα βουρλα!και τωρα αντε να πεισεις τον αλλον τον μαλακα οτι ο γαιδαρος δεν πεταει!ο καταφαντασιαν βουρλο!

Το Προφίλ μας