Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Εξόρμηση Δωρεάς Μυελού των Οστών

Δύο λήψης δείγματος Μυελού των Οστών στο Τσοτύλι σε Αιμοδοσία, μία στην Λαμπαδηδρομία τον Σεπτέμβρη και μια στην κινητοποίηση των αγροτών και όμως δε σταμάτησαν εκεί συνεχίζουν να δίνουν Ελπίδα Ζωής.
Με αφορμή τοπικό περιστατικό ζήτησαν να κάνουμε και Πέμπτη (5η ) εξόρμηση σε Τσοτύλι και Νεάπολη, πήγα με 210 συσκευασίες και έμεινα από υλικά μου έφεραν συνεργάτες και άλλα 100 που είχα στο γραφείο και πάλι δεν έφτασαν.
Ζητάω συγνώμη από αυτούς που ταλαιπώρησα, δεν φανταζόμουν τόσο μεγάλη συμμετοχή. Υποσχέθηκα και θα το κάνω, το επόμενο Σάββατο 2 Απριλίου, σε συνεργασία με την ομάδα δράσης των Χωριών της περιοχής, θα είμαι πάλι εκεί και στα γύρω χωριά όπως προγραμματίζουν να μην αφήσουμε κανέναν ¨παραπονεμένο¨. Ευχαριστούμε θερμά ο σύλλογος Αιμοδοτών Κοζάνης και η κοινωνία, όλους τους Βοϊότες, ιδιαίτερα όμως αυτούς που έτρεξαν την όλη οργάνωση για την μοναδική αυτή προσφοράς στο συνάνθρωπο.
Εύχομαι και άλλες περιοχές να ζητήσουν να γίνουν δωρητές Μυελού των Οστών, χωρίς να περιμένουν να τους χτυπήσει την πόρτα το πρόβλημα…
Τσαουσίδης Θεόδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας