Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!!!! Η Γάτα των Ιμαλαΐων αποκαλύπτει την εμπιστευτική συνομιλία Τσίπρα - Ψυχάρη

Το  ai-vres   έχει το απομαγνητοφωνημένο κείμενο της συνομιλίας Τσίπρα-Ψυχάρη. Πώς επιτεύχθηκε αυτό. Μετά το σάλο που  δημιουργήθηκε από την κρυφή συνάντηση των δύο  ανδρών και τις πολιτικές επιπτώσεις που αυτή  θα έχει και  αφού συνομολογήθηκε από το μέγαρο Μαξίμου ότι κατά τη συνάντηση αυτή παραβρισκόταν μόνο μία γάτα Ιμαλαίων, ειδικοί επιστήμονες ενδιαφέρθηκαν να αποκρυπτογραφήσουν τον εγκέφαλο της γάτας αυτής. Μεταξύ αυτών ήταν και o  Έλληνας Καθηγητής του Πανεπιστημίου του Harvard   κ Γατίδης .  Η ειδική αυτή ομάδα των Γιατρών κατόρθωσε πράγματι να αποκρυπτογραφήσει τον εγκέφαλο της γάτας, στον οποίο είχε αποθηκευτεί ολόκληρη η συνομιλία των δύο ανδρών. Ολόκληρο το αποκρυπτογραφημένο κείμενο της συνομιλίας αυτής στάλθηκε στις Ελληνικές αρχές  από τις οποίες διέρρευσε και ένα πιστό αντίγραφο περιήλθε στο ai-vres  το οποίο, κατ αποκλειστικότητα, δημοσιεύεται στη συνέχεια.
Σημειώνεται το επίτευγμα αυτό των ειδικών επιστημόνων κατέπληξε ολόκληρη την παγκόσμια ιατρική κοινότητα αφού αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά και είναι ευνόητο ότι η επιστημονική αυτή ανακάλυψη θα έχει στο μέλλον τεράστιες επιπτώσεις και για τον ίδιο τον άνθρωπο  αφού θα διευκολύνει τη μελέτη του εγκεφάλου του.
Η συνομιλία αυτή  την οποία, όπως προαναφέρθηκε, τη δημοσιεύουμε κατά παγκόσμια αποκλειστικότητα, έχει ως εξής.
ΤΣΙΠΡΑΣ κατά την υποδοχή του Ψυχάρη στην είσοδο του διαμερίσματος. Μεγάλε άργησες και τρομοκρατήθηκα. Νόμισα ότι αποκαλύφθηκε η επίσκεψή σου   και τη ματαίωσες.
ΨΥΧΑΡΗΣ. Άλεξ, κανένας δεν με αντιλήφθηκε αλλά παραλίγο να την πατήσουμε μόνοι μας σαν αγράμματοι.
ΤΣΙΠΡΑΣ.  Με τρομάζεις, τι σου συνέβη;
ΨΥΧΑΡΗΣ. Ευτυχώς, οι ασφαλίτες μου αντιλήφθηκαν ότι το αμάξι μου το οποίο ζυγίζει ΜΟΝΟ πέντε τόνους δεν χωρούσε στο ασανσέρ του γκαράζ και παρ ολίγο να κλειστώ  μέσα σ αυτό και καταλαβαίνεις τι θα γινόταν αν ερχόταν η Πυροσβεστική για να με βγάλει; Δεν με ενημέρωσες ότι το ασανσέρ  σηκώνει μόνο δύο τόνους
ΤΣΙΠΡΑΣ.  Ήξερα ότι είσαι μεγάλος . Ευτυχώς γλυτώσαμε από τον κάζο που θα παθαίναμε. Να σου φτιάξω ένα καφεδάκι με τα ίδια μου τα χεράκια. Πώς τον πίνεις;
ΨΥΧΑΡΗΣ.  Για να τον φτιάχνεις μόνος σου  προφανώς δεν υπάρχει κανένας άλλος στο διαμέρισμα, όπως συμφωνήσαμε. Ένα σκέτο φτιάξεμου.
ΤΣΙΠΡΑΣ. Κάνεις λάθος. Υπάρχει μόνο μία κυρία.
ΨΥΧΑΡΗΣ. Ταραγμένος Άλεξ δεν τηρείς τις συμφωνίες. Ποια είναι αυτή η κυρία που  την εμπιστεύεσαι τόσο πολύ.
ΤΣΙΠΡΑΣ. Μην πανικοβάλλεσαι. Η κυρία είναι αυτή που βλέπεις είναι γάτα των Ιμαλαίων και πιστή σύντροφος της φίλης μου  ιδιοκτήτριας του διαμερίσματος. Εδώ δέχομαι τους φίλους σαν και σένα, που δεν πρέπει   οι συναντήσεις μας αυτές να βλέπουν το φώς της δημοσιότητας και αντιλαμβάνεσαι τους λόγους.
ΨΥΧΑΡΗΣ.  Αμάν ρε Άλεξ, μου έκοψες τα ήπατα Δεν λέγονται τέτοια πράγματα ούτε για αστείο.
ΤΣΙΠΡΑΣ.  Ας έρθουμε στο θέμα. Ύστερα από τις τρείς γόνιμες συναντήσεις μας σήμερα πρέπει να καταλήξουμε σε οριστικές αποφάσεις. Και πριν αρχίσουμε ήθελα να σε ρωτήσω πως βλέπεις την κατάσταση. Θα τον περάσω τον κάβο, με ασφαλιστικό, φορολογικό, αξιολόγηση , ψήφιση νομοσχεδίων κλπ.
ΨΥΧΑΡΗΣ. Τι να σου πώ ρε Άλεξ.  Τα πράγματα είναι δύσκολα. Εγώ να σε βοηθήσω, αλά ρε παιδί μου και εσύ τον τάραξες τον κόσμο στα ψέματα. Πως κατόρθωσες και έπεισες τον κόσμο αυτό και σε ψήφισε. Δεν είπες ένα δεν είπες δύο και τρία ψέματα. Όλο το πρόγραμμά σου ήταν μία σκέτη απάτη.
ΤΣΙΠΡΑΣ. Αφού είσαι παλιά καραβάνα, τι ερώτηση είναι αυτή που μου κάνεις. Αν δεν έλεγα αυτά που είπα νομίζεις ότι θα γινόμουνα ποτέ Πρωθυπουργός;
ΨΥΧΑΡΗΣ. Και οι άλλοι υπόσχονταν αλλά εσύ το παράκανες. Δεν έχεις το Θεό σου
ΤΣΙΠΡΑΣ. Αυτή ήταν η μαγκιά μου που όλοι την αναγνωρίζουν.
ΨΥΧΑΡΗΣ. Ας  έρθουμε στο θέμα μας. Όπως σου είπα και τις προηγούμενες φορές εγώ  δεν θα σου ζητήσω πολλά πράγματα, αλλά ένα και μοναδικό. Όταν με το καλό έρθεις στην εξουσία και αυτό εγώ με την πείρα που διαθέτω θα έρθεις σίγουρα και εγώ θα σε βοηθήσω, όχι εμφανώς, γιατί πρέπει, όπως αντιλαμβάνεσαι,  να κρατήσω και τους αναγνώστες των εφημερίδων, θέλω να μου διαγράψεις ένα μικροδανειάκι πενήντα εκατομμυρίων που πήρα τα προηγούμενα χρόνια. Τίποτε άλλο δεν σου ζητώ.
ΤΣΙΠΡΑΣ. Ας  έρθω πρώτα στην εξουσία με το καλό και μετά βλέπουμε.
ΨΥΧΑΡΗΣ. ‘Αλεξ, άστα  αυτά. Ή συμφωνούμε ή όχι. Και όχι μόνο θα μου το υποσχεθείς, αλλά θα τηρήσεις και τη συμφωνία
ΤΣΙΠΡΑΣ. Σιγά ρε μεγάλε το ρουσφετάκι  που μου ζητάς. Εγώ νόμιζα ότι θα μου ζητούσες πολλά και σοβαρά πράγματα.
ΨΥΧΑΡΗΣ. Άλεξ,σου υπόσχομαι να σε βοηθήσω με κάθε τρόπο, αλλά αν δεν τηρήσεις τα συμφωνηθέντα, θα σε στείλω και σένα εκεί που έστειλα και το Γιώργο Παπανδρέου.
ΤΣΙΠΡΑΣ. Αλήθεια, για  πές μου  πως έγινε με τον Παπανδρέου και τα χαλάσατε.
ΨΥΧΑΡΗΣ. Τους Παπανδρέου πρέπει να ξέρεις ότι εγώ δεν τους πήγαινα καθόλου. Τους στήριζε, όμως,  και αυτούς και τη δημοκρατική παράταξη ο μακαρίτης ο Καραπαναγιώτης. Όταν αυτός πέθανε εγώ άρχισα  να τους πολεμάω. Τον Ανδρέα δεν μπορούσα να τον πολεμήσω όπως ήθελα. Ήταν σε θέση με μία δήλωσή του  εναντίον του συγκροτήματος να κατρακυλήσει η κυκλοφορία των εφημερίδων. Και το Γιώργο στην αρχή δεν ήταν εύκολο να τον υπονομεύσω γιατί όπως θυμάσαι πήρε πολύ μεγάλο ποσοστό στις εκλογές. Όταν όμως αναγκάστηκε να υπογράψει το πρώτο μνημόνιο ήταν εύκολος αντίπαλος. Ζήτησα να τον συναντήσω και του υπέβαλα το ίδιο αίτημα που υποβάλω και σε σένα.
ΤΣΙΠΡΑΣ. Και τι σου απάντησε.
ΨΥΧΑΡΗΣ. Είχε το θράσος να με παραπέμψει στις Τράπεζες, λες και εγώ δεν ήξερα να πάω στις Τράπεζες.
ΤΣΙΠΡΑΣ.  Έλα ρέ, μου λές την αλήθεια;
ΨΥΧΑΡΗΣ . Όπως στα λέω. Από εκείνη τη στιγμή καταλαβαίνεις ποια ήταν η τύχη του. Αλεξ μην ακολουθήσεις την ίδια τακτική γιατί στο δηλώνω, θα έχεις την ίδια τύχη.
ΤΣΙΠΡΑΣ, γελώντας. Με θεωρείς τόσο αφελή
ΨΥΧΑΡΗΣ……………. Εδώ σταμάτησε η αποκρυπτογράφηση του εγκέφαλου της γάτας Ιμαλαίων και οι επιστήμονες το αποδίδουν στο γεγονός ότι η γάτα αποκοιμήθηκε και έτσι δεν είναι δυνατόν να γίνει γνωστό πως ολοκληρώθηκε η συζήτηση των δύο ανδρών. Επειδή, όμως, κάποιο  γεγονός χάλασε τη συμφωνία, ίσως τον τελικό  διάλογο  τον  μάθουμε, αν ο Ψυχάρης χρησιμοποιήσει τις… δημοσιογραφικές εφεδρείες που διαθέτει.
ΩΤΑΚΟΥΣΤΗΣ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε ποιός έγραψε αυτό τον εκπληκτικό διάλογο που δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα

Ανώνυμος είπε...

Αργά χθες τη νύχτα, συνάντησα τη γάτα Ιμαλαϊων μόνη της. Λόγω Φεβρουαρίου τριγυρνούσε στις στέγες και τις ταράτσες του Λυκαβηττού, κάνοντας άγριο σεξ με τους γάτους της περιοχής. Δεν ήθελε καθόλου να μιλήσει για την συνάντηση του εκδότη με τον αριστερό πολιτικό. Μου είπε ανόρεχτα.

«Ναι, είναι αλήθεια. Του έψησε κι έναν κωλοκαφέ και τον προσκύνησε τρεις φορές. Ο εκδότης θύμωσε.

-Οι δεξιοί, του είπε, και οι ΣαμαροΠασόκοι ήταν μόνιμα στο πάτωμα. Με προσκυνούσαν και μου κάναν και μετάνοιες.

-Εγώ μόνο τρεις μπορώ, του αντιμίλησε ο αριστερός. Αλλά θα σου σβήσω τα χρέη όλα και θα σε βοηθήσω να πάρεις κι ένα κανάλι μόνος σου, έτσι γιατί είσαι καλός άνθρωπος, ρε παιδί μου.

-Δεν το θέλω, ούρλιαξε ο εκδότης. Τι με βάζεις να κάνω; Να προδώσω εγώ τους συνεργάτες μου; Να νομίζουν ότι θέλω να τους πάρω το κανάλι από πίσω;

Κι ο κωλοκαφές σου δεν πίνεται!

Όποιος δεν έχει πιει καφέ απ΄τον Σημίτη δεν ξέρει τι είναι καφές, συνέχισε ο εκδότης. Έκαστος στο είδος του και ο Σημίτης στους καφέδες. Και ο Βενιζέλος καλό καφέ ψήνει, αλλά μέχρι να τον φέρει από την κουζίνα κρυώνει. Ο Σαμαράς δεν φτιάχνει ποτέ μόνος του καφέ. Έχει τον Άδωνη πάνω από ένα μπρίκι και του παραγγέλνει. Αυτό το παιδί θα πάει μπροστά, ότι του πεις είναι τόσο πρόθυμος. Αμέσως, έφτασεεεε!!

Όμως η γάτα των Ιμαλαΐων είχε την ανάγκη περισσότερο να φιλοσοφήσει και να πει μυστικά χωρίς ονόματα.

Όλο τον Φεβρουάριο πήγαινα από ταράτσα σε ταράτσα. Από μπαλκόνι σε μπαλκόνι.

Άκου να δεις. Τι είναι αυτό που δεν ξέρεις; Αυτό δηλαδή που το ξέρουν και οι γάτες και δεν το ξέρεις εσύ; Κι όχι οι γάτες Ιμαλαΐων, οι κεραμιδόγατες.

Ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί είναι τροχονόμοι του χρήματος. Κλείνουν δουλειές και παίρνουν προμήθειες. Πληρώνουν και κάποιους να τους γράφουν λόγους ότι όλα αυτά γίνονται για την πατρίδα και μόλις έχουν τσεπώσει την προμήθεια συνηθίζουν να συγκινούνται κάτω από την γαλανόλευκη που κυματίζει. Θυμάσαι τον Τσοχατζόπουλο τι κλάμα είχε ρίξει κάτω από τις σημαίες;

Οι δημοσιογράφοι γράφουν καλά λόγια για τις δουλειές αυτές και το δίκιο είναι να πάρουν κι αυτοί κάτι για τον κόπο τους. Δεν είναι τζάμπα τα λόγια που βλέπεις γραμμένα, ούτε τα λόγια τα ειπωμένα. Είναι όλα πληρωμένα.

Αν δεν πάρουν το μερτικό τους οι δημοσιογράφοι τότε φωνάζουν, βρίζουν, συκοφαντούν και κάνουν τα πάντα για να σταματήσει το έργο από το οποίο αυτοί δεν λαμβάνουν τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

ΌΛΑ τα περίμενα από τον Τσίπρα. ΟΛΕΣ τις κωλοτούμπες. Αλλα να γίνει και καφετζής του Ψυχάρη δεν το περίμενα. Πως ευτελίζεται ο άνθρωπος για την εξουσία!!!!!! Απτό παράδειγμα ο πρώτος Πρωθυπουργός της αριστοδεξιάς Κυβέρνησης. Ας τον δοξάσουμε ΟΛΟΙ μαζί.....

Ανώνυμος είπε...

Το επάγγελμα του καφετζή είναι αξιοπρεπέστατο. Αν δεν ήταν ρατσιστικό θα τολμούσα να πώ ότι ο Τσίπρας δεν θα διστάσει να γίνει και Φιλιππινέζα του Ψυχάρη. Εδώ δεν δίστασε να κοροιδέψει ολόκληρο λαό και να αναδειχθεί ο μεγαλύτερος λαοπλάνος από τη σύσταση του Ελληνικού Κράτους

Ανώνυμος είπε...

Την πάτησε τη γάτα ο άπειρος Τσίπρας. Δεν ρωτούσε τι έπαθαν οι προηγούμενοι Πρωθυπουργοί της Δημοκρατικής παράταξης; Αλά όποιος κάνει τον παλικαρά αυτά παθαίνει. Όπως θα τρόμαζε τους Ευρωοαίους. Τρομάρα του

Το Προφίλ μας