Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ -ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ- ΝΕΑ ΑΙΡΕΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΔ

Με την ολοκλήρωση των εργασιών του 10ου Τακτικού Εθνικού Συνεδρίου της Ν.Δ., αναδείχθηκαν και τα 150 αιρετά μέλη της Πολιτικής Επιτροπής. Ανάμεσά τους, από την Π.Ε. Κοζάνης εξελέγησαν ο πρώην Υπουργός Μιχάλης ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ και ο Πολιτευτής Γιώργος ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ.
Η ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης συγχαίρει τα έμπειρα αυτά πολιτικά στελέχη, ευελπιστώντας ταυτόχρονα ότι σε συνεργασία με τα πρόσφατα εκλεγμένα Κομματικά Όργανα της Π.Ε. Κοζάνης και υπό την καθοδήγηση του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, θα είναι αρωγοί και συμπαραστάτες στην κοινή προσπάθεια αποτροπής της καταστροφικής πορείας της Χώρας, στην οποία μας έχουν φέρει οι ψεύτικες υποσχέσεις και οι ανακολουθίες των εταίρων της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.
Με την ευκαιρία, να δοθούν τα εύσημα στην Ευλαμπία ΠΡΩΙΟΥ, που στην πρώτη της προσπάθεια για την Πολιτική Επιτροπή μπορεί να μην τα κατάφερε, όμως τα αμέσως προηγούμενα χρόνια είχε συνολικά θετική συνεισφορά στα κομματικά δρώμενα της περιοχής μας, από τη θέση της Προέδρου ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης.
Στη βάση αυτή, οικοδομούμε και συνεχίζουμε. Γιατί η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού απαιτεί και προσδοκά να τελειώσει ο κατήφορος. Εδώ και τώρα, να ξαναπιαστεί το νήμα της ελπίδας. Να δοθεί ΟΞΥΓΟΝΟ για τη ΖΩΗ μας, ΟΞΥΓΟΝΟ για την ΕΛΛΑΔΑ μας!

Για τη Ν.Δ. - ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης
Ο Πρόεδρος
Παντελής Καρακασίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας