Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Πρωτοφανείς πανηγυρισμοί από τους κατοίκους των Σερβίων και των παραλίμνιων χωριών.! Τελικά δεν πωλούνται η Λίμνη Πολυφύτου και η Υψηλή Γέφυρα!!!!!!!!!

Γράφει ο ΠΟΠΟΛΑΡΟΣ
Επί τέλους. Ανακοινώθηκε από την αριστεροδεξιά Κυβέρνησή μας και μία ευχάριστη είδηση. Ύστερα από σκληρές διαπραγματεύσεις των στελεχών της Κυβέρνησής μας με  τους αιμοσταγείς δανειστές εξαιρέθηκε η πώληση τόσο της λίμνης Πολυφύτου όσο και της υψηλής Γέφυρας. Οι δανειστές μέχρι την τελευταία στιγμή είχαν περιλάβει στο σχετικό πίνακα την πώληση και της λίμνης και της γέφυρας. Αυτό θα αποτελούσε ένα σκληρό πλήγμα για την περιοχή μας όπως αντιλαμβάνεται και ο πλέον αδαής συνπατριώτης μας.
Μόλις εξαιρέθηκαν από την πώληση τόσο η γέφυρα όσο και η λίμνη, η Κυβέρνηση, πριν ακόμα ενημερώσει τη Βουλή, εξέδωσε κατεπείγουσα ανακοίνωση για να ενημερωθούν οι κάτοικοι της περιοχής. Οι ανακοίνωση έγινε αμέσως γνωστή από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ  επέστρεψαν επειγόντως στην Κοζάνη και πανευτυχείς σε συνεντεύξεις τους στα τοπικά τηλεοπτικά κανάλια τόνιζαν τους αγώνες που έδωσαν για να εξαιρεθεί η πώληση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έθεσαν veto  στην Κυβέρνηση και τόνιζαν ότι  θα έφταναν μέχρι το σημείο να ρίξουν την Κυβέρνηση αν δεν εξαιρούνταν από την πώληση τόσο η λίμνη όσο και η γέφυρα.
Μόλις έγινε γνωστή η σχετική είδηση, οι παπάδες χτυπούσαν χαρμόσυνα τις καμπάνες των εκκλησιών και ο κόσμος της πόλης μας και των παραλίμνιων χωριών ξεχύθηκε στους δρόμους πανηγυρίζοντας τη χαρμόσυνη είδηση. Ήταν κάτι το τρομερό και πρωτοφανές. Γέροντες κρατούσαν τα εγγόνια τους από το χέρι, γονείς με ελληνικές σημαίες έφεραν τα παιδιά τους στους ώμους τους, γυναίκες έκλαιγαν από τη χαρά τους και όλοι μαζί εξυμνούσαν την Κυβέρνηση για τη μεγάλη επιτυχία της. Πληροφορηθήκαμε ότι τα Δημοτικά συμβούλια της Κοζάνης και των Σερβίων θα ανακηρύξουν τον Πρωθυπουργό μας άξιο της πατρίδας τέκνο και θα αναγερθεί ανδριάντας του Πρωθυπουργού ο οποίος θα τοποθετηθεί στην είσοδο της πόλης μας σε ειδικό χώρο που θα διαμορφωθεί. Τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επιμένουν να τοποθετηθεί και δεύτερος ανδριάντας του Πρωθυπουργού και στην Κεντρική πλατεία της πόλης.
Πρέπει όλοι να αντιληφθούν το μέγεθος της επιτυχίας της Κυβέρνησης με πρώτα τα κόμματα της αντιπολίτευσης και τοπικά στελέχη της. Πρέπει με περίσσευμα καρδιά και όσοι διαφωνούν με την Κυβέρνηση  να αναγνωρίσουν την τεράστια αυτή επιτυχία. Δεν είναι  επιτυχία της Κυβέρνησης. Είναι επιτυχία της Ελλάδας. Και αυτό πρέπει να το πανηγυρίσουμε όλοι μας

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλος ο σαρκασμος,αλλα δυστυχως τα πραγματα ειναι πολυ σοβαρα και δεν το εχουμε παρει ακομα χαμπαρι...

Ανώνυμος είπε...

les kai 8a ton eniaze ton xipolito prighpa 8a nomize oti einai anaptixh

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ο ανδριάντας του Πρωθυπουργού να στηθεί μόνο στην κεντρική πλατεία; Προτείνω να στηθεί και ένας άλλος στην πλατεία της αγοράς. Είναι λίγο αυτό που πέτυχε ο Πρωθυπουργός μας για την περιοχή;

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ να στηθούν ανδριάντες του Πρωθυπουργού. Αυτό όμως είναι ανεπαρκές για να αποδοθεί ο δέον σεβασμός για τη μεγάλη του προσφορά στην περιοχή μας. Εγώ προτείνω:
Ο Πρωθυπουργός να ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης της πόλης μας.
Να του παραδοθεί το χρυσό κλειδί της πόλης.
Η Κεντρική πλατεία να ονομασθεί ΠΛΑΤΕΙΑ-ΤΣΙΠΡΑ-ΣΥΡΙΖΑ.
Η Πλατεία της αγοράς να μετονομασθεί σε ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΜΕΝΟΥ, γιατί δεν πρέπει να παραγνωρίζεται και η δική του συμβολή.
Κάθε χρόνο να γίνεται στις 22 Μαίου ειδική εκδήλωση με ομιλητές του ΤΣΙΠΡΑ και Καμένο.
Η ημερομηνία αυτή να καθιερωθεί ως τοπική εορτή με παρελάσεις, ομιλίες και σημαιοστολισμούς.
Αν δεν ήταν υπερβολή ένας ακόμα ανδριάντας του Τσίπρα μπορούσε να τοποθετηθεί στα στενά του Σαραντάπορου στα σύνορα του Νομού μας με αυτά του Ν Λάρισας. Με αυτά τα λίγα, ίσως αποδείδαμε τιμή στο ΣΥΡΙΖΑ και στους Τσίπρα-Καμένο για την προσφορά τους στον τόπο μας.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με όλα τα προηγούμενα.
Επίσης θα πρότεινα να μπει μια πλάκα στην είσοδο των Σερβίων με τα ονόματα των Βολευτών που εκπροσώπησαν την περιοχή μας τα τελευταία 30-40 χρόνια. Αυτοί που είναι υπεύθυνοι για την παραλίγο πώληση της γέφυρας και το μέλλον των παιδιών μας.
Εννοείται ότι η πλάκα πρέπει να μπει στο οδόστρωμα για να την πατάνε όλοι που εισέρχονται στην Πόλη μας.

Ανώνυμος είπε...

Ένας ακόμα ανδριάντας του Τσίπρα πρέπει να τοποθετηθεί και στα Κάστρα. Είναι δυνατόν οι επισκέπτες να μην αντικρίζουν έναν ανδριάντα του Τσίπρα;. Φοβερή παράλειψη. Πρέπει να γίνει αγώνας για την τοποθέτηση

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΗΘΕΛΕ ΚΑΝΕΝΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Καιρός είναι να ιδρυθεί και μία οφσόρ εταιρεία με έδρα τα Σέρβια για να επιβλέπει τη συντήρηση και τον καθαρισμό όλων αυτών των ανδριάντων του μεγάλου μας τιμονιέρη και όσων άλλων θα στηθούν για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα επόμενα 99 χρόνια. Προτείνεται Διαχειριστές αυτής της εταιρείας να είναι στελέχη της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ

Ανώνυμος είπε...

Μπρρρρρ!!! Ξεπαγιάσαμε... κρύα όπως πάντοτε, τα δεξιόστροφα παπαγαλάκια...

Ανώνυμος είπε...

Είναι ντροπή και μόνο που αναφέρετε η πώληση σε κάτι που δεν πωλείτε λόγο κληρονομικού δικαίου. Πανηγυρίστε για την επίτευξη της μη πώλησης. Δεν θα πληρώνετε και διόδια. Μα πόσο μακάκες μπορεί να είστε. Τελικά είστε πολλοί πολύ μακάκες.
Ε.ΣΥ.

Το Προφίλ μας