Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Του…Κουτρούλη ο γάμος στο δημαρχείο Σερβίων-Βελβεντού-Ο δήμαρχος Α.Κοσματόπουλος έβρισε δημοτικούς του συμβούλους- «Δεν είστε άνδρες και φοράτε στριγκάκια»-Δημοτικός σύμβουλος πέταξε κάτω…μαρμάρινη επιγραφή εξοργισμένος από τη στάση του δημάρχου!

Από το kozanimedia.gr
Πρωτόγνωρες καταστάσεις διαδραματίστηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, τις τελευταίες ημέρες στο Δήμο και στο δημαρχείο Σερβίων-Βελβεντού, με τον εκεί δήμαρχο Αθανάσιο Κοσματόπουλο να δείχνει πως έχει χάσει κάθε έλεγχο στο συνδυασμό της πλειοψηφίας.
Την περασμένη Παρασκευή, σε εσωπαραταξιακή σύσκεψη, τα πνεύματα οξύνθηκαν σε τέτοιο βαθμό που ο κ. Κοσματόπουλος φέρεται να εξύβρισε δημοτικούς του συμβούλους, με έναν εξ αυτών, τον Μιχάλη Παπαδόπουλο από τη Νεράιδα, εξοργισμένο από τη στάση του δημαρχου, να αρπάζει τη…μαρμάρινη επιγραφή που υπήρχε στην αίθουσα και να την πετά κάτω, μπροστά στον δήμαρχο Α. Κοσματόπουλο!

Ο δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού φέρεται να αποκαλεί ως «φίδια κολοβά» μερίδα δημοτικών του συμβούλων, ενώ ήδη του έχει παραδοθεί και επιστολή που υπογράφουν δέκα εξ αυτών, με την οποία του ζητούν αλλαγλη στον τροπο λειτουργίας του δημαρχείου και της δημοτικής αρχής.
Σύμφωνα με άλλο δημοσίευμα για το ίδιο θέμα, του Kozan.gr, ο κ. Κοσματόπουλος φέρεται να είπε “Δε μπορεί να μαζεύεστε κρυφά από το δήμαρχο, αντί να ‘ρθείτε να μου πείτε τα παράπονά σας. Δεν είστε άνδρες και φοράτε στριγκάκια»

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Aρχισαν τα όργανα!!!!!!!!!!!!

Ειναι πολύ μακρια το 2019!!!!

Δύο τρίβουν τα χέρια τους ο Μ και άλλος ο Κ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί στριγκάκια ενώ ο Δήμαρχος φοράει σκελέα που την έχει από όταν ήταν φαντάρος στο πόλεμο του 1940!!!!

Ανώνυμος είπε...

Άιντε να ξεκουμπιστει να τελειώσουμε ! Έλεος πια μας έχει ρεζιλεψει πανελλαδικος. Μετάνιωσα χίλιες φορες που τον ψηφισα.

Ανώνυμος είπε...

Και αργησε η ρηξη
Πιο νωρις την περιμεναμε

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΛΕΙΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ.
ΚΡΙΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.
ΠΟΣΟ ΠΙΑ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ, Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Γιατί μήπως δεν είναι φίδια κολοβά. Δεν θέλω να πω το όνομά μου αλλά έπρεπε να πέταγαν σε μένα την πλάκα. Και τον έχω ψηφίσει το μαλάκα. Αν και δεν σε δέχομαι δήμαρχε αυτούς φυσικά δεν θέλω να τους βλέπω. Δεν είναι φίδια γιατί τα φίδια αν τα πειράξεις σε τσιμπούν. Αυτοί είναι φούστηδες απλός φοράνε την προβιά του άνδρα.

Ανώνυμος είπε...

Για να αποφευχθει καθε παρεξηγηση με οσα αναφέρονται στα μεσα ενημερωσης οτι ο Δημαρχος αποκαλεσε τους δημοτικους συμβουλους της πλειοψηφιας κολουβά φιδια και οτι φορανε στριγκακια προτεινω να συγκμτρωθουν στην πλατεία και να κανουν οτι ειναι απαραιτητο προς αεσην πασης αμφιβολίας

Ανώνυμος είπε...

Γιατι τι ωρα ερχεται ο γιατρος στα Σερβια και εχουν παραπονα? Τωρα οσο για τα στριγκακια ο Δημαρχος λεει τετοιες βλακειες μηπως δεν τον ξερουν τωρα θα τον μαθουν.

Ανώνυμος είπε...

Ομοιοι είναι όλοι τους μέχρι τώρατον στήριζαν στις βλαΚΕΊΕς ΤΟΥ ΤΏΡΑ ΚΑΤΆΛΑΒΑΝ ΠΟΙΟς ΕΊΝΑΙ ΦΑΝΤΆΣΟΥ ΜΈΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥς ΔΙΚΟΎς ΤΟΥ ΑΓΑΝΆΚΤΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΥΤΗ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΛΗΨΗ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς ο “σοφός” λαός στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές (και όχι μόνο) παρασυρμένος από κραυγές λαϊκισμού έκανε τις χειρότερες επιλογές που δυστυχώς έχει αρχίσει σιγά σιγά να καταλαβαίνει τις συνέπειες τους.

Ανώνυμος είπε...

Στα Σερβιώτικα φέτος καλή ιδέα θάτανε και μισ επίδειξη με στριγκάκια.Στον πρώτο ο Δήμαρχος να δώσει βραβείο ενα ζευγάρι κάλτσες !!!!



Ανώνυμος είπε...

Παντως δεν προκειτε ποτε να πληξουμε με αυτη την δημ αρχη το σηριαλ αλιμονο στα σερβια καλα κρατει πιο επεισοδιο ειναι αυτο; ξεκινησαμε με κυριακιδη- μπουχουρα μετα Δισερη με παραιτησεις και καταγγελιες για χρηματισμο στην συνεχεια αποκαθηλωσεις Ζγουρη Σταυρακη και Παπαγεωργιου και επιστροφη του πολιτικου ογκολιθου Κυριακιδη-Μπουχουρα και Δισερη κανοντας τους αντιδημαρχους και εντεταλμενους με μια μεγαλοπρεπη κωλοτουμπα των παραπανω και τελευταια την επιστροφη σταυρακη μαλον προοριζετε για προεδρος δημ συμβουλιου και το κινημα του στριγκακιου των δεκα συμβουλων και τους βελβεντινους που βλεπουν οτι χανουν τα προνομια και αποφασισαν να πουν αυτα που λεει ο κοσμος απο την πρωτη μερα που ανελαβαν τον Δημο, και εχει και συνεχεια στο σηριαλ . Προσεχως η ελευση ΜΠΟΥΧΟΥΡΑ στο δημαρχειο στην θεση του αχυρανθρωπου Κυριακιδη αναμενομεν

Ανώνυμος είπε...

Με αυτόν τον χαζοβιόλη που μπλέξαμε γινόμαστε συνεχώς ρεζίλι.

Ανώνυμος είπε...

Κανονικα δεν πρεπει να γελαμε με τον Κοσματοπουλο αλλα μ'αυτον που εχασε τις εκλογες με τετοιον αντιπαλο.Ο νοων νοειτω.

Ανώνυμος είπε...

ο αθυροστομος Θανασης Κοσματοπουλος στα χναρια του Γιαννοπουλου, του Γλετσου και του φιλου του Ψινακη...
Καλα τους βριζεις κι αργησες αλλα επρεπε να ξερεις απο πριν οτι ηταν φιδια κολοβα ...τοτε ομως σε ενοιαζε μονο η καρεκλα ...να σου φερουν τους σταυρους ...τωρα μηπως πρεπει να σηκωσεις το δικο σου φιλε μου?
με νοημοσυνη ραδικοιου που λεει ο εγγονος μου ολοι τους και με μακρυ χερι ...φερε τωρα και τον αλλο μακρυχερι στο δημαρχειο να δεις τη φιδοφωλια να αβγατενει...
η ηλικια σου δεν σου επιτρεπει μαλακιες εισαι μεγαλο παιδι πλεον ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ...ΠΟΣΑ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΙΑ ...ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΗ ΦΛΟΓΕΡΑ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΑΝΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ 22 Ιουνίου 2016 - 12:58 μ.μ.
ΟΤΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ...
ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΜΑΓΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟΝ...ΑΦΡΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Χαμένα κορμιά και διαπλεκόμενοι όλοι. Η ιστορική κοινωνία των Σερβίων να είναι ερμαιο των σκοταδιστών του Δια του σεξ του χρήματος και της εξουσιας. Αι σιχτιρ πια. Φεύγω.

Το Προφίλ μας