Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Θ. Κοσματόπουλος: «Ο μεγάλος σαματάς γίνεται για το κόκκινο στριγκάκι… Δεν υπάρχουν πολλά και το κυνηγάνε όλοι..!»

«Τα αίτια είναι άλλα… Από πίσω κρύβεται χρήμα, σεξ και εξουσία! »
Ένταση επικράτησε στο Συμβούλιο της παράταξης του Αθανάσιου Κοσματόπουλου, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 17 Ιουνίου μεταξύ του Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού και ομάδας 10 δημοτικών συμβούλων της παράταξής του, όταν οι τελευταίοι με γραπτή τους επιστολή ζήτησαν από τον Δήμαρχο να αλλάξει γραμμή, ρίχνοντας το μεγαλύτερο μέρος των ευθυνών της κακής πορείας του συνδυασμού στον κ. Κοσματόπουλο.
Η ένταση κορυφώθηκε όταν ο κ. Κοσματόπουλος αποκάλεσε ορισμένους της παράταξης πως δεν είναι άντρες και φοράνε στριγκάκια!
Σε τηλεφωνική επικοινωνία του KOZANILIFE.GR με τον Δήμαρχο Σερβίων – Βελβεντού κ. Αθ. Κοσματόπουλο, σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν, μας δήλωσε:
«Μπήκαν τα πράγματα στη θέση τους απόλυτα μετά το επεισόδιο, κόπηκαν κεφάλια. Τα αίτια είναι άλλα… Από πίσω κρύβεται χρήμα, σεξ και εξουσία! Κανείς από αυτούς όμως δεν είναι ικανός για τίποτα από αυτά. Μερικοί θα καθίσουν στον πάγκο τους και άλλοι θα πάνε στα σπίτια τους. Το κακό είναι ότι μερικοί δεν παραδειγματίζονται από τα γεγονότα του χθες. Μερικοί άνθρωποι που φαινόταν ότι δούλευαν, τελικά μας δούλευαν. Θα ασχοληθούν άνθρωποι που θα φροντίσουν για το Δήμο και θα πάμε χίλιες φορές καλύτερα. Για να καταλάβετε, επέμεναν να μείνει στο οικονομικό τμήμα, υπάλληλος που καταδικάστηκε για οικονομικά εγκλήματα και από κει ξεκίνησαν όλα. Αυτό ήταν η αφορμή, η αιτία και η πρόφαση.»
Σχετικά με το επίμαχο σχόλιο που ειπώθηκε από τον κ. Κοσματόπουλο «Μερικοί εδώ μέσα φοράνε στριγκάκια», ο κ. Κοσματόπουλος συμπλήρωσε:
«Δεν είναι η πρώτη φορά, τους άρεσε και τα φοράνε συνέχεια. Ο μεγάλος σαματάς γίνεται για το κόκκινο, δεν υπάρχουν πολλά και το κυνηγάνε όλοι…»
Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου γίγαντα Δήμαρχε.
Πες τα να τα μαθαίνουμε. Θα στεναχωρηθούν μερικοί εκκλησιαζόμενοι δήθεν σεμνότυφοι αλλά κατά βάθος όλους τους αρέσει.
Ο τίτλος ΧΡΗΜΑ - SEX - ΕΞΟΥΣΙΑ ειναι τίτλος απο ταινία του Γκουσγκούνη ;

Ανώνυμος είπε...

Μήπως κατά βάθος άλλοι ειναι οι λόγοι για αυτή τη σύγκρουση ; Κυκλοφορεί στο Βελβεντό οτι πίσω απο την αποστασία κατά του δημάρχου τα νήματα τα κινεί πρώην αυτοδιοικητικός εκ Βελβεντού που θα τον εμφανίσουν αύριο σαν σωτήρα του δήμου. Τυχαίο ειναι οτι όλοι οι σύμβουλοι εκ βελβεντού που έκαναν οτι περνούσε απο το χέρι τους για την εκλογή Κοσματόπουλου τώρα τον απαξιώνουν ;
Δήμαρχε μη μασάς. Βγάλτα όλα στη φόρα. Να αποκαλύψεις τις ίντριγκες και το βρώμικο παρασκήνιο.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΧΟΥΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΕΣΩΡΟΥΧΩΝ Η ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΡΝΟ ΣΕΞ ΧΡΗΜΑ ΒΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Ρίγκ στο Δημαρχείο....Αλλά ο Δήμαρχος βλέπει στριγκ στο Δημαρχείο...

Ανώνυμος είπε...

Ξεμωράθηκε τελείως, ο άνθρωπος είναι για ίδρυμα

Ανώνυμος είπε...

Ας τα πάρουμε με τη σειρά:
ΧΡΗΜΑ - Αυτός δεν ήταν που θα εξαφάνιζε την ανεργία σε 6 μήνες!!! από το Δήμο; Δηλαδή θα μοιραζόταν χρήμα με τη σέσουλα από τους μεγαλοεπενδυτές... για να φάει ο κόσμος ψωμί;
ΣΕΞ - Δεν διακήρυτε στην αρχή ότι θα βάλει μεταλλικές σωλήνες σε κάθε χωριό (2 τον αριθμό) για να φέρνει ένα λεωφορείο κορίτσια από τη Βουλγαρία κάθε Σ-Κ και να ανεβάζουν το ηθικό των Δημοτών; Και για τις γυναίκες μια φορά το μήνα Μποντιμπιλνταράδες....
ΕΞΟΥΣΙΑ - Εδώ είναι με ... διαφορά ο πιο εθισμένος από όλους σε θέσεις εξουσίας. Άλλωστε κανείς δεν έχει κάνει Αντινομάρχης και Αντιπεριφερειάρχης όπως η αφεντιά του. Βέβαια και από εκεί τον .... κυνηγάνε (ρωτήστε λίγο κατά Περιφέρεια μεριά)
Τελικό συμπέρασμα: Μήπως κυρίως αναφερόταν πρώτα για τον εαυτό του και μετά για τους συνεργάτες του;;; Λέω μήπως;

Ανώνυμος είπε...

Αν σκεφτει κανεις οτι ο μονος που τον κανει παρεα ειναι ο ΤΣΙΤΣΩΚΑΣ και ο πριγκιπας καταλαβαινεις πολλα.Και η παροιμια λεει πες μου τον φιλο σου να σου πω ποιος εισαι.

Ανώνυμος είπε...

Πεστα ολα Δημαρχε,ειμαστε μαζι σου!!!!

Ανώνυμος είπε...

<<..... για να φέρνει ένα λεωφορείο κορίτσια από τη Βουλγαρία>>,ούτε για αυτό δεν του κάνουν οι Ελληνίδες;;;;;
Να τον χαίρονται αυτοί που τον ψηφίσανε! Ε Μ Ε Ι Σ οι υπόλοιποι ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

https://youtu.be/IQfYGYhL4GE

Ανώνυμος είπε...

Παλι καλα που εχει λεφτα και ξεδινει σε βουλγαρες γιατι θα τον ειχε φαει η μ@&#κια....ομως παντα υπαρχει αρκετη απο αυτον

Ανώνυμος είπε...

Κανενα ατομο δεν πηγε στην οικονομικη υπηρεσια γιατρεεε...

Ανώνυμος είπε...

"Και για τις γυναίκες μια φορά το μήνα Μποντιμπιλνταράδες...."
Είστε κοινοί συκοφάντες. Αποκλείεται να είπε κάτι τέτοιο ο Δήμαρχος γιατί ως γιατρός γνωρίζει πως τα καρύδια των μποντιμπιλτεράδων είναι αντιστρόφως ανάλογα των μυών

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΤΑΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΑΜΕ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ

Ανώνυμος είπε...

Αρε καταντια!!!!!! Ρε δημαρχε.. Χρημα εχεις (σαν γιατρος εβγαλες πολλα και μπραβο σου) δημοσιοτητα εχεις (σαν γιατρος και μπραβο σου) λιγη αξιοπρεπεια να παραιτηθεις γιατι δεν εχεις???? Ακομα και οι δικοι σου δεν σε θελουν δεν το βλεπεις? Ελεος, Φτανει, ΦΥΓΕ ΧΘΕΣ!!! Οχι αυριο... ΧΘΕΣ!!!!!! 2 χρονια και δεν εχεις κανει ΤΙΠΟΤΑ ουτε καν τα πιο απλα ( δεν εχεις κοψει πουθενα τα χορτα, αν εξαιρεσεις την αγιου γεωργιου εχουμε χαλασει τα αυτοκινητα μας απο της λακουβες. Ακους απο παντου να σε χλευαζουν, σε φτυνουν και εσυ κανεις οτι ψιχαλιζει.... Αντε δημαρχε φτανει.. ΦΕΥΓΑ!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΠΤ ΑΠΟ ΟΣΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑΖΕΤΕ....ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΒΝΕΣ ΓΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Βαρεθήκαμε να σε σχολιάζουμε αμάν πια.
Κάνε για λίγο καιρό μορατόριουμ. Μπορείς.

Ανώνυμος είπε...

Πληροφορίες από το Δημαρχείο στα Σέρβια αναφέρουν ότι κατά την πρωινή προσέλευση εργαζομένων και αιρετών γίνεται εξονυχιστικός (ή εξωκωλιστικός) έλεγχος για κόκκινα στριγκάκια. Όσα στριγκάκια βρίσκονται κατάσχονται και αντικαθίστανται με πανηγυρίσια σώβρακα. Οι πρώτες αντιδράσεις προέρχονται από βιοτεχνίες κατασκευής εσωρούχων και sex shops.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δε βάζετε ολα τα σχόλια;;; Φίλη σας ειναι η υπάλληλος ;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Ποιά η σχέση της υπαλλήλου με τον ΣΥΡΙΖΑ ;;;; Περιμένουμε δήλωση από τον Γραμματέα της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ κο Πολτίδη...

Ανώνυμος είπε...

Ο Σόκοτης τι δουλεια έχει στο δημαρχειο; δεν φτανει που μας τους φορεσε όλους αυτους με τον πιο δολιο τροπο τωρα ερχεται να κανει τον πυροσβεστη και τον σωτηρα; Τι σκοτεινά σχέδια εχει παλι στο μυαλό του;

Ανώνυμος είπε...

Εσύ 22 Ιουνίου 4,56 για λογαρισμό του Τέτου μιλάς; Γιατί κάτι τετοιο φαίνεται

Ανώνυμος είπε...

Μέτωπο Σόκοτη και των κολλητών του από το Δημοτικό Συμβούλιο υπογείως κατά του Κοσματόπουλου βλέπω κύριοι και εσείς πέστε ότι θέλετε. Η λογική και η πείρα αυτό λεει. Και ο καιρός σύντομα θα δείξει. Κρατείστε αυτή την ανάρτηση.

Ανώνυμος είπε...

"Χρήμα,σεξ και εξουσία"είπε ο δήμαρχος την εξουσία την καταλαβαίνω το χρήμα όμως αφου δεν υπάρχει έτσι δεν λένε οι αρχοντες?όσο για το σεξ αυτό πάλι που κολλάει ?Γιαυτό ψηφίστηκαν στη Δημαρχία?

Ανώνυμος είπε...

Η κεφαλή του τοπου μας είναι ένας ξεκούτης γέροντας που καθημερινά χειρουργει ως συνταξιούχος γιατρός στον Τσαρίδη και κάπιες φορές στο Διαβαλκανικό όπου πάει με το τζιπ του Δήμου και κανενας δεν τον ελεγχει. Είναι γνωστός το Βελβεντό για τις καταπατήσεις που έκανε σε ξένες ιδιοκτησιές και σε απαλλοτριωμένα της ΔΕΗ και κανένας δεν μιλάει. Τι κάνεις κύριε Καρυπίδη; Εσύ μπορείς να στείλεις ένα κλιμάκιο να διαπιστώσει τα πάντα εκεί στη λίμνη. Και οι επγαγγελματίες δημοσιογράφοι - ταχα και καλά- δεν τα ξέρουν. Αν δεν τα ξερουν όλα αυτά ας τα ψάξουν. Αλλά δεν έχουν καρύδια. Είναι μόνο για κουτσομπολιά στο πεζούλι της γειτονιας.

Το Προφίλ μας