Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

O ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Σερβίων Βελβεντού & πρώην Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Φ. Ζυγούρης, μιλά για τις τελευταίες εξελίξεις στο δήμο και την κρίση στην πλειοψηφούσα παράταξη: “Προτρέχει ο δήμαρχος για το θέμα της υπαλλήλου. Δεν έχει τελεσιδικήσει αυτή η υπόθεση”

Τη δική του άποψη, για τα όσα πρωτόγνωρα συμβαίνουν στην πλειοψηφούσα παράταξη στο δήμο Σερβίων Βελβεντού, σχολίασε, με συνέντευξή του στην τηλεόραση του FLASH, o ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Σερβίων Βελβεντού & πρώην Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Φ. Ζυγούρης. O κ. Ζυγούρης αναφέρθηκε και στα όσα ανέφερε, σε προηγούμενες συνεντεύξεις του ο δήμαρχος, δηλαδή ότι όλα ξεκίνησαν από την πρόθεσή του να απομακρύνει, από το γραφείο του Αντιδημάρχου Οικονομικών, μια υπάλληλο, η οποία,  σύμφωνα με δήλωση του δημάρχου, έχει καταδικασθεί για οικονομικά εγκλήματα.
Ο κ. Ζυγούρης, γι’ αυτό το θέμα, ανέφερε: “Προτρέχει ο δήμαρχος για το θέμα της υπαλλήλου. Δεν έχει τελεσιδικήσει αυτή η υπόθεση.”. Δείτε το βίντεο: .
 Πηγή: Flash Tv μέσω του kozan.gr

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ Ο ΘΟΔΩΡΉΣ.
ΦΩΤΗ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕΣ ΤΟΤΕ;

Ανώνυμος είπε...

σκουπίστε παρακαλώ το παρκέ θα γλιστρήσουμε απο τα σάλια που έπεσαν θα σκοτωθεί κόσμος ....
θυμίστε μου σας παρακαλώ ποιος εκανε τον χαρακτησισμο γεροξεκούτης

Ανώνυμος είπε...

meta thn kolotoympa arxisan kai h piroyetes

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΦΩΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

και σ ανωτερα Φώτη. μαζί με το Μίλτο θα είστε οι νέοι αυτοκράτορες στη θέση του αυτοκτάτορα.

Ανώνυμος είπε...

είσαι πολύ αστείος απορώ πως ξεγελάς τον κόσμο και παίρνεις ψήφους αλλά πίσω εχει η αχλάδα την ουρά .Με τις δηλώσεις σου δείχνεις πόσο διπροσωπος και ευκαιριακός τύπος είσαι.

Ανώνυμος είπε...

Φώτη ξεκίνα τα τηλέφωνα στους συμβούλους γιατί για να ξαναγίνεις αντιδήμαρχος πρέπει πρώτα να σε δεχθούν πίσω στην παράταξη

Ανώνυμος είπε...

Ερώτηση για Ζυγούρη:Οταν βγαιίνεις εξω στην πιάτσα θεωρείς ότι ο κόσμος σε αναγνωρίζει και σε εκτιμά;Μάθε λοιπόν ότι και αυτοί που κάνεις παρέα οταν φεύγεις απ"το τραπέζι ΦΟΥΡΦΟΥΡΗ σε ανεβάζουνε ΦΟΥΡΦΟΥΡΗ σε κατεβάζουνε.

Ανώνυμος είπε...

Se aresoune kai esena ta stringakia Fotaki? Ean o sigekrimenos kolos fora strigakia prepi oloi mas na pesoume ston lako !!!

Ανώνυμος είπε...

giasoy foti geroksekoyti.

Ανώνυμος είπε...

Φώτη ξαναπιές ενα καφέ με τον Κωνσταντόπουλο και ασε τον Κοσματόπουλο ησυχο να τον κρίνει ο κόσμος οταν ερθει η ώρα.

Το Προφίλ μας