Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Αήθης επίθεση και απίστευτη χυδαιότητα Καμμένου κατά Γεννηματά!

Φαίνεται πως ξεπέρασε κάθε όριο πολιτικής αντιπαράθεσης ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, που έδωσε συνέχεια στην κόντρα που είχε χθες με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, επιλέγοντας να «εκτοξεύσει» χυδαιότητες μέσω του λογαριασμού του στο twitter.
Και αν το «τιτίβισμά» του για τον Κυριάκο Μητσοτάκη θεωρείται… light και μέσα στα όρια(;), αυτό για την κα Γεννηματά και την ασθένεια με την οποία πάλεψε για χρόνια, ξεπερνά κάθε όριο. «Μετά την φυλάκιση του εξάμηνου Κυριάκου η Φώφη θα αποκαλύψει ότι την υποχρέωσαν σε αναγκαστική αναπηρική σύνταξη», έγραψε στο twitter.

Σημειώνεται ότι χθες στη Βουλή ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι και ο ίδιος ήταν πολιτικός κρατούμενος 6 μηνών, ενώ η κα Γεννηματά είχε χτυπηθεί από καρκίνο πριν από λίγα χρόνια και είχε δώσει μεγάλη μάχη για να την υπερνικήσει την ασθένεια, για την οποία έχει μιλήσει σε συνεντεύξεις της.
Ακόμη πάντως δεν έχει ξεκαθαριστεί αν το σχόλιο το έκανε ο ίδιος ο κ. Καμμένος ή κάποιος συνεργάτης του που διαχειρίζεται τον λογαριασμό του στο twitter, ωστόσο σε κάθε περίπτωση πρόκειται για «χοντράδα» και «χτύπημα κάτω από τη ζώνη» εκ μέρους του κ. Καμμένου, που έχει προκαλέσει σάλο αντιδράσεων και σίγουρα θα έχει και συνέχεια…




Πηγή: thecaller.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.protothema.gr/politics/article/597241/hamos-gia-to-htupima-kammenou-stin-fofi/

Ανώνυμος είπε...

Με αφορμή το εμετικό τιτίβισμα του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, κατά το οποίο συκοφαντεί και στοχοποιεί την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννημάτα, δηλώνοντας, πως παίρνει δήθεν αναπηρική σύνταξη, ψάξαμε και βρήκαμε τι ακριβώς συμβαίνει και ποια είναι η απάντηση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα στις 2 Σεπτεμβρίου του 2015, μεσούσης δηλαδή της προεκλογικής περιόδου, η Φώφη Γεννηματά επισκέφτηκε την κρατική τηλεόραση και απάντησε σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου Μ. Κατσιμη και του συνάδελφού της Γ. Δάρρα τονίζοντας εμφατικά πως για αυτά τα ψευδή και ανακριβή δημοσιεύματα που ανακινούνται και διακινούνται από δύο συγκεκριμένες εφημερίδες έχει καταφύγει στη δικαιοσύνη.

Οι δημοσιογράφοι αφού ξαφνιάστηκαν αρχικά από την απάντηση στη συνέχεια επανήλθαν δια της πλαγίας οδού στο αρχικό τους ερώτημα και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τότε έδωσε την εξής απάντηση:

Κυρία Κατσίμη, έχω τρία παιδιά, είμαι τρίτεκνη. Και όπως όλες οι τραπεζοϋπάλληλοι με 3 παιδιά, όταν συμπληρώνουν τα χρόνια υπηρεσίας βγαίνουν σε σύνταξη. Η σύνταξη αυτή είναι σε αναστολή διότι έχω την ιδιότητα του Βουλευτή. Επομένως δεν υπάρχει τίποτα, ούτε το παράνομο ούτε καμία ειδική μεταχείριση, ούτε το ανήθικο. Γιατί οι λόγοι που με οδήγησαν να κάνω χρήση αυτού του δικαιώματος που κάνουν χιλιάδες γυναίκες στην πατρίδα μας είναι πολύ προσωπικοί, πολύ σοβαροί και δεν αφορούν κανέναν.

Αυτή ήταν μία από τις πολλές απαντήσεις που υπάρχουν για αυτό το θέμα και θα βρει κανείς πολύ εύκολα, αρκεί να ψάξει στο διαδίκτυο.

Εμείς δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως ο Πάνος Καμμένος έχει κάποιο δόλο και αυτό το τιτίβισμα έγινε εσκεμμένα προκείμενου να ρίξει λάσπη τόσο στο ΠΑΣΟΚ, όσο και στη πρόεδρο του.

Εμείς θέλουμε να πιστεύουμε απλά πως είναι επιπόλαιος και άσχετος σε ένα βαθμό. Όπως και να έχει, του δίνουμε μία συμβουλή «μερικές φορές καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς» όπως λέει και μία γνωστή διαφήμιση.

Δεν μπορούμε όμως να μην συμπληρώσουμε αυτό το ρεπορτάζ λάσπης και χυδαιότητας, όπως το αποκαλούν στη Χαριλάου Τρικούπη, επισημαίνοντας πως αρνητική εντυωση προκαλεί το γεγονός πως κανέις απο το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση δεν έχει καταδικάσει την αθλιότητα αυτή.

Ανώτατο στέλεχος μάλιστα από την Χαριλάου Τρικούπη τόνισε πως «κανείς δεν πέφτει από τα σύννεφα, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας διάλεξε να κάνει προνομιακό συνομιλητή του τον καταδικασμένο συκοφάντη Πάνο Καμμένο, τον «προοδευτικό» Νίκο Νικολόπουλο, τον άνθρωπο που μοίραζε καρκίνο από το κανάλι που είχε τον Βασίλη Λεβέντη, αλλά και παρολίγον την Χρυσή Αυγή, που, αν προχτές ψήφιζαν ΝΑΙ θα έλεγε πως έχει 197 βουλευτές… Αυτοί είναι οι φίλοι του κ. Τσίπρα και έτσι έμαθαν να πολιτεύονται«.

Του Χρήστου Σγαρδέλη

Το Προφίλ μας