Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Δήμος Σερβίων – Βελβεντού: «Αποκλίσεις» ληξιπρόθεσμων

Στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Σερβίων-Βελβεντού, θα συζητηθεί το θέμα των ληξιπρόθεσμων οφειλών παρελθόντων ετών  της πολιτείας προς τον Δήμο, όπου  οι οικονομικές υπηρεσίες τις υπολογίζουν σε 500.000 ευρώ και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και πρώην Δήμαρχος Βασίλης Κωνσταντόπουλος, κάνει λόγο για 2 εκατομμύρια. Μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων-Βελβεντού Φώτης Ζυγούρης, τόνισε ότι «στην πρόσφατη συνεδρίαση έγινε αποδεκτή η πρόταση του κ. Κωνσταντόπουλου,
προκειμένου να εξετάσουμε εξαρχής το θέμα του ύψους των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τον Δήμο, κάτι που διαπαραταξιακά θα εξετασθεί  σε νέα ειδική συνεδρίαση, ώστε να  ενταχθούν στο πρόγραμμα και να μην χαθούν χρήματα από την δημοτική αρχή».
Εν τω μεταξύ, το δημοτικό συμβούλιο Σερβίων-Βελβεντού,  αποφάσισε την μετεγκατάσταση της τεχνικής υπηρεσίας σε δύο αυτόνομα γραφεία του Πολιτιστικού Κέντρου που υπάρχει η δυνατότητα αυτή, ενώ αναβλήθηκε η συζήτηση για την αναπροσαρμογή των τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού, προκειμένου να εξετασθούν τα νέα δεδομένα και να ληφθεί απόφαση σε νέα συνεδρίαση.
ΕΡΤ  ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΥΝΤΑΞΗ-Αντώνης  Μαυρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας