Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Η περιπέτεια ενός Γερμανού στην Κοζάνη-Ήρθε να φορτίσει το ηλεκτροκίνητο «Tesla Model S» του και οι φορτιστές ήταν…εκτός λειτουργίας-Φωτογραφία!

από το Kozanimedia.gr
Ήρθε να φορτίσει το ηλεκροκίνητο «Tesla Model S» του στην Κοζάνη και οι φορτιστές ήταν…εκτός λειτουργίας!!!
Ο λόγος για γερμανό επιχειρηματία, ο οποίος ξεκίνησε από Αθήνα για Ηγουμεντίτσα και προγραμμάτισε να μείνει το βράδυ στην Κοζάνη. Μίλησε με ξενοδοχείο της περιοχής, από όπου τον διαβεβαίωσαν (λογικό, καθώς όλοι γνωρίζουμε πως έχουν τοποθετηθεί εδώ και καιρό) πως υπάρχουν φορτιστές στην πόλη για το καταπληκτικό ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητό του «Tesla Model S».

Ωστόσο, προς δυσάρεστη έκπληξή του. ο εν λόγω επιχειρηματίας εκ Γερμανίας διαπίστωσε πως ολοι οι φορτιστές είναι εκτός λειτουργίας,με αποτέλεσμα να μη μπορεί να φορτίσει τη μπαατρία του αυτοκινήτου του και, έτσι, να συνεχίσει το ταξίδι του!
Για καλή του τύχη, όμως, συνάντησε συμπολίτη μας (τον γνωστό υποστηρικτή της ηλεκτροκίνησης Θάνο Τουρτούρα), ο οποίος είναι άριστος γνώστης ανάλογων θεμάτων, ως μηχανικός, που όχι μόνο τον πήγε σπίτι του να φορτίσει με τριφασικό τη μπαταρία, αλλά τον φιλοξένησε και το βράδυ εκεί!
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, οι φορτιστές μπορεί να ειχαν τοποθετηθεί στο πλαίσιο του προγράμματος «Green e-Motion» της Ε.Ε., με τη συνδρομή της ΔΕΗ, αλλά υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με το εν Ελλάδι νομοθετικό πλαίσιο, με συνέπεια, ουσιαστικά οι εν λόγω φορτιστές να είναι αυθαίρετοι, ζήτημα που είναι γνωστό στον ΔΕΔΔΗΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας