Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Απίστευτη παραδοχή βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ –Να παρέμβει ο εισαγγελέας ή οι… Ράδιο Αρβύλα; (video)

Από το TheCaller.gr
Όλοι θυμόμαστε τον «ξεχασιάρη» βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μίμη Δημητριάδη, ο οποίος δεν ολοκλήρωσε πότε την ομιλία του στη βουλή γιατί είχε αφήσει το γραπτό…  σπίτι του!
Ο βουλευτής Κοζάνης λοιπόν «ξαναχτύπησε», εκθέτοντας αυτή τη φορά όχι απλώς τον εαυτό του αλλά και ολόκληρη την κυβέρνηση και το κόμμα του.
Μιλώντας στο Top Channel, ο κ. Δημητριάδης, έχοντας χάσει προφανώς την αίσθηση του τι λέει –κάτι που δεν θα μας έκανε άλλωστε και μεγάλη εντύπωση μετά απ ‘όλα τα σουρεαλιστικά που έχουν ειπωθεί κατά καιρούς από στελέχη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ- αποκάλυψε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι τα στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ παίρνουν… μίζες! Μόνο που ξεχνάει οτι αυτη την στιγμή κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ…

Πιο συγκεκριμένα, αναφερόμενος στο ΤΑΙΠΕΔ και στη δημοσιά περιουσία που «αξιοποιείται» μέσω αυτού του ταμείου, ο κ. Δημητριάδης είπε: «Αυτό σας εξηγώ, είναι προς πώληση… αυτό σημαίνει ΤΑΙΠΕΔ, δεν σημαίνει κάτι άλλο…και μάλιστα πώληση και απευθείας χρέος… πληρώνονται μόνο τις ΜΙΖΕΣ τους οι ΤΑΙΠΕΔιτες, αυτοί που έκαναν την πώληση… για να ξέρουμε τι συζητάμε»!

Αξίζει να θυμίσουμε εδώ ότι ο συγκεκριμένος βουλευτής μας έχει ξανά αφήσει «με το στόμα ανοικτό», όταν τον περασμένο Σεπτέμβριο υποστήριξε, μιλώντας στην ολομέλεια του κοινοβουλίου κατά τη συζήτηση για την κύρωση της σύμβασης του Ελληνικού, ότι εσκεμμένα η κυβέρνηση δεν επιδίωξε μεγαλύτερο τίμημα υπέρ του δημοσίου γιατί τα χρήματα θα πηγαίναν στην αποπληρωμή του χρέους!
Περιττό να σημειώσουμε ότι σε οποιαδήποτε κανονική χώρα οι πρόσφατες δηλώσεις του θα είχαν οδηγήσει στην παρέμβαση του εισαγγελέα, αλλά στην Ελλάδα που βρισκόμαστε, το πολύ πολύ να τον αναλάβουν οι… Ράδιο Αρβύλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας