Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

ΑΡΣΙΣ Κοζάνης: Πασχαλινό Παζάρι 2017

Καλούμε τις νονές, τους νονούς και όλους εσάς να έρθετε να κάνετε τα πασχαλινά σας και όχι μόνο, ψώνια από το Πασχαλινό Παζάρι της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης.
Στο παζάρι μας θα βρείτε χειροποίητες λαμπάδες, πασχαλινά και ανοιξιάτικα διακοσμητικά, κατασκευές, δώρα και πολλά άλλα είδη που κατασκεύασαν με μεράκι και δημιουργικότητα τα παιδιά και οι εθελοντές του Ελεύθερου Σχολείου μας.
Όλες οι κατασκευές θα διατίθενται σε συμβολικές τιμές με σκοπό την ενίσχυση της λειτουργίας του Ελεύθερου Σχολείου και των υπολοίπων δράσεων που αναπτύσσει η ΑΡΣΙΣ στην Κοζάνη.
Παράλληλα, όποιες/όποιοι επιθυμείτε και μέχρι και τις ημέρες του παζαριού, μπορείτε να μας φέρνετε μικροαντικείμενα και διάφορα διακοσμητικά που δεν σας είναι άλλο χρήσιμα, για να στηρίξετε και με έναν επιπλέον τρόπο το παζάρι μας.

Το πρόγραμμα του Πασχαλινού Παζαριού έχει ως εξής:
Από το Σάββατο 01 Απριλίου έως την Κυριακή 02 Απριλίου, 10:00 έως 22:00
Το Πασχαλινό Παζάρι θα βρίσκεται στον ιδιαίτερα όμορφο και φιλόξενο χώρο της ΔΙΔΩ, Παιδί και Πολυχώρος
Από Παρασκευή 07 Απριλίου έως Κυριακή 09 Απριλίου, 10:00 έως 22:00
Το Πασχαλινό Παζάρι θα βρίσκεται στο δικό του σπίτι, στο σπίτι της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης
Τη Δευτέρα 10 Απριλίου, 17:00 έως 21:00
Το Πασχαλινό Παζάρι φιλοξενείται από τον Πολιτιστικό-Μορφωτικό Σύλλογο Αιανής «Η ΠΡΟΟΔΟΣ», στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Πνευματικού Κέντρου Αιανής
Την Τρίτη 11 Απριλίου, 17:00 έως 21:00
Το Πασχαλινό Παζάρι φιλοξενείται από τον Πολιτιστικό-Μορφωτικό Σύλλογο Καισαρειάς «ΤΑ 7 ΠΛΑΤΑΝΙΑ», στο Πνευματικό Κέντρο Καισαρειάς


Σας περιμένουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας