Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Πρόσκληση σε εσπερίδα στο «Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης» την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Το Επιμελητήριο Κοζάνης και η Ομοσπονδία Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Ν. Κοζάνης,  διοργανώνουν Εσπερίδα στο «Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης» την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017, με ώρα προσέλευσης 17:30 και θέμα:
«Προκλήσεις και Προοπτικές για την Ανάπτυξη της Επιχειρηματικότητας στο Νέο Αντίξοο Οικονομικό και Κοινωνικό Περιβάλλον (Ασφαλιστικό- Φορολογικό-ΑΕΠΙ)»

Ομιλητές θα είναι ο Πρόεδρος της ΓΣΒΕΕ, κ. Γεώργιος Καββαθάς, ο Εργατολόγος, π. Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Γεώργιος Ρωμανιάς, και  ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτ. Μακεδονίας και μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής (Π.Ο.Π.Ο.Κ.Π.), κ. Δημήτρης Καρακασίδης.
Οι διοργανωτές προσκαλούν τους επιχειρηματίες, εμπόρους, βιοτέχνες, επαγγελματίες – μέλη του Επιμελητηρίου Κοζάνης  και  όλους τους ενδιαφερόμενους  να προσέλθουν στην εκδήλωση, που είναι ανοιχτή για το κοινό, για να ενημερωθούν, να ανταλλάξουν απόψεις  και να συμμετέχουν στο γόνιμο διάλογο που θα αναπτυχθεί μετά το τέλος των εισηγήσεων.


ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ  ΚΟΖΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας