Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

ΝΟΔΕ Κοζάνης: Αναβάλλεται προσωρινά λόγω των πολιτικών εξελίξεων η περιοδεία του Προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη Δυτική Μακεδονία

Η ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης, σε συνέχεια του Δελτίου Τύπου της από 23.03.2017, σύμφωνα με το οποίο ανακοίνωνε ότι ο Πρόεδρος της Ν.Δ. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ θα πραγματοποιούσε πολιτική ομιλία στην Κοζάνη και στα πλαίσια της προγραμματιζόμενης επίσκεψής του στη Δυτική Μακεδονία, γνωστοποιεί στους πολίτες ότι η σχεδιαζόμενη περιοδεία και ομιλία του αναβάλλονται
προσωρινά, εξαιτίας των αυξημένων υποχρεώσεών του, όπως αυτές προκύπτουν από τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις (ενόψει του Eurogroup της επόμενης Παρασκευής) και την αναμενόμενη κατάθεση Σ.Ν. από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, πιθανής συμφωνίας για το κλείσιμο της αξιολόγησης, που σχετίζεται άμεσα με την περιοχή μας, εφόσον θα υπάρχουν προβλέψεις για τη ΔΕΗ και το μέλλον των θερμοηλεκτρικών & υδροηλεκτρικών σταθμών στο μεγαλύτερο ενεργειακό κέντρο της Χώρας.
Η Ν.Δ. είχε προειδοποιήσει έγκαιρα για τις αρνητικές εξελίξεις στη ΔΕΗ και στο χώρο της ενέργειας. Σήμερα πλέον, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ οφείλει να απολογηθεί για τις ευθύνες της στην απαξίωση της ΔΕΗ, που οδηγεί στο ξεπούλημά της προς όφελος των ανταγωνιστών της, όμως με βαριές συνέπειες για την οικονομία και την κοινωνία.
Συνεπώς και στη βάση αυτή, ο σχεδιασμός της εν λόγω περιοδείας παραμένει ενεργός, η δε υλοποίησή της θα γίνει σε εύθετο χρόνο, μετά το Πάσχα.
Για τη Ν.Δ. - ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης
Ο Πρόεδρος
Παντελής Καρακασίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας