Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Φιλική επίσκεψη του Τοπικού Αστυνόμου Βελβεντού στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου Βελβεντού.

του παπαδάσκαλου Κωνσταντίνου Ι. Κώστα
Φιλική εθιμοτυπική επίσκεψη γνωριμίας στον Ιερό του Αγίου Διονυσίου Βελβεντού πραγματοποίησε (30-3-2017) με δική του πρωτοβουλία ο τοπικός αστυνόμος Βελβεντού αρχιφύλακας Στυλιανός Σταμπλιάκας.

Τον τοπικό αστυνόμο υποδέχτηκαν εγκάρδια στον Ιερό Ναό ο εφημέριος του Ιερού Ναού και αρχιερατικός επίτροπος της Α.Π.Β. πρωτοπ. Κωνσταντίνος Κώστας και οι επίτροποι του ιερού ναού Δημήτριος Στεφάνου και Περικλής Παπαγεωργίου. Στη συνάντηση παρέστη και ο δάσκαλος και υποδιευθυντής του δημοτικού σχολείου Βελβεντού Λάμπρος Κουτσιούκης.

Ο π. Κωνσταντίνος εξέφρασε τη χαρά του  για την απρόσμενη επίσκεψη, σημείωσε τη σημασία της προσέλευσης των προσώπων, των θεσμών και υπηρεσιών μιας κοινωνίας κι ενός λαού (είτε στη μορφή του κράτους είτε στη μορφή της τοπικής αυτοδιοίκησης) στο Ναό και στα τελούμενα εν αυτώ, μετέδωσε στον τ. αστυνόμο την ευχή του Επισκόπου, της Παναγίας και του Αγίου Διονυσίου, του πρόσφερε ως ευλογία μια εικόνα του Αγίου Διονυσίου εν Ολύμπω (μεταξοτυπία της πρωτότυπης εικόνας, έργο διά χειρός του Βελβεντινού ζωγράφου Χαρίσιου Τσιουκαρδάνη) και άφησε ανοιχτή - διαρκή πρόσκληση στον τοπικό αστυνόμο για τις λειτουργικές εκδηλώσεις του ιερού ναού. 

Προσφέρθηκε κέρασμα-καφές στο αρχονταρίκι, που συνοδεύτηκε με καθημερινή ευχάριστη συζήτηση.

π. Κωνσταντίνος Ι. Κώστας
παπαδάσκαλος

31-3-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας