Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Μπάχαλο στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων-Βελβεντού. Τζιχαντιστές, ΚΕΠ Υγείας, ηθικά υπεύθυνοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι για το θάνατο δύο ατόμων, συναλλαγές για την ψήφιση του προϋπολογισμού!

Oλόκληρη η συζητηση στην Συνεδρίαση 10-4-2017του Δημοτικού Συμβουλιου Σερβίων-Βελβεντου για τις δηλώσεις του δημάρχου για Τζιχαντιστές... ( Video 42' www.Live-Avles.tv)

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το θράσος να προσβάλεις ανθρώπους το έχεις, το θάρρος να ζητήσεις συγνώμη όχι.... Τελικά μέχρι χθες πίστευα ότι ήσουν απλά αδαής μετα τα χθεσινά κατάλαβα (όπως και όλοι όσοι θα δουν το βίντεο πιστεύω) ότι είσαι τρομερά εγωιστης σε σημείο που κουράζεις ακόμα και αυτούς που σε στηρίζαν στα δημοτικά συμβούλια. Αν είχες λίγο τσίπα θα έπρεπε να φύγεις μόνος σου εδώ και καιρό αφού δεν μπορείς να προσφέρεις τίποτα σε αυτόν τον τόπο.

Ανώνυμος είπε...

Στο 37ο λεπτο ο δήμαρχος αναφέρεται στον Λιακο αφήνοντας να εννοηθεί οτι του εχει κανει καποια χαρη. Μηπως ο κ.Λιακος πρεπει να ξεκαθαρίσει το θέμα?

Ανώνυμος είπε...

Εγω δεν καταλαβαινω γιατι δεν τον κανουν μηνυση...ποσα ακομα πρεπει να τους πει...

Ανώνυμος είπε...

δεν παίζεται ο άνθρωπος

Ανώνυμος είπε...

ο λιακοσ το παιζει τωρα επαναστατης η δουλεια του εγινε ψαχτε διαυγεια τελετυαια μεταθεση απο το δημο

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΖΗΝΟΝ ΚΑΙ ΖΟΡΜΠΑ ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΑΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΤΕ.

Το Προφίλ μας