Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

ΚΚΕ: "Απρόκλητη επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων εναντίον των διαδηλωτών" καταγγέλουν τα σωματεία

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΙΚΗ ΠΟΛΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ- ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ
Στην Κοζάνη σήμερα (12/7/17) εκατοντάδες διαδηλωτές ξεσκέπασαν την καλοστημένη φιέστα της κυβέρνησης και της περιφέρειας να πουλήσουν το παραμύθι της «δίκαιης ανάπτυξης».  Ένα παραμύθι που αποδεικνύεται εφιάλτης στους χώρους δουλειάς και στα χωράφια του μόχθου της φτωχομεσαίας
αγροτιάς, εφιάλτης για τις ζωές των συνταξιούχων. Είναι ανάπτυξη για τα κέρδη των καπιταλιστών πάνω στα συντρίμμια των λαϊκών δικαιωμάτων.
Καταδικάζουμε την απρόκλητη επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων εναντίων των διαδηλωτών, οι οποίες προχώρησαν σε αναίτια σύλληψη ενός  διαδηλωτή, ο οποίος μετά από μαχητική παρέμβαση των διαδηλωτών αφέθηκε ελεύθερος. Υπήρξαν αρκετοί τραυματίες διαδηλωτές.
Καταδικάζουμε την κυβέρνηση η οποία έχει τεράστιες ευθύνες για την παρεμπόδιση και την προσπάθεια καταστολής των διαδηλωτών.
Τόσο τα παραμύθια της κυβέρνησης, όσο και το χέρι του κατασταλτικού μηχανισμού δεν είναι ικανά να πνίξουν την αποφασιστικότητα των ταξικών δυνάμεων του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος και των συμμάχων τους.
Με μεγαλύτερο πείσμα το επόμενο διάστημα θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για την οργάνωση της πάλης του λαού ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης – ΕΕ – κεφαλαίου, για να πυκνώσουν οι εστίες αντίστασης ενάντια στα αντεργατικά μέτρα, για την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών  για να γίνει ο λαός αφέντης του πλούτου που παράγει.

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ
ΣΕΕΕΝ (ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ)
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΟΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΟΥΝΕΡΓΑΤΡΙΩΝ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ
ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ – παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας (ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΔΕΗ)
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ
ΜΠΛΟΚΑ ΑΓΡΟΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Κοζάνη 12/7/17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας