Ο Καιρός: Ευάγγελος Βενιζέλος. "Η Ελλάδα δεν είναι πια χώρα δικαίου"

Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2017

Η «είδηση» χρηματοδότησης του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού λόγω "ορεινότητας" και το «ζητούμενο»

Η ΕΙΔΗΣΗ: Με απόλυτα κριτήρια την ορεινότητα και τη νησιωτικότητα των δήμων, το υπουργείο Εσωτερικών με την απόφαση 26847/7.8.2017 κατένειμε το ποσό των 20.000.000€ από λογαριασμούς εσόδων Τελών Διαφήμισης και Φόρου Ζύθου σε 84 Δήμους της χώρας, μεταξύ των οποίων και στο Δήμο Σερβίων – Βελβεντού με το ποσό των 304.100
, για κάλυψη «είτε λειτουργικών δαπανών, είτε για επενδυτικές δραστηριότητες και έργα». Ανάλογο ποσό (336.400€) θα εισπράξει και ο Δήμος Βοΐου, ενώ δεν συμπεριλαμβάνονται στην κατανομή οι Δήμοι Κοζάνης και Εορδαίας.
ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ: Με βάση το σκεπτικό της απόφασης χρηματοδότησης -ορεινότητα- του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού, δικαιωματικά, θα πρέπει να δοθεί προτεραιότητα σε έργα που ανταποκρίνονται στις άμεσες ανάγκες των οικισμών των ορεινών όγκων των Καμβουνίων (οικισμοί ΔΕ Καμβουνίων -Τρανόβαλτο, Μικρόβαλτο, Ελάτη, Λαζαράδες, Φρούριο-, Λιβαδερό, Μεταξάς, Τριγωνικό, Πολύρραχο, Προσήλιο) και των Πιερίων (Καταφύγι, Παλαιογράτσανο). 
Δείτε ΕΔΩ την απόφαση 26847-07082017
Γ.Μ./ mikrovalto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου