Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Κ. Κωνσταντόπουλος: Συγχαρητήριο μήνυμα με αφορμή την ανάληψη καθηκόντων των Διευθυντών των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι
Ως Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, σας εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων σας στις θέσεις των Διευθυντών των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας.
Εύχομαι στους νέους Διευθυντές δύναμη και υγεία, προκειμένου να ανταποκριθούν με συνέπεια και την υπευθυνότητα, που τους διακρίνει, στα νέα τους καθήκοντα, που απαιτούν ρόλο όχι μόνο διεκπεραιωτή, αλλά καθοδηγητή και εμψυχωτή, ώστε να προωθηθούν οι αλλαγές και οι καινοτομίες, που θα καθορίσουν το σύγχρονο σχολείο.
Σ΄ αυτή σας την προσπάθεια θα μας βρείτε συνεργάτες, αρωγούς και συμπαραστάτες στο δύσκολο και πολυσύνθετο έργο, που καλείσθε να φέρετε σε πέρας.

Ελπίζουμε σε μία γόνιμη συνεργασία για την πρόληψη και αντιμετώπιση των σύνθετων θεμάτων της Εκπαίδευσης, με στόχο την επικοινωνία, την επιστημονική, διδακτική και παιδαγωγική βελτίωση.
Καλή επιτυχία και Καλή Δύναμη στα νέα σας καθήκοντα.
Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ Δ/ΝΤΗΣ Π/ΘΜΙΑΣ &Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας