Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Η απάντηση του Μανώλη Στεργίου στον Νίκο Τέτο μέσω facebook

Από το kozan.gr
Mε ανάρτησή του στο facebook ο πρώην δήμαρχος Βελβεντού, M. Στεργίου, απαντά στο δημοτικό συμβούλο του δήμου Σερβίων – Βελβεντού, Ν. Τέτο, σχετικά με την αναφορά του, στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ότι: «Το πρόβλημα με το νερό στο Βελβεντό δεν είναι επί εποχής κ. Κωνσταντόπουλου, είναι επί εποχής κ. Στεργίου»
«Κύριε Τέτο,
μπορείς να μισείς κάποιον, όπως εμένα, αλλά δεν χρειάζεται να λες δημόσια ψέματα για να τεκμηριώσεις τις θεωρίες σου, επειδή πιστεύεις ότι έτσι θα επιπλεύσεις.

Στο 20.09 λεπτό του βίντεο από τη σελίδα «www.Live-avles.tv» που παραθέτω αναφέρεις στο Δημοτικό Συμβούλιο: «Το πρόβλημα με το νερό στο Βελβεντό δεν είναι επί εποχής κ. Κωνσταντόπουλου, είναι επί εποχής κ. Στεργίου».
Για το θέμα αυτό λοιπόν οφείλω να σου πω τα εξής:
Δεν είχα την τιμή να γίνει επί των ημερών μου το δίκτυο ύδρευσης του Βελβεντού:
1. Οι εξωτερικοί αγωγοί στο βουνό έγιναν επί δημαρχίας Γιώργου Τσιουκάνη και παλαιότερα από τους προνοητικούς κοινοτάρχες του Βελβεντού,
2. Η Α ζώνη ύδρευσης (Καλλιθέα) έγινε επί δημαρχίας Μάκη Μπελιά το 1992 περίπου
3. Η Β ζώνη (Κέντρο του Βελβεντού) και η Γ ζώνη (Κάτω μέρος του οικισμού) έγιναν επί δημαρχίας Γιάννη Σόκουτη το 1998 περίπου.
4. Έγιναν με νόμιμες διαδικασίες και με επίβλεψη των αρμόδιων υπηρεσιών. Είναι λογικό είκοσι και εικοσιπέντε χρόνια μετά την κατασκευή τους να παρουσιάζουν βλάβες. Είναι όμως παράλογο ο Δήμος να μην επεμβαίνει άμεσα για να διορθώνει βλάβες, όπως δυστυχώς γίνεται επί των ημερών σου.
Αλλά λες από μέσα σου κ. Τέτο: Ποιος τάχα να θυμάται τις λεπτομέρειες ποιοι έκαναν τα δίκτυα; Ας πετάξω μια απροσδιόριστη λάσπη στο εύκολο θύμα, τον Στεργίου.
Επί δικής μου δημαρχίας λοιπόν από το 2003 ως το 2010, αν δεν το θυμάσαι κ. Τέτο, έγιναν:
1. Ο κρεμαστός αγωγός στο Θολόλακκα για να μην έχουμε τα προβλήματα που είχαμε ως τότε ιδίως στους χειμώνες με τα σπασίματα στο βουνό και τις διακοπές νερού.
2. Οι νέες δεξαμενές διήθησης και καθίζησης, το νέο υδραγωγείο και όλοι οι σχετικοί αυτοματισμοί, ένα έργο τεράστιο και σημαντικό, τα οποία βεβαίως επί ημερών σου ως Αντιδημάρχου δυστυχώς υπολειτουργούσαν. Αυτό το θυμόμαστε όλοι.
3. Νέο υδραγωγείο 100κ.μ. στην Αγία Κυριακή και νέο υδραγωγείο 300κ.μ. στο Καταφύγι.
4. Το νερό και η ύδρευση του Βελβεντού και των οικισμών υπήρξε για τους συνεργάτες μου (αιρετούς και υπαλλήλους) πρώτη προτεραιότητα. Νύχτα και μέρα το παρακολουθούσαμε. Και αυτό το θυμούνται όλοι. Όσο κι αν ψάξετε δεν θα βρείτε πολυήμερες διακοπές νερού, ούτε να περνούν εξάμηνα χωρίς μετρήσεις όπως έγινε όταν αναλάβατε, ούτε υπερκαταναλώσεις πόσιμου νερού 12.000 ευρώ σε αγρόκτημα, ούτε ακαθάριστες δεξαμενές, ούτε άβατες από βλάστηση διαδρομές προς τις πηγές και τα φρεάτια, όπως συμβαίνει σήμερα.
Αυτά προς το παρόν.
Τα υπόλοιπα θα τα πούμε εκεί που πρέπει όταν ρθει η ώρα.
Μανώλης Στεργίου
«

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για να δούμε τι θα απαντήσει το βαρύ πυροβολικό των 1000 ψήφων του Βελβεντού στον κύριο Στεργίου.

Ανώνυμος είπε...

κύριε Στέργιου αν συνεργαζοσασταν λίγο με τον κωσταντοπουλο τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια είναι οτι το βαρύ πυροβολικό των 1000 ψήφων έδειξε τον πραγματικό χαρακτήρα του, όσο για εσας κ.Στεργίου έχει δίκαιο ο 9.58 μ.μ θυμηθείται λιγο τι γινόταν στο Βελβεντό όταν ερχόταν ο κ.Κωνσταντόπουλος και ο κ.Λαζαριώτης λες και σας κάναν μεγάλο κακό λες και φταίγαν αυτοι για τον Καλλικράτη.Τώρα ο γιατρός και οι ακόλουθοί του ανενόχλητοι καταστρέφουν τα πάντα και τους πάντες.Ο γιατρόςει νομίζει οτι είναι αυτοκράτορας κάτι σαν σουλτάνος ας πούμε .

Ανώνυμος είπε...

H αληθεια ειναι οτι οταν ο Κωνσταντοπουλος και η δημοτικη αρχη ερχοταν ειρηνικα και δημοκρατικα τους βριζατε και σε ορισμενες περιπτωσεις τους προπηλακιζατε. Τωρα που ο γιατρος σας συμπεριφερετε με τον χειροτερο τροπο και εχει παρατησει το χωριο στην μοιρα του, που σας τραμπουκιζουν οι φιλοι του στο δημοτικο συμβουλιο καθεστε και τα ανεχεστε

Ανώνυμος είπε...

Τι ποσοστο πηρε ο Κοσματοπουλος στο Βελβεντο?.Λοιπον κυριοι λουστητε τα .Αντε γιατι, εξ αιτια σας τραβιεται ενας ολοκληρος δημος στη καταστροφη .Θυμηθειτε πως συμπεριφερθηκατε στην προηγουμενη Δημοτικη Αρχη και ρουφηξτε τωρα το αυγο σας.Μια χαρα σας κανει ο γιατρος .Ο λαος μας λεει ΄"Θελεστα και παθεστα "

Το Προφίλ μας