Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων-Βελβεντού

 Την Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 16:00 θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

1.      Περί αύξησης των Ανταποδοτικών τελών ηλεκτροφωτισμού και καθαριότητας.
2.      Περί αύξησης των Ανταποδοτικών τελών ύδρευσης και αποχέτευσης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ
Σταύρος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μιας κ εχουμε λαμπες με φως παντου...οι μισες μην πω ολες καμενες...κ μιας κ ο δημος μας ειναι ο πιο καθαρος.οι παιδικες χαρες κ τα παρκα μας καθαρα κ περιηποιημενα αρα σας αξιζει κ αυξηση.αρε λυκοι μαυροι που ειστε κ θελετε να φατε κ το τελευταιο ιχνος σαρκας που απεμεινε.για τα δικα σας τα χρεη,την μη σωστη διαχειρηση σας,εμεις θα την πληρωσουμε παλι.να τα κανετε ολα τελεια κ μετα να χετε κοτσια να ζητατε τετοια πραγματα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε βλαμενοι επειδη δεν μπορειτε να κανετε σωστη διαχειρηση του Δημου θελετε να αυξησετε τα ανταποδοτικα τελη εδω σε αλλους Δημους διαγραφουν νερα , μα ποσα βλαμενοι ησαστε ,να ξεκουμπιστητε να παρετε δρομο χαμενα κορμια του κερατα

Ανώνυμος είπε...

Ο μοναδικός Δήμος στην Ελλάδα που έχει διαφορετική τιμή το κυβικό του νερού ανα περιοχή. Είστε για γέλια όλοι.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΕΙΣΤΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μην τυχον Κυριακιδη εισηγηθεις το θεμα των αυξησεων εσυ , θα υπαρχει παρα πολυς κοσμος και θα σας ριξουμε ντοματες και ληξιπροθεσμα γιαουρτια

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΕΡΕΤΩΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙς ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΤΕ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΠΟΣΩΝ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΘΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ ΕΣΑΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑΣΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Θέλατε ανάπλαση? Με πολλές λάμπες καμένες? Πληρώστε τώρα. Με την Καστανιά επάνω στο βουνό κανένας σας δεν αναρωτήθηκε τόσα χρόνια τι γίνετε με τον φωτισμό. Γυρίζοντας στα Σέρβια την Νύχτα βλέπεις το χωριό να είναι φωταγωγημένο πλήρες και αναρωτιέσαι πόσες οικογένειες μένουνε επάνω? 2 το πολύ 3 και για 3 οικογένειες καίνε 300 λάμπες που ανταποδοτικά τα έξοδα τα επιβαρύνονται οι Σερβιώτες. Αυτό δεν πρέπει να σταματήσει? Μέχρι πότε θα πληρώνουμε κοροϊδιστικα λεφτά? Με το νερό συμφωνώ απόλυτα όταν όλες οι νοικοκυρές αντί να καθαρίσουν τα σπίτια τους μέσα πλένουνε όλη μέρα χειμώνα καλοκαίρι τον δρόμο με τα λάστιχα να το αυξήσουν το νερό, άσε που είναι και επικίνδυνο αλλά και παράνομο να ρίχνεις άσκοπα νερό στους δρόμους. Και όσοι δεν πληρώνουνε νερό στο Δήμο που είναι οι περισσότεροι να τους τα βεβαιώσει στο Δημόσιο να δούμε θα πληρώσουνε?

Ανώνυμος είπε...

Αν θυμάμαι καλά σε ενα προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο που είχα δει αποσπασματα.εδω ο δήμαρχος αρνήθηκε να προσλάβει ο δήμος εργάτες καθαριότητας και επέμενε να δίνεται σε εργολάβο η καθαριότητα όπως γίνεται τώρα.αν θυμάμαι καλά οπως μου ειχαν δυο δημοτικοι συμβουλοι και ο ενας μαλιστα του δημαρχου η εισήγηση που είχε ο δήμαρχος έλεγε ότι είναι φτηνότερο να προσλάβουν εργάτες καθαριότητας απο το να έχουνε εργολάβο.τώρα πως ζητάει αύξηση;

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε ρε παιδιά μαθαίνω ότι ο Δήμος δεν έχει πάρει επιχορήγηση για πληρωμή ληξιπροθεσμων οφειλών, αληθεύει; αν είναι αλήθεια την δική σας ανικανότητα θα πληρώσει ο κόσμος;

Ανώνυμος είπε...

Ααα ωραια θα γελασουμε χαχαχα αυξησεις;
Για πιο λογο;για τις βρωμικες πλατειες που φροντιζετε να καθαριζονται;
Για τις λαμπες που ειναι χαλασμενες μηνες κι φοβομαστε να κυκλοφορησουμε;
Μηπως θελετε και να μας ντιτ;
Αιντε αιντε

Ανώνυμος είπε...

φιλε 6.01 τι τρωγεσε με την Καστανια με αυτό το σκεπτικο γιατι εγω να πληρωνω το πνευματικο την αναπλαση το γηπεδο το κλειστο τους στολισμούς σας κ α άλλο είναι το πρόβλημα η κακη διαχειρηση και δεν είναι σωστο να τρωγωμαστε μεταξυμας.

Ανώνυμος είπε...

φιλε 6.01 μην ξεχνας οτι κ η καστανια πληρωνει ανταποδοτικα τελη ψαχτο λιγο

Ανώνυμος είπε...

9.16 ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ Μ......Σ.ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ.ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΣΤΝ ΚΑΣΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος16 Οκτωβρίου 2017 - 9:16 π.μ.

Γύρο από το πνευματικό, το γήπεδο κατοικούνε οικογένειες στην καστανιά δεν κατοικεί ψυχή, ! και εσύ που γράφεις στα Σέρβια κατοικείς, δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό σου και σε τελική που ευελπιστείτε να γίνει θαύμα στο χωριό.?

Ανώνυμος είπε...

Γίνετε μεγάλη κατάχρηση στην Καστανιά και το ξέρουνε όταν στα Σέρβια συνεδριάζουνε για να αυξήσουν τα Δημοτικά τέλη στην Καστανιά επάνω στο Βουνό αλλάξανε τον δίκτυο υδρεύσεως κονδύλι 1.500.000 ευρώ για 3 οικογένειες μόνο που κατοικούνε, αυτό το έργο πως θα πληρωθεί? Με αυξήσεις στους λογαριασμούς ΔΕΗ και Δημοτικών.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 3,48 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΙΘΕΣΕ ΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΑΝΙΑ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.Η ΚΑΣΤΑΝΙΑ ΕΙΧΕ 300 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ 180 ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΩΤΙΣΜΟ;; ΔΕΥΤΕΡΟΝ Η ΑΛΛΑΓΗ ΔΥΚΤΙΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΗΤΑΝ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ .ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΑΝΙΑ ΤΟ ΟΓΔΟΝΤΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΜΕΣΩ ΔΕΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΤΕ ΝΑ ΡΩΤΑΤΕ ,

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 8.46 ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΠΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΑΝΙΑ;ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο αλήθειες λέμε και επιτέλους πρέπει ο κόσμος να μάθει, θυμάμαι όταν δημιουργήθηκε ο οικισμός της Νέας Λάβας και το χωριό μεταφέρθηκε στην σημερινή του θέση τα οικόπεδα τα χωράφια και όλο το χωριό επάνω στο βουνό απαλλοτριώθηκαν από το Δημόσιο και έτσι είναι το σωστό μιας και τους δόθηκαν νέα οικόπεδα και κατοικίες. Στην Καστανιά συναντάμε ακριβός το αντίθετο φαινόμενο οι κάτοικοι πήρανε σπίτια και οικόπεδο σον νέο οικισμό Καστανιάς αλλά διατηρούνε και τα οικόπεδα επάνω στο χωριό, και διερωτούμενε πως γίνετε αυτό? Άλλοι κάνουν κρά για μια επαγγελματική κατοικία και εδώ έχουμε δύο σε ένα? Τι έχει συμβεί έως σήμερα έτσι ώστε με νύχια και με δόντια να καίνε 300 λάμπες μέρα νύχτα για 10 άτομα το πολύ που κατοικούνε μέσο όρο όλο το χρόνο? Και τώρα να μας ζητάει ο τρελός δήμαρχος αύξηση των δημοτικών τελών? Αυτά δεν συμβαίνουνε ούτε σε τριτοκοσμικές χώρες και με αρέσει που συναινεί και η αντιπολίτευση. Μπράβο σας.

Ανώνυμος είπε...

ρε προφεσορα 8,46 ποσα σπιτια πηραν προτωκολο κατεδαφισεως μπορεισ να μασ πεις

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να διαβάσω την άποψη του Κου Κωνσταντόπουλου αν γίνεται κατάχρηση πανω στη Καστανιά ή όχι.
Με όλο τον σεβασμό και για να ξέρω αύριο τι θα ψηφίσω.

Ανώνυμος είπε...

Θέλετε και άλλες αλήθειες και μάρτυρας μου ο Θεός εάν λέω ψέματα. Εδώ και πολλά χρόνια, τα ποιμνιοστάσια στην περιοχή Σαραντάπορο πίσω από την καστανιά δεν πληρώνουνε νερό υδρεύσεως στο δήμο και επιπλέον δεν πληρώνουνε και τις ζημιές που προκαλούνται από την ιδιωτική τους χρήση στις αντλίες και στον μηχανολογικό εξοπλισμό των γεωτρήσεων γιατί? Όταν όλα τα υπόλοιπα ποιμνιοστάσια και κτηνοτροφικές μονάδες στον κάμπο των Σερβίων πληρώνουνε κανονικά νερό και δημοτικά τέλη. Τι συμβαίνει ρε παιδιά? Όλα για τους ψήφους? Και οι πολίτες του Δήμου να επιβαρύνονται όλες τις ζημιές και της αυξήσεις που δεν περάσανε αυτήν την φορά αλλά την επομένη με συμβούλιο πλειοψηφίας και άλλης δημαρχίας θα περάσουνε ομόφωνα. Τα καραγκιοζλίκια πρέπει να τελειώνουν και επιτέλους Δημοτική αρχή και αντιπολίτευση πρέπει να τοποθετηθούνε επίσημα.

Ανώνυμος είπε...

Να κοπει το ρευμα στην Καστανια- παλιογρατσιανο-καταφυγι-αγια Κυριακη-Πολυφυτο-μεταξα-Λαζαραδες- φρουριο και αλλα τοπ διαμερίσματα και να εχουμε τους προβολεις του γηπεδου αναμενους μεχρι τα μεσάνυχτα να περπατάνε πεντε Σερβιωτες δεν παμε καλα μου φαινεται θα κανουν παρτυ οι κλεφτες στα χωρια δεν θα μεινει τιποτα Ας σοβαρευτούμε,,

Ανώνυμος είπε...

Πόσα χρόνια έχετε να κατεβείτε στο Δημοτικό Στάδιο Σερβίων (Αστέριος Μεγαρέας) ? Για να δείτε μέχρι τι ώρα προπονούνται τα αθλητικά τμήματα του ΤΙΤΑΝ και της Αναγέννησης και μετά πείτε ότι θέλετε. Στην καστανιά και που αλλού περιγράφετε οι λάμπες τσάμπα καίνε !

Ανώνυμος είπε...

Κε Κωνσταντοπουλε περιμενω απαντηση.

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΞΑΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ.ΑΝΤΕ ΑΡΚΕΤΑ.ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΕΔΩΣΕΣ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΟΝ Κ.Λ.Π,Κ.Λ.Π.

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΓΑΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΟΒΟΛΟΜΑΣ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΕΣΥ ΦΙΛΕ 12.07ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΓΕΣΑΙ ΑΠΟ ΧΩΡΙΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΑΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΔΩΣΕΣ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ Σ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΕΣΥ .......

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα της συζήτησης είναι οι σπατάλες και καταχρήσεις στο δήμο που καλούνται οι πολίτες να πληρώσουν την νύφη, τώρα όλα τα αλλά είναι για να περνάει η ώρα. Χωριάτες είμαστε όλοι μας που επιτρέπουμε σε άσχετους της δημοτικής αρχής και της αντιπολίτευσης να καθορίζουνε τις τύχες μας το καταλάβατε? Άσε η καστανιά τα σενάρια και οι δελφίνοι πάνε και έρχονται και φυσικά είναι αυτή που θα δώσει την χαριστική βολή στο κατεστημένο να το θυμάστε και να μην παίρνουνε πολλοί θέρος θεωρώντας την δεδομένη.

Το Προφίλ μας