Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Σκουπίδια παντού γύρω από κιόσκι κοντά στο “Μετόχι” Βελβεντού

Από το kozanimedia.gr
Για την άθλια εικόνα που υπάρχει γύρω από κιόσκι που βρίσκεται λίγο πιο πάνω από το “Μετόχι”, στο Βελβεντό, διαμαρτύρεται αναγνώστης του Kozanimedia από την περιοχή, στέλνοντας και τις σχετικές φωτογραφίες.
Ο ίδιος επισημαίνει την αδιαφορία, όπως λέει, του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού,
αλλά και τη συμπεριφορά των συμπολιτών μας που πετούν όπου βρουν τα σκουπίδια τους.






4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ετσι που καταντησε το βελβενδο κανενας ξενος δε παη αρα οι βελβενδινοι τα πετανε να τα μαζεψουν οι ιδιοι

Ανώνυμος είπε...

ρε φίλε αντί να βγάζεις φωτογραφίες πάρε μια σακούλα και μάζεψε τα δεν βλέπεις τι κάνουν στη Νεράιδα οι γυναίκες εκτός αν περιμένεις να τα μαζέψει ο δήμος τότε κάηκες θα περιμένεις πολλά χρόνια

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΚΟ τι κάνει;;;Aυτή δεν είναι η δουλειά της;;;

Ανώνυμος είπε...

Οι σχολιαστές που με τα ειρωνικά τους σχόλιά, προωθούν την φιλονικία, το μίσος και την εχθρότητα στους συνανθρώπους, καλά θα κάνουν να προσέχουν τι λένε! Κακό κάνετε! Καλό, δεν κάνετε! Μη μιζεριάζετε τόσο πολύ! Αν έχετε να προσθέσετε κάτι επικοδομητικό να το λέτε, αλλιώς σωπάστε! Οι συνάνθρωποί σας έχουν τις δικές τους έγνοιες και βάσανα που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν, δε χρειάζονται κι εσάς να τους παρασέρνετε πιο βαθιά στο τέλμα που οδεύετε!
Δεν είναι δουλειά μόνο των βελβενδινών να μαζεύουν τα σκουπίδια που πετά ο καθένας στους κοινόχρηστους χώρους, ούτε και της ΜΚΟ. Είναι ηθική υποχρέωση όλων μας, να φροντίζουμε και να διατηρούμε καθαρό το περιβάλλον που ζούμε ή επισκεπτόμαστε. Αλλά η καθαριότητα των δημόσιων χώρων, σαν "δουλειά" και "εργασία", άπτεται πρωτίστως στις αρμοδιότητες του Δήμου, ο οποίος οφείλει να τους περιποιείται και να φροντίζει για την δημόσια υγιεινή. Χωρίς, όμως, να δίνω και άφεση αμαρτιών στην δευτερεύουσα μεν, αλλά εξίσου σηματική ηθική υποχρέωση των δημοτών και όσων χρησιμοποιούν τους δημόσιους αυτούς χώρους.

Το Προφίλ μας