Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

«Μέθοδο» Ζεμπιλιάδου κι από το δήμαρχο Σερβίων – Βελβεντού Α. Κοσματόπουλος – Ζήτησε κι αναμένει μέσω εισαγγελικής εντολής να λάβει από την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας όλο το φάκελο για το έργο αποκατάστασης του δρόμου Βελβεντό – Καταφύγι στη θέση «Μπιτζινίσιο»

Από τη στήλη Η χύτρα του kozan.gr

Tην οδό, μέσω του Εισαγγελέα, που ακολούθησε και η Γεωργία Ζεμπιλιάδου, για το έργο της «Επισκευής κτηρίου Παιδόπολης «Αγία Όλγα», ακολουθεί αντιστοίχως και ο δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού, Αθανάσιος Κοσματόπουλος, για το έργο αποκατάστασης του δρόμου Βελβεντό – Καταφύγι στη θέση «Μπιτζινίσιος». Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της στήλης, που αποκαλύπτει τη συγκεκριμένη εξέλιξη, o δήμαρχος, που κατά καιρούς έχει επισημάνει την επικινδυνότητα του συγκεκριμένου δρόμου,  όπως αποκαταστάθηκε από την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, επικαλούμενος κλιμάκιο επιστημόνων
του Μετσόβειου Πολυτεχνείου, ζητά να λάβει όλο το φάκελο του έργου. Όπως φαίνεται, μέχρι στιγμής, λόγοι κακής συννεόησης(;) – επικοινωνίας(;) – συνεργασίας(;), μεταξύ των δύο πλευρών (Δήμου – Περιφέρειας), οδήγησαν στη συγκεκριμένη εξέλιξη.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΔΡΟΜΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε Δημαρχε τι σε νοιαζει εσενα για το δρομο τον Μπιζινισιο αλλοι ειναι υπευθηνοι για αυτο ασχολησου με αλλα θεματα για να παη μπροστα ο Δημος

Ανώνυμος είπε...

Εμείς θα πάμε στον εισαγγελέα για τα καταπατημένα. Υπάρχουν μάρτυρες από το Βελβενδό που θα ρθουν να καταθέσουν. Και για το ωράριο στην κλινική κάθε μερα και για το Διαβαλκανικό και για το τζιπ που οδηγάς χωρις αδεια και γαι την αστυνομία που ξερει αλλα δεν σε κανει τιποτα. Αμα γουσταρεις περιπετειες να δουμε και πόσο γεναίος εισαι μαγκα.

Ανώνυμος είπε...

Τον νοια΄ζει για τον Μπιτζινίσιο γιατί θέλει να ανεβαίνει απο τον σύντομο δρόμο να πίνει τα κρασάκια του με το τζιπ της δημαρχίας παρεα με τις εκάστοτε συντρόφους του.Δεν κοιτάει που ο δήμος πάει κατα διαόλου αλλα λίγα ειναι τα ψωμιά του οι εκλογε΄ς έρχονται ας το χαρεί όσο ακόμη είναι δήμαρχος ο καταστροφέας του τόπου.Και εκείνος ο αντιδήμαρχος δεν ντρεπεται?Δεν βλέπει που πάμε?Τι θα πει αύριο μεθαύριο στους συμπατριώτες του?Γλυκειά που είναι η καρέκλαααα!!!

Το Προφίλ μας