Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Συνωμοσίες με το νερό της λίμνης βλέπει ο Δήμαρχος Σερβίων - Βελβεντού κ. Αθανάσιος Κοσματόπουλος

Όταν οι κουβέντες του καφενείου εκφέρονται από θεσμικούς παράγοντες, χωρίς αποδείξεις, χωρίς στοιχεία:
"Εγώ είμαι πεπεισμένος χωρίς να έχω ντοκουμέντα στα χέρια μου αυτή τη στιγμή ότι η μεγάλη πτώση αυτή οφείλεται στο ότι απ' τη λίμνη αυτή τη δική μας μεταφέρεται κάτω στον κάμπο της Θεσσαλονίκη πάρα πολύ μεγάλη ποσότητα νερού πολλαπλάσια απ' αυτή που είναι συμφωνημένη απ' τη ΔΕΗ ..." .
 ..
Πηγή: Δελτίο Ειδήσεων WEST CHANNEL

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σλιαμ σλιουμ κοκκώνα Μαριγώ!!!

Ανώνυμος είπε...

αδρευση ...... .
τα ψάρια δυσκολευονται να ζήσουν που; σε μια λίμνη που έχει δεκάδες η και εκατοντάδες εκατομμύρια κυβικα νερου και μερη που τα βαθη ειναι 80 και 40 μετρα

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΘΩΜΑΣ είπε...

ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΙ .ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΛΥΝΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ,ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ ΛΥΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ 15 ΣΤΑΥΛΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΜΕ 8,000 ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΒΟΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΝΕΡΟ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΒΥΤΙΑ ΣΕ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΕΠΑΝΗΛΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΑΛΙΜΟΝΟ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΝΕΡΟ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΝΟ Ο ΜΠΙΤΖΙΝΙΣΙΟΣ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ .

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΛΑ, ΑΣΧΕΤΟΣ ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΑ.
Ο ΠΙΟ ΠΟΛΥΞΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΟΣ-ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΤΟ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ 1 ΔΙΣ + ΚΥΒΙΚΩΝ ΦΟΒΑΤΑΙ...
ΑΝΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΗΣΥΧΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΘΩΜΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΡΟΦΕΣΟΡΑ ΜΑΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΡΟΛΟΓΙΩΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΝΕΡΟ ΚΑΤΑΝΑΛΟΝΟΥΝ ΤΑ 8.000 ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΞΑΜΙΝΟ ΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Πέστα Δήμαρχε γιατί η λίμνη και η στάθμη της έχει γίνει κατά καιρούς παιχνίδι επιβολής και αντιπολίτευσης, μπορούμε να ξεχάσουμε τα έντονα φουσκώματα που γίνανε επί τρία χρόνια και μετά σταματήσανε, γιατί τότε περισσεύανε τα νερά? Αλλά κάποιος έβαζε δάκτυλο και εκβίαζε καταστάσεις. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα.

Ανώνυμος είπε...

4.05 εισαι θεσμικος εισαι και αδιαβαστος να πας να διαβασεις ποιος εχει την διαχειρηση των νερων και της ενεργειας σε καθε ευκαιρια βγαζεις χολη αλαξτε καμια λαμπα στα χωρια φτιαξτε τα χαλασμενα μηχανηματα και αφηστε για την σταθμη να ασχοληθουν αυτοι που εχουν την ευθυνη

Ανώνυμος είπε...

Πρόεδρε είσαι μεγάλος σε παραδέχομαι, τότε φούσκωνες τα νερά και τώρα τα ξεφουσκώνεις

Ανώνυμος είπε...

Τι ασχετοσυνη τι επιπολαιότητα! Αδιανοητος ο γιατρός!

Ξενοφών Βαΐζογλου είπε...

Για ενημέρωση
Από τα Υδροηλεκρικά που λειτουργούν στην Ελλάδα μόνο δύο σταθμοί είναι αυτόνομοι, του Αγρα και του Πλαστήρα, όλοι οι υπόλοιποι ελέγχονται από τον κλάδο Υδραυλικής Παραγωγής.

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Θ είπε...

ΡΕ ΣΥ 3,14 ΠΡΩΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΡΩΤΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΔΡΟΜΕΤΡΗΤΕΣ ΑΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΠΙ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΜΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΕΠΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΕ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΗ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ..ΟΣΟ ΤΟ ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΒΟΣΚΟΤΟΠΟ ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ Η ΑΝ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ Η ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΨΗ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ!!!!!!!!!!! ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ..ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ..

Ανώνυμος είπε...

14 Νοεμβρίου 2017 - 7:59 μ.μ.

Εγώ ασχολούμε με τα Σέρβια εσύ με την στάθμη τησ Λίμνης? Να ξέρουμε αλλά οι αλήθειες πονάνε πάντα. Δήμαρχε ξέρεις πολύ καλά ποιος δημιουργει το πρόβλημα.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοι που διαχειριζονται το νερο της λιμνης αποδειχτηκαν ασχετοι και ανικανοι.Καπου πρεπει να λογοδοτησουν. Το νερο ειναι αγαθο που ανηκει σε ολους μας, δεν ειναι προσωπικη τους περιουσια!!!

Ανώνυμος είπε...

Είναι πεπεισμένος λέει, πολύ πεπεισμένος είναι για όλα, και μεις είμαστε πεπεισμένοι ότι πρόκειται για έναμ φαφλατά σκερβελέ

Το Προφίλ μας