Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Άναμμα Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στα Σέρβια

Το απόγευμα του Σαββάτου 16 Δεκεμβρίου (6μ.μ.) θα ανάψει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Κεντρική Πλατεία Σερβίων. Το άναμμα του δέντρου στη στολισμένη πλατεία θα συνδυαστεί με χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τη Φιλαρμονική του Μ.Ο. Σερβίων, μουσικό πάρτι με dj, ψήσιμο κάστανων, κρασί και άλλα παραδοσιακά κεράσματα.
Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Δήμο Σερβίων–Βελβεντού/Κοινωφελής Επιχείρηση σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Σερβίων, τον Μ.Ο. Σερβίων Τα Κάστρα και τον Σύλλογο Γυναικών Σερβίων.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το υπέροχο δεντράκι της δημοσίευσης το αφιερώνουμε στους κυρίους τις ΑΝΚΟ που παραβρέθηκαν εχτές στην Δημοτική Συνεδρίαση και φύγανε με κατευνασμένα τα μούτρα γιατί όσο και να πιέσανε, με το πρόσχημα ότι τώρα ανοίγει η χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ και πως εδώ και τώρα πρέπει να ψηφιστεί το έργο της Ανάπλασης στην Νεράιδα, ο κόσμος δεν μάσησε στα ψευτοδιλήμματα και στις αρχιτεκτονικές αρλούμπες τους σχεδίου Master Plan της ανάπλασης που παρουσιάσατε. Πραγματικά μας δόθηκε όλους η ευκαιρία να δούμε από κοντά την Αρχιτέκτονα της εισήγησης της Ανάπλασης που έγινε στα Σέρβια και από την ομιλία της αλλά και από όλη την εμφάνισης της καταλαβαίνουμε πως δεν διαθέτει ίχνος καλαισθησίας και αισθητικής. Το μόνο που τους ένοιαζε ήταν να περάσει η απόφαση στο δημοτικό συμβούλιο βλέπετε με την ολοκλήρωση της μελέτης η ΑΝΚΟ θα κέρδιζε 180.000 ευρώ και τι θα έκανε? Μια από τα ίδια CLΟPY PASTE ή αλλιώς αντιγραφή και επικόλληση άλλων σχεδίων ανάπλασης που προηγήθηκαν σε άλλους δήμους. Το ίδιο έγινε και στα Σέρβια. Παράλληλα τόσο ο Διευθυντής της ΑΝΚΟ όσο και η Αρχιτέκτονας μέσα στην σύγχυση που τους διακατείχε το γεγονός θα περάσει ή δεν θα περάσει η έγκριση της μελέτης άτοπα αλλά και αλαζονικά παραλληλίζανε την Νεράιδα με την Μύκονο και την Σαντορίνη τα δύο μεγαλύτερα και πλουσιότερα Ελληνικά Νησιά λέγοντας πώς και εκεί ο επισκέπτης δεν μπαίνει μέσα στο νησί με το αυτοκίνητο αλλά το αφήνει εκτός και μπαίνει μα τα πόδια, μόνο που στην Νεράιδα ούτε Nights Clubs έχει ούτε Ηλιοβασιλέματα ούτε ξενοδοχεία 10 Αστέρων για να θέλει ο επισκέπτης να ξαναέρθει να τα δει. Προσπαθούσανε οι κύριοι τις ΑΝΚΟ να υιοθετήσουν μία λογική Εκμάθησης και αλλαγής Συμπεριφοράς των επισκεπτών εξασφαλίζοντας σαν δεδομένο ότι ο επισκέπτης θα έρχεται συνέχεια άσχετα με το τι θα του σερβίρεις (Ματωμένοι Ωκεανοί στην Γλώσσα του Marketing λέγετε) και σας ερωτώ τι είναι ποιο εύκολο να κάνουμε ανάπλαση ή να αλλάξουμε συμπεριφορές ανθρώπων? Μα φυσικά το πρώτο. Καταλαβαίνετε τι μασκαριλίκια έχουνε γίνει στην Ανάπλαση των Σερβίων και λυπόμαστε που ακόμα και σήμερα μερικοί Δημοτικοί σύμβουλοι καυχιόνται ότι κάνανε έργο στα Σέρβια με τις αλχημείες της ΑΝΚΟ. Ο κύριος Κωνσταντόπουλος ευτυχώς το κατάλαβε και βλέπουμε πως πλέον κατανοεί τα μεγάλα προβλήματα που δημιούργησε η λιθόστρωση στους δρόμους αλλά και τα κάγκελα έκτρωμα που σου δίνουνε την εντύπωση του Στάβλου και των φυλακισμένων. Έχει χαθεί τελείως η έννοια της Λειτουργικότητας της Επιχειρηματικότητας αλλά και της Προσβασιμότητας στην πόλη των Σερβίων. Έτσι ξεκινά ένα έργο με γνώμονα αυτές τις τρις πτυχές και όχι με βάση τις υπερκοστολογήσεις και τις λογιστικές αλχημείες οι οποίες στις μέρες μας ονομάζονται ως Δημιουργική Λογιστική. Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στους Δημοτικούς Συμβούλους της Νεράιδας αλλά και στους καταστηματάρχες που σήκωσαν ανάστημα στις Σειρήνες της ΑΝΚΟ και δεν επιτρέψανε να ψηφιστεί το σχέδιο της ανάπλασης.

ΥΓ: Στον κύριο που ισχυρίστηκε πως ένα διώροφο λεωφορείο μπορεί να Μπέι στην πόλη των Σερβίων του λέμε πως δεν μπορεί να ανεβεί στα Κάστρα και στους Αγίους Αναργύρους, βλέπετε ο συγκεκριμένος κύριος σκέπτεται μόνο την πάρτι του και σου λέει οι τουρίστες ας μην ανεβούν στα Βυζαντινά μνημεία ας μείνουνε στα Σέρβια μέσα, η πλατεία έχει ούζα να σερβίρει. Ντροπή σας.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΕΣΒΗΣΕΣ ΤΑ ΚΑΜΒΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΛΙΒΑΔΕΡΟ ΦΩΤΑΚΗ,ΤΩΡΑ ΑΝΑΨΕ ΤΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ!ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.... ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΕ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΣΙΛΗ,ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ!ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ, ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝ...ΑΙΣΧΟΣ...

Το Προφίλ μας