Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Βασίλης Κωνσταντόπουλος: «Ναι, όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να απαξιώσουν το λαό μας, ο τόπος μας έχει ελπίδα, έχει μέλλον. Και τα παιδιά αυτά το αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο.»

Σχόλιο του Βασίλη Κωνσταντόπουλου στην προσωπική σελίδα του στο facebook για τη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Σερβίων

"Πανδαισία ήχων στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση  του Δημοτικού Ωδείου Σερβίων
Χθες είχα την χαρά και την ευτυχία να παρευρεθώ στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Δημοτιού Ωδείου Σερβίων.
Μια πανδαισία ήχων πλημμύρισε την ψυχή μας. Παιδιά όλων των ηλικιών ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους παρουσιάζοντας το αποτέλεσμα των κόπων τους όλων των προηγούμενων χρόνων.
Και το αποτέλεσμα πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ήταν εξαιρετικό.
Θερμά συγχαρητήρια στα ίδια τα παιδιά, στους γονείς που τα στηρίζουν, στο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και βέβαια στην διεύθυνση και τους καθηγητές του Ωδείου για το αποτέλεσμα που μας παρουσίασαν.
Ήταν μια υπέροχη εκδήλωση στο νέο πολιτιστικό παλάτι της πόλης, στην κατεύθυνση της εξωστρέφειας του Ωδείου, που πρέπει να γίνει κομμάτι της καθημερινότητας του δήμου, που πρέπει να γνωστοποιήσει σε όλους τους κατοίκους του δήμου την σημαντική δουλειά που γίνεται στο σχολείο αυτό. Έτσι μπορεί να προσελκύσει ακόμη περισσότερα παιδιά. Έτσι θα ανέβει το πολιτιστικό, και όχι μόνο,
επίπεδο του δήμου μας.

Βλέποντας κανείς αυτά τα παιδιά και το αποτέλεσμα που παρουσίασαν δεν μπορεί παρά να σκεφτείς. « Ναι, όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να απαξιώσουν το λαό μας, ο τόπος μας έχει ελπίδα, έχει μέλλον. Και τα παιδιά αυτά το αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο.»"


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι θέλει να πει ο ποιητής με το "όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν ν ααπαξιώσουν το λαό μας"; Σε ποιους αναφέρεται;

Ανώνυμος είπε...

Ποιοί απαξιώνουν τον λαό;Ονομα Κωνσταντόπουλε,όνομα.

Το Προφίλ μας