Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Απάντηση Δήμου Σερβίων – Βελβεντού σε ανάρτηση του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Φώτη Κεχαγιά

Σχετικά με ηλεκτρονική ανάρτηση του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Φώτιου Κεχαγιά που έχει αναδημοσιευθεί σε μέσα ενημέρωσης της περιοχής αναφέρουμε τα εξής:
Η συγκεκριμένη ενέργεια δεν είναι αποτέλεσμα εντολής, υπόδειξης ή οδηγίας του αρμόδιου αντιδημάρχου. Αντίθετα αποτελεί αυθαίρετη απόφαση κάποιων που είτε ενήργησαν από μόνοι τους είτε καθ' υπόδειξη άλλου προσώπου χωρίς μάλιστα να λαμβάνουν υπόψη το παράνομο της πράξης αλλά και την επικινδυνότητα της συγκεκριμένης ενέργειας.  Ήδη η Δημοτική Αρχή έχει προχωρήσει στην αναζήτηση ευθυνών αυτής της παράνομης πράξης. Παράλληλα θα πρέπει να τονίσουμε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη και εκτελείται κανονικά αυτήν την περίοδο ο σχεδιασμός αντικατάστασης λαμπτήρων δημοτικού φωτισμού σε Τοπικές Κοινότητες του δήμου υπό την επίβλεψη του αντιδημάρχου κ. Θεόδωρου Κυριακίδη.
   Όσον αφορά τον κ. Κεχαγιά θα πρέπει να καταλάβει ότι ο ρόλος του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας είναι ιδιαίτερα σοβαρός και για ακόμη μία φορά βρίσκεται εκτός των θεσμικών του ορίων. Στην προσπάθειά του να παραμείνει στην επικαιρότητα και αποστασιοποιημένος από τα τεράστια προβλήματα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας - τα οποία και θα έπρεπε να τον απασχολούν -  ασχολείται με κάτι που και ο ίδιος γνωρίζει ότι πρόκειται για μία παράνομη ενέργεια με προφανή βέβαια σκοπό.
   Όπως είναι βέβαια προφανής η αδυναμία του να διαχειριστεί τα ζητήματα-προβλήματα της Περιφέρειας με αποτέλεσμα να οδηγείται σε κινήσεις και ενέργειες εντυπωσιασμού άσχετες με τον ρόλο που του έχει ανατεθεί.
  Όσο για το «ενδιαφέρον του» για το Δήμο Σερβίων - Βελβεντού  θα μπορούσε να το αποδείξει με άλλο τρόπο, μέσα από τις θεσμικές θέσεις που κατείχε και όχι με τη γνωστή του στάση εδώ και τρία χρόνια.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πω..πω..πω εσκισαν παλι οι κυριες με τα γραφωμενα τους, ευγε ευγε.

Ανώνυμος είπε...

k.kexagia dimos servion-velventoy=xaos to mono poy lene sinexos gia ola ftete esis diladi i periferia.

Ανώνυμος είπε...

<>.
Μεγάλος σχεδιασμός χρειαζεται για να μας αλλάξετε τα καμενα φώτα μετά από τρια χρονια. Βρε Ουστ από δω.

Ανώνυμος είπε...

Άσε μας ρε Κεχαγιά. Λύσε πρώτα τα δικά σου θέματα και μετά κάτσε σπίτι. Μας κούρασες και συ τόσα χρόνια αέρας κοπανιστός.

Ανώνυμος είπε...

Αντικατάσταση Λαμπτήρων? Έχετε το θράσος και μιλάτε για λαμπτήρες κύριε Κεχαγιά όταν η μισή γέφυρα (αυτό το στολίδι για τον τόπο μας) τα φώτα δεν ανάβουν? Και φαίνονται σαν τα δόντια της θεία μου της Μαρίκας ((ένα υπάρχει το άλλο όχι και πάει λέγοντας) στην διασταύρωση για Λεύκαρα τα φώτα είναι ανύπαρκτα??? Άντε κοίταξτε εκει στην περιφέρεια να κάνετε κάτι επιτέλους και αφήστε τα σχόλια από σχόλια και τα λοιπά βαρεθηκαμε

Το Προφίλ μας