Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Χουλιαράκης: Χωρίς τα Μνημόνια η χρεοκοπία θα ήταν σίγουρη

Σαφής προειδοποίηση από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη προς την κυβέρνηση για να μην «να μην ξανακυλήσουμε στις παλιές μας συνήθειες» μετά το τέλος των Μνημονίων.
«Δεν είναι μικρός ο κίνδυνος», πρόσθεσε ο κ. Χουλιαράκης, «ενός νέου δημοσιονομικού παραστρατήματος, ιδιαίτερα καθώς το 2019 είναι εκλογικό έτος».
Ο αναπληρωτής υπουργός, σε άλλη αποστροφή του, μιλώντας σε εκδήλωση, επισήμανε ότι τα προγράμματα ήταν απαραίτητα αλλιώς η δημοσιονομική προσαρμογή θα ήταν πιο βίαιη, η χρεοκοπία σίγουρη και η έξοδος από το ευρώ βέβαιη.
Στη διάρκεια της παρουσίασης ο κ. Χουλιαράκης είπε ότι δεν φταίνε τα προγράμματα και οι θεσμοί για την κρίση, ότι χωρίς αυτά η χρεοκοπία θα ήταν σίγουρη, η δημοσιονομική προσαρμογή θα ήταν περισσότερο βίαιη και η έξοδος από το ευρώ θα ήταν βέβαιη.
thetoc.gr

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παρέλειψε να πεί οτι αν το 2010 δεν ήτανε ο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ σήμερα θα τρώγαμε ΣΚΑΤΑ ολοι μας. Ή μάλλον το είπε με ευσχημο τρόπο.
Ο Χουλιαράκης είναι Αν. Υπουργός οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ !

Ανώνυμος είπε...

Κουρεμα καταθεσεων επρεπε αλλα αντι γι αυτο (ολα κλεμμενα ηταν απο φοροδιαφυγη και φουσκα) τσακισε υπαλληλους αφηνοντας επιπλεον συνταξεις μεγαλυτερες απο μισθους. Ευτυχως ο αλεξ σκεφτηκε ορθολογικα. Τα σκατα στα μουτρα σας λοιπον.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχως ο αλεξ σκεφτηκε ορθολογικα. Άγιο είχαμε !!!!!!
΅Ο Χουλιαράκης είναι Αν. Υπουργός οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και ΟΧΙ του ΓΑΠ 1:09

Ανώνυμος είπε...

Ο απίστευτος διάλογος Βαρουφάκη -Τσίπρα: «Είσαι εντελώς ηλίθιος;» -«Α, έκανα βλακεία; Εντάξει, θα το πάρουμε πίσω»

Ανώνυμος είπε...

Αντι να τα παρει απ τους κλεφταραδες της περιοδου 1980-2010 τους αφησε να τα βγαλουν εξω, για να πληρωσουν τα κοροιδα που δεν εχουν μια. Ευτυχως λοιπον οι πρωτοι δεν τρωνε σκατα και τους ξαναψηφιζουν. Οι υπολοιποι μαυρο εις τους αιωνες των αιωνων. Αυτα για τον ... σωτηρα.

Ανώνυμος είπε...

Οκ, αφου το πε ο βαρουφακης και το πθ ετσι θα ναι. Βεβαια εγω θυμαμαι κατι ... 4.5% πλεονασματα απ το ... 2015!!!!! ΕΚΕΙΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝ!!! Της συγκυβερνησης σαμαρα - βενιζελου λεω βρε!! Ξεεεεερω ξερω εκεινα θα τα καταφερναμε γιατι θα χαμε ... τρελη αναπτυξη!!!!!! χαχααχαχαχαχαχα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Χουλιαράκης είναι Αν. Υπουργός οικονομικών των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ! OXI TOY ΠΑΣΟΚ.

https://www.youtube.com/watch?v=DeK8hCzohXY ....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Ανώνυμος είπε...

10.05 τα σχολια τα διαβαζεις (για το ποιοι δεν τρωνε σκατα λογω του γιωργου); Η θες να πεις τη βλακεια σου απλα και τελος;

Ανώνυμος είπε...

10:05 «Ποτέ μην τα βάζεις μ’ έναν ανόητο· θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας»

Ανώνυμος είπε...

2.38. Οταν τρως με δεκα μασελες και οντας ο ΑΧΡΗΣΤΟΤΕΡΟΣ ΚΗΦΗΝΑΣ ευκολα λες τον αλλον ανοητο. Το τι σκουπιδι εισαι ομως το ξερεις καλα μεσα σου. Και φυσικα το γνωριζουν ΟΛΟΙ οι γυρω σου! Μα ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ!!!

Το Προφίλ μας