Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Άμεση εφαρμογή της κάρτας μετακίνσης των ατόμων με αναπηρία


Ο Νομαρχιακός Σύλλογος Α.μεΑ. Νομού Κοζάνης αγωνίζεται για την ποιοτική αναβάθμιση των συνθηκών διαβίωσης, μόρφωσης, εργασίας, ποιότητας ζωής των Ατόμων με Αναπηρία, ιδρύθηκε το 1985 και αριθμεί 2200 μέλη και στον Νομό μας είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος που εκπροσωπεί τα ίδια τα Α.μεΑ.. Είναι μέλος Εθνικής Συνομοσπονδίας Α.μεΑ. και της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Α.μεΑ. Δυτικής Μακεδονίας

Σύμφωνα με το δημοσίευμα τις Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστικών Συγκοινωνιών ότι έχει δοθεί τέλος στην πολύμηνη ταλαιπωρία των δικαιούχων καρτών μετακίνησης Ατόμων με Αναπηρία και από τις 17 Μαρτίου 2011 οι κάτοχοι των καρτών θα μεταφέρονται δωρεάν, δυστυχώς στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης κάτι τέτοιο δεν ισχύει αναγκάζοντας τους επιβάτες με αναπηρία να πληρώσουν το ανάλογο εισιτήριο ή άρνηση επιβίβασης.
Παρακαλούμε για την άμεση επίλυση του χρόνιου προβλήματος που απασχολεί κάθε χρόνο τα Άτομα με Αναπηρία. Οι υπεύθυνοι ας αναλάβουν τις ευθύνες τους και να μην αθετούν τις συμφωνίες τους και δεν θα παίζεται «πινγκ πονγκ» εις βάρος των Ατόμων με Αναπηρία.
Οι μόνοι που δεν φταίνε είναι τα Άτομα με Αναπηρία. Το αναπηρικό συνδικαλιστικό κίνημα θα συνεχίζει τους αγώνες του για την προάσπιση των δικαιωμάτων του.
Δεν επαιτούμε αλλά απαιτούμε εδώ και τώρα λύση.
Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μήγγος Μιχάλης
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Συμεωνίδης Μάριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας