Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Αναδιάρθρωση και όχι επιμήκυνση στο σεξ

Tης Οφηλίας, protagon.gr
Πάντα η ανατροπή και η περιθωριοποίηση ήταν η χαρά της ζωής μου αλλά και η ίδια η  ζωή μου. Ηδονίζομαι  με τις συζητήσεις περί σεξ. Οι άνθρωποι που συζητούν χωρίς μάσκες για αυτό που πραγματικά τους είναι αρεστό,  με μαγεύουν. Αν και   στην ελληνική κοινωνία  τα περί  σεξ  γίνονται όλα στα μουλωχτά και είναι ανομολόγητα, αντιαισθαντικά.

Πόσες και πόσες φορές δεν βρέθηκα μπροστά στην ίδια εικόνα αντρικής προσέγγισης που τα λόγια είναι άλλα και η σκέψη αλλού!
Το έχω αναλύσει από όλες τις πλευρές με ομολογούμενη διαστροφή.  Οι άντρες είναι ''δηλωμένοι'' όπως οι πουτάνες από την πρώτη συνάντηση. Εκεί  φανερώνουν τι είδους σεξ κάνουν.


Άλλοι είναι ανιχνευτικοί, άλλοι κάνουν κατα μέτωπον επίθεση, άλλοι το παίζουν αδιάφοροι άλλοι προσφέρουν γρήγορα ανταλλάγματα ιπποτικής περιποίησης, και λίγοι είναι αυτοί που ξέρουν να φλερτάρουν πραγματικά για να φτάσουν στο δια ταύτα στο σωστό timing! Δεν θα μιλήσω καθόλου για την κατηγορία αντρικών συμπεριφορών Στρος Καν που είναι μεγάλη αλλά αγγίζει τα όρια της ψυχολογικής διαταραχής.

Και η γυναικεία  μετάφραση αυτών των δεδομένων στο σεξ; περιμένω να δω τι σου αρέσει, προχωρώ όπως εγώ γουστάρω, δες τι θα σου δώσω για να σου αρέσω και να σου αρέσει, και η τελευταία κατηγορία, αυτή η χαρισματική κατηγορία για μας τις γυναίκες,  είναι αυτοί που ξέρουν καλά τί θα πει αισθησιακό σεξ και αγαπούν το γυναικείο κορμί το βλέπεις στο βλέμμα τους, στην κίνηση του κορμιού τους.

Μόνιμη επωδός  όλων είναι να αναφέρουν παλιές ερωτικές ιστορίες τους. Ιστορίες έτσι φτιαγμένες που να δικαιώνουν την τελειότητα τους στο σεξ. Δεν νιώθουν όμως ότι έχουν τοποθετήσει τον εαυτό τους στην κάθε τους ιστορία και είναι πολλές αυτές,  σαν ένα  κινούμενο δονητή απόλαυσης. Τους αφήνω να  νιώσουν καλά, περήφανα για το μόριο τους και μετά με εξαιρετικά μεθοδευμένη χάρη τους αναφέρω απλά τις γνώσεις μου στη σεξουαλική αγωγή! Το κορμί όλων ανεξαιρέτως κάνει προς τα πίσω στη συνέχεια προτάσσουν στην καρέκλα τη λεκάνη με το μόριο τους σε θέση ισχύος. Εννοούν βέβαια ''με ότι λέω δεν μπορείς να με αμφισβητήσεις, εγώ είμαι ‘’άντρας’’. Άντρας με δύναμη δονητή, βεβαίως βεβαίως...

Προσπαθούν να ανιχνεύσουν με ερωτήσεις σχετικές με τη σεξουαλική αγωγή πόσο πιστευτοί έχουν γίνει. Αυτό το κάνουν οι άντρες με κλασσικά μυαλά, οι πιο έξυπνοι που θέλουν να δείξουν αυτοπεποίθηση προσπαθούν  να μεταστρέψουν τη συζήτηση αλλού. Αναγνώσιμοι τόσο που να  μην μπορούν να σου εξάψουν τη φαντασία .

Σ' αυτό τον πειραματισμό  δυστυχώς πια τα δείγματα δεν διαφοροποιούνται  Υπάρχουν τρεις κατηγορίες που προέρχονται από τον τρόπο που έμαθαν το sex στην εφηβεία τους.  Είναι οι άντρες που ηλικιακά εκπαιδεύτηκαν στις πουτάνες και θεωρούν  άτι το sex είναι τρεις στάσεις, άντε τέσσερις το πολύ,  βρίσκουν και το σημείο που τους φτάνει στο αποκορύφωμα ...και μέχρι εκεί. Στην άλλη κατηγορία είναι αυτοί με εγωκεντρική διάσταση  του μορίου τους από την  φοβερή εκπαίδευση ταινιών τόσο που νομίζω ότι συμμετέχω σε τσόντα! Και η τρίτη κατηγορία αφήνονται να τους καθοδηγήσεις, σου κάνουν αυτή την παραχώρηση, τις περισσότερες φορές γιατί η στύση τους παραπαίει και κάποιος πρέπει  να μοιραστεί την ενοχή τους.

Όχι σε άλλη ιστορία ερωτικής παρελθοντολογίας μεταξύ κόκκινου κρασιού και ουίσκι. Μέσα σε όλα που αναδιαρθρώνονται μια αλλαγή και στο σεξ είναι ίσως το μόνο που δεν  θα μας δυσαρεστήσει. Μακάρι να δώσουν χρόνο στο παιχνίδι του μυαλού τους σ αυτό το παιχνίδι που θα τους οδηγήσει σε άλλες διαδρομές ερωτικής έκφρασης.  Γιατί όπως έχουν όλα τελματώσει στην ελληνική κοινωνία το κερασάκι στην τούρτα της ζωής μας είναι το κακό σεξ, το τεχνικό σεξ. Και πολλές φορές χωρίς επιμήκυνση ...

Και επειδή έπονται συνέχειες σας δίνω μια πρώτη  γυναικείου μυαλού συμβουλή -  Μην κλείνετε τα μάτια στη διάρκεια των επίμαχων στιγμών. Σημαίνει κάνω σεξ εγώ, ο εαυτός μου, και το παρελθόν μου.
protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας