Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Προβόπουλος: «Αυτοκτονική» η μη υπερψήφιση του Μεσοπρόθεσμου

Η Ελλάδα θα «αυτοκτονήσει» αν το κοινοβούλιο δεν υπερψηφίσει το πακέτο των μέτρων λιτότητας που έχουν ως στόχο την αποφυγή μιας καταστροφικής χρεοκοπίας, υποστήριξε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργος Προβόπουλος, με δηλώσεις του στην εφημερίδα Financial Times. Σύμφωνα με τον ίδιο, το ενδεχόμενο της χρεοκοπίας της χώρας υποβαθμιζόταν επί 18 μήνες από τους Έλληνες πολιτικούς. «
Δεν είχαν ποτέ στην πραγματικότητα έναν διάλογο σε αυτή τη χώρα για το τι πήγε στραβά. Στην Πορτογαλία η νέα κυβέρνηση δήλωσε ότι έρχεται μια δύσκολη διετία. Εμείς εδώ δεν είχαμε κάποιες αντίστοιχες συζητήσεις.» είπε.
«Η καταψήφιση το μεσοπρόθεσμου προγράμματος από τη Βουλή θα ήταν έγκλημα – η χώρα θα ψήφιζε για την αυτοκτονία της», συμπλήρωσε ο ίδιος. 
www.tvxs.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αι-βρες κλπ προδοτες, οι ιστορια επαναλαμβανεται. σου αφιερωνω αυτο το βιντεο να δεις τον εαυτο σου και τον αρχηγο σου. ποσο επικαιρο..

http://www.youtube.com/watch?v=3zDhr9SE1i8

ai-vreS είπε...

Σ΄ ευχαριστούμε για την αφιέρωση. Αν δεν κατάλαβες ακόμα ποιος είναι ο αρχηγός μας μετά από τρία χρόνια, φοβόμαστε ότι η περίπτωσή σου είναι ανίατη.

Το Προφίλ μας