Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Επιστολή προς τους Δήμους Συμμετοχή στην 9η λαμπαδηδρομία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών


Κύριε Δήμαρχε,
ο σύλλογος μας, όπως και όλοι οι Σύλλογοι Αιμοδοτών της χώρας, λαμβάνει μέρος στην 9η λαμπαδηδρομία 2011 της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας  Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών.
Η συμβολή του θεσμού αυτού στην διάδοση της ιδέας της «Εθελοντικής Αιμοδοσίας», ιδιαίτερα στους νέους, είναι καθοριστική και κάθε χρόνο, η εκδήλωση στην περιοχή μας στέφεται με απόλυτη επιτυχία, πάντα βέβαια και με την στήριξη και συνεργασία των Δήμων.
Η αφή της ¨φλόγας της Αγάπης¨ θα γίνει στις  27 Αύγουστου 2011 και ώρα 18:00 στα Σέρβια Κοζάνης εκεί δηλαδή όπου τερμάτισε πέρυσι, σηματοδοτώντας την έναρξη της 24ης Αμφικτιονίας. Η φλόγα θα περάσει από όλους τους Νομούς της χώρας και θα καταλήξει στις 31 Οκτωβρίου στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας.
Οι διαδρομές στη δυτική Μακεδονία θα πραγματοποιηθούν από 28 Αυγούστου έως 30 Σεπτεμβρίου 2011
Εάν προτίθεστε να λάβετε μέρος, σας παρακαλούμε να μας το γνωστοποιήσετε έγκαιρα, μέχρι την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2011, με το ονοματεπώνυμο του υπεύθυνου, το email του, το τηλέφωνό του καθώς και πιθανή ημερομηνία που σας ενδιαφέρει για συνδυασμό εκδηλώσεων.
τηλέφωνο – Φαξ 2461038177 ή 6977337561, ή
e-mail: aimodoteskoza@yahoo.gr  ή στη Διεύθυνση
 Νικ. Πλακοπίτη 11 Τ.Θ.115  Κοζάνη 50100
ώστε η συνεργασία μας να αποδώσει τα μέγιστα στον ιερό σκοπό της Δωρεάς Ζωής, μέσα από την Δωρεά Αίματος, Αιμοπεταλίων, Μυελού των Οστών, Βλαστοκυττάρων, Δωρεά Οργάνων Σώματος.
Από σας ζητάμε να ενημερώσετε τους κατοίκους του Δήμου σας με αεροπανό και όποιο άλλο πρόσφορο μέσον και να οργανώσετε την διέλευση και υποδοχή της Φλόγας της Λαμπαδηδρομίας των Αιμοδοτών στο Δήμο σας.
Το τελικό πρόγραμμα θα εκδοθεί μετά το πέρας της προθεσμίας δηλώσεων συμμετοχής.

ΑΣ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΣ.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος



Θεόδωρος Τσαουσίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας